• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tuf calcaros

Rezultate pentru

Tuf calcaros - Import export

 1. MARMI CARRARA S.R.L.

  Italia

  Compania MARMI CARRARA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Carrara, Italia.

 2. IDEAMARMO S.R.L.

  Italia

  Compania IDEAMARMO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Sant'ambrogio Di Valpolicella, Italia.

 3. BUSETTI GIUSEPPE, PAOLO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania BUSETTI GIUSEPPE, PAOLO & C. S.A.S., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Sergnano, Italia.

 4. INGRAM S.R.L.

  Italia

  Compania INGRAM S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Carrara, Italia.

 5. ITALGRANITI S.R.L.

  Italia

  Compania ITALGRANITI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Granit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Ausonia, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARTEMARMI S.R.L.

  Italia

  Compania ARTEMARMI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Alatri, Italia.

 2. MARMI COLOMBARE S.R.L.

  Italia

  Compania MARMI COLOMBARE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Dolce', Italia.

 3. TONELLI PIETRE E MARMI DI VENDEMINI MIRCO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania TONELLI PIETRE E MARMI DI VENDEMINI MIRCO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Rimini, Italia.

 4. FRATELLI SOLFA S.P.A.

  Italia

  Compania FRATELLI SOLFA S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Grezzana, Italia.

 5. MARMI SAVEGNAGO S.N.C.

  Italia

  Compania MARMI SAVEGNAGO S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Cornedo Vicentino, Italia.

 1. GRANULATI CARRARA S.R.L.

  Italia

  Compania GRANULATI CARRARA S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Carrara, Italia.

 2. TALARICO S.R.L.

  Italia

  Compania TALARICO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Sellia Marina, Italia.

 1. MEDITERRANEAN STONE S.R.L.

  Italia

  Compania MEDITERRANEAN STONE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Pietrasanta, Italia.

 2. TAMBURINI WALTER & C.

  Italia

  Compania TAMBURINI WALTER & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Rimini, Italia.

 3. MANERA MARMI DI FRANCO & ROBERTO MANERA S.N.C.

  Italia

  Compania MANERA MARMI DI FRANCO & ROBERTO MANERA S.N.C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Malnate, Italia.

 4. VIMA MARMI

  Italia

  Compania VIMA MARMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Pont-Saint-Martin, Italia.

 5. DOMO GRANITI S.R.L.

  Italia

  Compania DOMO GRANITI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Trontano, Italia.

 6. MEDUSA MARMI S.R.L.

  Italia

  Compania MEDUSA MARMI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Pietrasanta, Italia.

 7. BALDELLI UGO

  Italia

  Compania BALDELLI UGO, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Cagli, Italia.

 8. BERTONI LODOVICO & FIGLI

  Italia

  Compania BERTONI LODOVICO & FIGLI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Pietrasanta, Italia.

 1. SANTUCCI ARMANDO S.R.L.

  Italia

  Compania SANTUCCI ARMANDO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Carrara, Italia.

 2. G.R. MARMI S.R.L.

  Italia

  Compania G.R. MARMI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Carrara, Italia.

 3. SVE S.R.L.

  Italia

  Compania SVE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Fumane, Italia.

 4. ZUNINO MARMI

  Italia

  Compania ZUNINO MARMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Genova, Italia.

 5. STEMI DI SPINACE' MICHELE & C. S.A.S.

  Italia

  Compania STEMI DI SPINACE' MICHELE & C. S.A.S., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Oderzo, Italia.

 6. CARMELO MINISSALE

  Italia

  Compania CARMELO MINISSALE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Messina, Italia.

 7. LINATI MARMI DI LINATI ANNA MARIA

  Italia

  Compania LINATI MARMI DI LINATI ANNA MARIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Vidigulfo, Italia.

 8. SOCIETA MARMI ELMO DI GALLUS ANTONIO E C.S.A.S.

  Italia

  Compania SOCIETA MARMI ELMO DI GALLUS ANTONIO E C.S.A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Orosei, Italia.

 9. LINEA MARMO S.R.L.

  Italia

  Compania LINEA MARMO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Canneto Sull'oglio, Italia.

 10. INTERNAZIONALMARMI S.R.L.

  Italia

  Compania INTERNAZIONALMARMI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Tuf calcaros, Marmura, și Tuf calcaros. Are sediul în Grezzana, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit