• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • santiere navale - reparatii si intretinere

Rezultate pentru

Santiere navale - reparatii si intretinere - Import export

 1. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SPARE NAV.I. E SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Santiere navale - reparatii si intretinere, Aprovizionarea navelor, marine engine repair, engine and cylinder grinding, plant servicing workshops, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, devising electrical systems for boats, și boat engine accessories. Are sediul în Genova, Italia.

 2. NAVALCANTIERI ITALIA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NAVALCANTIERI ITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, și Motoare pentru nave. Are sediul în Napoli, Italia.

 3. ROUMANIE INTERIM

  Romania

  INTERIMAIRES ROUMAINS este o agenție de munca temporara, care deruleaza activitati de, angajare si detasare a lucrătorilor romani pe santierele navale din UE si nu numai. Selectam personal calificat pentru clientii care au nevoie de forța de muncă in orice domeniu de activitate. Avand in vedere dinamica economica actuala, folosirea muncitorilor temporari romani este solutia ideala in ceea ce priveste flexibilitatea pentru companii. Unul dintre cele mai mari avantaje care atrage atentia clientilor nostri, in principal, este eficienta muncii lucratorilor romani. Clientii nostri apreciaza solutiile noastre personalizate in domeniul muncii temporare si adaptate cerintelor economice recente, profesionalismul serviciilor noastre, viteza de reactie, capacitatea de a gasi candidati potriviti nevoilor si asteptarilor locurilor de munca Suntem intotdeauna gata pentru a satisface nevoile clienților nostri prin abilitatile și experiența noastra. Oferim clienților noștri cei mai buni angajati si oferim angajatilor nostri cele mai bune conditii de angajare. 24h/24h la dispozitia clientilor În cazul în care ați ales să ne încredințați gestionarea personalului de care aveți nevoie în derularea activității, începem prin a identifica cerințele dumneavoastră și alegem din baza noastră de date candidații a căror experiență profesională corespunde solicitărilor. Personalul nostru este detașat în cel mai scurt timp!

 4. PETRO- SHIP GROUP

  Romania

  Petro-Ship Group ofera partenerilor straini forta de munca calificata pentru constructii si reparatii navale atat in santiere cat si la bordul navelor in voiaj.

 5. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania MS INVEST POLAND SP. Z O.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Constructii - finisaje, Santiere navale - reparatii si intretinere, Finisari, Constructii - finisaje, marine engineering, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Gdynia, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASTILLEROS CARDAMA

  Spania

  Compania ASTILLEROS CARDAMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, Constructii navale, Nave - reparare si intretinere, shipyards, Santiere navale - reparatii si intretinere, Constructii navale, și Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 2. OFFICINA NAUTICA PRIMO ROSI

  Italia

  Compania OFFICINA NAUTICA PRIMO ROSI, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerator engineer, boats, ship carpentry, și marine engine repair. Are sediul în Monte Argentario, Italia.

 3. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Turcia

  Compania TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Repairs and maintenance, ship, ship repairs, și Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL

  Italia

  Compania CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Barci, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Barci. Are sediul în Iseo, Italia.

 5. TAURUS MARINE

  Turcia

  Compania TAURUS MARINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Liman, Turcia.

 1. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

  Olanda

  Compania AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Sneek, Olanda.

 2. COMPLEX JACHT

  Polonia

  Compania COMPLEX JACHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Puck, Polonia.

 1. NAVALSTEEL SRL

  Italia

  Compania NAVALSTEEL SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, steel, Stainless steel furniture, Santiere navale - reparatii si intretinere, și naval shipyards. Are sediul în Ispica, Italia.

 2. GARDEC

  Belgia

  Compania GARDEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea echipamentelor industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - constructie, Boat repairs, Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - constructie, și Repairs and maintenance, ship. Are sediul în Zeebrugge, Belgia.

 3. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugalia

  Compania NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - reparare si intretinere, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Aveiro, Portugalia.

 4. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italia

  Compania NAVALSERVICE MARSELLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Santiere navale - reparatii si intretinere, marine diesel engines, Nave - reparare si intretinere, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Surano, Italia.

 5. NAUTIC CLASSIC PFRIEM

  Germania

  Compania NAUTIC CLASSIC PFRIEM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Holzgerlingen, Germania.

 6. ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH

  Germania

  Compania ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, Santiere navale - reparatii si intretinere, boating accessories, și shipyards. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. STEEL WORLD

  Polonia

  Compania STEEL WORLD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din aluminiu, steel structural work, Constructii din aluminiu, steel welding, și welding stations. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 8. APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS

  Italia

  Compania APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Genova, Italia.

 1. KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC

  Ucraina

  Compania KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Boatbuilding, și mechanical constructions. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. CHANIC

  Belgia

  Compania CHANIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, Oteluri si metale - prelucrare, Mine si cariere - utilaje si material, Santiere navale - reparatii si intretinere, metal constructions, Oteluri si metale - prelucrare, și Mine si cariere - utilaje si material. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. GENERAL TANK CLEANING

  Belgia

  Compania GENERAL TANK CLEANING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, tank maintenance, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Croatia

  Compania MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, passenger ships and boats, ship repairs, Santiere navale - reparatii si intretinere, și maritime tug boats. Are sediul în VELA LUKA, Croatia.

 5. DE KOOIMAN GROEP

  Olanda

  Compania DE KOOIMAN GROEP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Zwijndrecht, Olanda.

 6. AUDAX MARINA

  Spania

  Compania AUDAX MARINA, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garage sheds, boat maintenance, naval construction / shipbuilding, și fibreglass for boats. Are sediul în Palma De Mallorca-Baleares, Spania.

 7. SERNAUTA

  Portugalia

  Compania SERNAUTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Lagoa, Portugalia.

 8. CARRON MARINE

  Belgia

  Compania CARRON MARINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Experti maritimi, Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, și Experti maritimi. Are sediul în Zelzate, Belgia.

 9. BOOTSWERFT SCHRITT

  Germania

  Compania BOOTSWERFT SCHRITT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - constructie, Santiere navale - constructie, Nave - reparare si intretinere, Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - constructie, Santiere navale - constructie, Nave - reparare si intretinere, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Rostock, Germania.

 10. BOOTSWERFT KRIEG E. K.

  Germania

  Compania BOOTSWERFT KRIEG E. K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - constructie, Santiere navale - constructie, Nave - reparare si intretinere, Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - constructie, Santiere navale - constructie, Nave - reparare si intretinere, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Rheinau, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit