• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cai ferate - lucrari si intretinere

Rezultate pentru

Cai ferate - lucrari si intretinere - Import export

 1. PEGASO DI DEL ROSSO

  Italia

  Compania PEGASO DI DEL ROSSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Molfetta, Italia.

 2. GEISMAR

  Franta

  Compania GEISMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, railway line revamping, Cai ferate - lucrari si intretinere, construction of railway lines, și vehicles for repairing railroad electrical lines. Are sediul în Neuilly Sur Seine, Franta.

 3. D.R. FERROVIARIA ITALIA

  Italia

  Compania D.R. FERROVIARIA ITALIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - lucrari si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile points and switch crossings for railway and tram lines, și railway line maintenance. Are sediul în Albiano Magra-Aulla, Italia.

 4. INFRABEL

  Belgia

  Compania INFRABEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - lucrari si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, Sistem de securitate feroviara, Semnalizare feroviara electrica - sisteme si echipamente, Materiale si echipament feroviar, Sistem de securitate feroviara, construction of railway lines, și Semnalizare feroviara electrica - sisteme si echipamente. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. TESMEC SPA

  Italia

  Compania TESMEC SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - lucrari si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthmoving machinery and equipment. Are sediul în Grassobbio, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VÍAS Y CONSTRUCCIONES, S.A.

  Spania

  Compania VÍAS Y CONSTRUCCIONES, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, railway line maintenance, construction of railway lines, Cai ferate - lucrari si intretinere, și railway equipment work. Are sediul în MADRID, Spania.

 2. DE VUYST

  Belgia

  Compania DE VUYST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, Cai ferate - lucrari si intretinere, spurs, și trade in railway equipment. Are sediul în Leeuwergem, Belgia.

 3. SOCOGETRA

  Belgia

  Compania SOCOGETRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - lucrari si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ducting systems, și maintenance of road sections. Are sediul în Awenne, Belgia.

 4. ELECTREN, S.A.

  Spania

  Compania ELECTREN, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - lucrari si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, tramway and railway superstructure, equipment for railway lines and tramlines, Materiale si echipament feroviar, și electrical systems for railway and tram lines. Are sediul în MADRID, Spania.

 5. AMBARO

  Belgia

  Compania AMBARO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, Cai ferate - lucrari si intretinere, building infrastructure, road works, și Sanitation. Are sediul în Lichtaart, Belgia.

 1. GOLDSCHMIDT THERMIT GMBH

  Germania

  Compania GOLDSCHMIDT THERMIT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, tramway and railway superstructure, railway and tramway rails, Cai ferate - lucrari si intretinere, și rollers. Are sediul în Leipzig, Germania.

 2. TN TERRASSEMENTS

  Belgia

  Compania TN TERRASSEMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Cai ferate - lucrari si intretinere, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, rail welding machines, și earthmoving work. Are sediul în Saint-Vaast, Belgia.

 1. EMMEFER SRL

  Italia

  Compania EMMEFER SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - lucrari si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile railway line maintenance, construction of railway lines, tramline construction, și railway equipment work. Are sediul în Avellino, Italia.

 2. POTIEZ

  Belgia

  Compania POTIEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, Cai ferate - lucrari si intretinere, și earthmoving. Are sediul în Tertre, Belgia.

 3. ELCASTLE UKRAINE

  Ucraina

  Compania ELCASTLE UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, metal structures, pre-fabrications - sheet metal, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 4. A.B.EUROLINES

  Belgia

  Compania A.B.EUROLINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, Drumuri - utilaje si material de intretinere, Cai ferate - lucrari si intretinere, și Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Nazareth, Belgia.

 5. VAN HOOREBEECK J.

  Belgia

  Compania VAN HOOREBEECK J., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, Drumuri - constructii, Cai ferate - lucrari si intretinere, installation of sewers and sewage systems, asphalt, și Drumuri - constructii. Are sediul în Wolvertem, Belgia.

 6. HOUWELYCKX

  Belgia

  Compania HOUWELYCKX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, Cai ferate - lucrari si intretinere, road works, și private pools. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 7. KRUMMENACHER BAU AG

  Elvetia

  Compania KRUMMENACHER BAU AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, Cai ferate - lucrari si intretinere, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Hellbühl, Elvetia.

 8. BENNINGER-BAU GMBH

  Germania

  Compania BENNINGER-BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, Cai ferate - lucrari si intretinere, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Bad Mergentheim, Germania.

 1. BAUGESCHÄFT SILVIO LEPS

  Germania

  Compania BAUGESCHÄFT SILVIO LEPS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, Cai ferate - lucrari si intretinere, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Ritschenhausen, Germania.

 2. GEORG BUCHER GMBH

  Germania

  Compania GEORG BUCHER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Cai ferate - lucrari si intretinere, Transport rutier, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Cai ferate - lucrari si intretinere, și Transport rutier. Are sediul în Aichach, Germania.

 3. OLAF BRANDT

  Germania

  Compania OLAF BRANDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Cai ferate - lucrari si intretinere, Fundatii, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Leipzig, Germania.

 4. KANADA BAU GMBH & CO. BETEILIGUNGS- UND IMMOBILIEN KG

  Germania

  Compania KANADA BAU GMBH & CO. BETEILIGUNGS- UND IMMOBILIEN KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, Cai ferate - lucrari si intretinere, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 5. LOTHAR WUSTRAU & SOHN

  Germania

  Compania LOTHAR WUSTRAU & SOHN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, Cai ferate - lucrari si intretinere, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Milower Land, Germania.

 6. KARL WÖHRL

  Germania

  Compania KARL WÖHRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Cai ferate - lucrari si intretinere, Constructii din beton, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Hohenwart, Germania.

 7. KURT MÜLLER BAU AG

  Elvetia

  Compania KURT MÜLLER BAU AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, Cai ferate - lucrari si intretinere, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Neudorf, Elvetia.

 8. CASUTT AG, BAUUNTERNEHMUNG

  Elvetia

  Compania CASUTT AG, BAUUNTERNEHMUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, Cai ferate - lucrari si intretinere, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Falera, Elvetia.

 9. PLANERKOLLEKTIV GBR

  Germania

  Compania PLANERKOLLEKTIV GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Cai ferate - lucrari si intretinere, Fundatii, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Hamburg, Germania.

 10. PÖSCHEL TRANSPORTE GMBH

  Germania

  Compania PÖSCHEL TRANSPORTE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Cai ferate - lucrari si intretinere, Fundatii, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Schuby, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit