• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • calcar industrial

Rezultate pentru

Calcar industrial - Import export

 1. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  The home of lime for the whole of Switzerland – and gravel for the entire region. Elggis (in Germany) has been a valuable site for quarrying lime since 1900. From its humble beginnings, KFN has developed into the largest and, ultimately, the only lime producer in Switzerland. With motivated employees and excellent product quality, KFN has been able to maintain its market position and expand further. In addition to lime products, the "Chalchi" also manufactures gravel and crushed stone – a welcome resource for structural and civil engineering alike. Approximately half of Glarnerland's total gravel demand is met by the Netstal AG lime plant.

 2. CALES PASCUAL SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CALES PASCUAL SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Var. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Materiale de constructie ignifuge, hydraulic lime in lumps, slaked lime, lime milk, Calcar industrial, LIME, fast-setting mortar, și hydrated lime powder. Are sediul în Paterna-Valencia, Spania.

 3. GROUPE SAINT HILAIRE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GROUPE SAINT HILAIRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Var, cement additives, lime for construction work, limestone fillers for concrete, fillers for technical sites, precasting fillers, fillers for plant mix, limestones for metallurgy, și limestones for binders. Are sediul în Saint Savin, Franta.

 4. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Ungaria

  Compania ROCAS DECOR HUNGARY KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Calcar industrial, Granit, și Calcar industrial. Are sediul în Üröm, Ungaria.

 5. KALKWERK HUFGARD GMBH

  Germania

  Compania KALKWERK HUFGARD GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Hösbach, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CALERA DE ALZO S.L.

  Spania

  Compania CALERA DE ALZO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Altzo, Spania.

 2. ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD

  Israel

  Compania ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, natural stone, ceramic granite, Calcar industrial, și Building. Are sediul în Jerusalem, Israel.

 3. GEO-CAR SOFIA

  Bulgaria

  Compania GEO-CAR SOFIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Scari din piatra, Marmura si piatra naturala, Scari din piatra, slabs, și window sills. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 4. PHOENIX STONEWORKS LTD

  Bulgaria

  Compania PHOENIX STONEWORKS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. DOLOMITAS DEL NORTE S.A.

  Spania

  Compania DOLOMITAS DEL NORTE S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Voto (cantabria), Spania.

 1. CALES DE LA PLANA S.A.

  Spania

  Compania CALES DE LA PLANA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Chilches (castellón)., Spania.

 2. CAL DE CASTILLA S.A.

  Spania

  Compania CAL DE CASTILLA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concrete. Are sediul în Arganda Del Rey (madrid), Spania.

 1. KOBEKA HARROBIAK S.L.

  Spania

  Compania KOBEKA HARROBIAK S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Arrasate-Mondragón (gipuzkoa), Spania.

 2. ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN

  Egipt

  Compania ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile calcium carbonate, Gypsum, Silica sand, și polypropylene yarn - technical yarns. Are sediul în Giza, Egipt.

 3. LAFARGE CALCINOR MAROC

  Maroc

  Compania LAFARGE CALCINOR MAROC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Tlat Loulad-Ben Ahmed, Maroc.

 4. EUROCHO S.A.S

  Franta

  Compania EUROCHO S.A.S, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lime, slaked lime, și Calcium carbonate. Are sediul în Carcassonne, Franta.

 5. CALES DE LLIERCA S.A.

  Spania

  Compania CALES DE LLIERCA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Argelaguer, Spania.

 6. ANDALUZA DE CALES S.A.

  Spania

  Compania ANDALUZA DE CALES S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Morón De La Frontera, Spania.

 7. GALAXY IMPEX

  India

  Compania GALAXY IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Caramizi silicocalcaroase, Calcar industrial, Gresie, sandstone for building, Caramizi silicocalcaroase, și Calcar industrial. Are sediul în Jaipur, India.

 8. GRANITE DRC - DRC STANSTEAD

  Canada

  Compania GRANITE DRC - DRC STANSTEAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Marmura, limestone, Calcar industrial, și Marmura. Are sediul în Rivière-À-Pierre, Canada.

 1. ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA

  Portugalia

  Compania ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, panel facades, outdoor stone flooring, Marmura si piatra naturala, și natural stone interior furnishings. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 2. CARRIERES DE LA THURE

  Belgia

  Compania CARRIERES DE LA THURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, cement powder, Aggregates, Calcar industrial, și quarry earths for industrial use. Are sediul în Erquelinnes, Belgia.

 3. KOÇ-BIR

  Turcia

  Compania KOÇ-BIR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Var. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, concrete, cement, Limestones, și Calcar industrial. Are sediul în Gumushane, Turcia.

 4. QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD.

  Malaezia

  Compania QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcium carbonate. Are sediul în Petaling Jaya, Selangor, Malaezia.

 5. KOROB STEEL TRADE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KOROB STEEL TRADE S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Steel balls. Are sediul în Praha 9, Republica Ceha.

 6. GALTECHNOPARK

  Ucraina

  Compania GALTECHNOPARK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. Are sediul în Zadnistryanske Village, Ucraina.

 7. MÄRKER KALK GMBH

  Germania

  Compania MÄRKER KALK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, Calcar industrial, Marmura si piatra naturala, Mine si cariere - utilaje si material, Nisip si pietris, Calcar industrial, Marmura si piatra naturala, și Mine si cariere - utilaje si material. Are sediul în Blaustein, Germania.

 8. LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA

  Spania

  Compania LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, Scari din piatra, Pardoseli industriale, Marmura si piatra naturala, Piatra pentru acoperisuri, Scari din piatra, Pardoseli industriale, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în Arucas, Spania.

 9. WALHALLA KALK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WALHALLA KALK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, Nisip si pietris, Calcar industrial, Mine si cariere - utilaje si material, Nisip si pietris, și Calcar industrial. Are sediul în Regensburg, Germania.

 10. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Germania

  Compania MÄRKER ZEMENT GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Ardezie, Calcar de uz industrial, Gresie, Ardezie, și Calcar de uz industrial. Are sediul în Harburg , Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit