• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tamplarie si dulgherie - lucrari

Rezultate pentru

Tamplarie si dulgherie - lucrari - Import export

 1. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania LUCA GLOBAL GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, Usi pentru locuinte, Usi exterioare pentru case, Usi interioare pentru case, Tamplarie si dulgherie - lucrari, wooden door, wooden shutter, floating wood flooring, și traditional wood floors. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 2. BAUFENS

  Bosnia-Hertegovina

  Verified by europages badge

  Compania BAUFENS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, Ferestre, Obloane rulante, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Ferestre din PVC, Ferestre, Obloane rulante, Tamplarie si dulgherie - lucrari, și UPVC Profiles. Are sediul în Brčko, Bosnia-Hertegovina.

 3. DAVID BOTTIER

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DAVID BOTTIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor - lucrari, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, și Tamplarie si dulgherie - lucrari. Are sediul în Souppes Sur Loing, Franta.

 4. MIKRA-MK LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania MIKRA-MK LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, Tamplarie si dulgherie - lucrari, wooden window, Oak windows, Passive windows, Meranti windows, Bespoke windows, Entrance door, și wooden main doors. Are sediul în Pazardzhik, Bulgaria.

 5. MIDAS FALEGNAMI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MIDAS FALEGNAMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole de mobilier din lemn, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier pentru locuinte, Scari din lemn, Articole de mobilier din lemn, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier pentru locuinte, și Scari din lemn. Are sediul în Pomezia, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MIRAMATOS CARPINTARIA UNIP LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania MIRAMATOS CARPINTARIA UNIP LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, Articole de mobilier din lemn, Ferestre din lemn, timber, wooden frames, structural metalwork, Mobilier pentru locuinte, garden furnishings, și Interior wooden doors. Are sediul în São Teotónio, Portugalia.

 2. LP MENUISERIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LP MENUISERIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie si dulgherie - lucrari, Ferestre din lemn, Usi pentru garaje, Obloane rulante, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Ferestre din lemn, Usi pentru garaje, și Obloane rulante. Are sediul în Montodom, Franta.

 3. SARO BATIMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARO BATIMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Restaurari si renovari de imobile, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Faianta - placi si dale, Materiale pentru constructii, Restaurari si renovari de imobile, Tamplarie si dulgherie - lucrari, și Faianta - placi si dale. Are sediul în Vernouillet, Franta.

 4. IPAN LEGNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania IPAN LEGNO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. Are sediul în Scafati, Italia.

 5. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania TERMOEXPRESS TRADING SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercevele pentru ferestre, Usi pentru garaje, Usi pentru locuinte, Aluminiu - utilaje si materiale pentru tamplarie, Usi si ferestre, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Constructii - utilaje si material, Materiale de constructii, și aluminium windows. Are sediul în Floresti, Romania.

 1. SC CRISDAN 95 SRL

  Romania

  S.C. CRISDAN '95 SRL a fost creata în anul 1995 cu capital integral românesc, având drept scop distribuția de materiale din industria lemnului și aprovizionarea atelierelor de tâmplărie cu acestea. In 1998 am început sa producem uși interior si exterior la comanda confecționate din lemn natural, la început într-un spațiu închiriat, apoi în noua fabrică cu o suprafața de peste 800 mp. Lucram cu lemn uscat in uscatoarele proprii si producem doar la comanda dupa dimensiuni atipice, urmatoarele: - usi interior cu furnir din lemn natural pe structuri celulare, pline din Panel sau lemn masiv integral - usi exterior din lemn masiv triplustratificat - scari si trepte lemn, balustri, mana curenta - dusumea si parchet - fronturi (usi) mobilier si fete sertar din lemn masiv - grinzi lemn multistratificate - ornamente hota -ornamente semineu - masti calorifer - blaturi mese si baruri - cornise - plinte - lambriu - saceac - placari pereti si stalpi - diverse elemente lemn dupa specificatiile clientului Prestam servicii tamplarie: - refurniruim foi usa plane apartament - calibram piese plane - presam furnir - slefuim - prelucram cherestea - frezam

 2. WINKELBAU SRL

  Romania

  Din 2011 si pana in prezent, compania WINKELBAU isi desfasoara activitatea de producere de ferestre, usi rulouri si obloane din pvc si aluminiu la cel mai înalt standard de calitate. Ne-am remarcat prin inaltul profesionalism, flexibilitate, promtitudine si inovatie continua. Astfel produsele noastre sunt disponibile pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Parte a strategiei noastre este dezvoltarea retelei de distributie cu societati de constructie si renovare.

 1. FLORIN CHELEA S.A

  Belgia

  Suntem o companie care vinde și instalează ferestre din PVC, aluminiu și lemn. Serviciile noastre includ vânzarea și instalarea altor produse, cum ar fi obloane, uși, uși de garaj, pridvoare, pereți cortina. Vindem ferestre din pvc, ferestre din aluminium

 2. CULTURE MAISON

  Franta

  Compania CULTURE MAISON, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie si dulgherie - lucrari, Etanseizare si izolare - antreprenori, masonry work, Tamplarie si dulgherie - lucrari, wooden stairs, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în HABSHEIM, Franta.

 3. RB ISOBOIS

  Belgia

  Compania RB ISOBOIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile joinery, Chassis, timber for structural frames, și PVC joinery. Are sediul în Opprebais, Belgia.

 4. FINGERSAFE GB LTD

  Regatul Unit

  Compania FINGERSAFE GB LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Mobilier pentru invatamant, Usi automate si controlul accesului, safety articles, și Mobilier pentru invatamant. Are sediul în Rayleigh, Regatul Unit.

 5. RIGOBERT

  Belgia

  Compania RIGOBERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made wooden furniture. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. DRVNA INDUSTRIJA CAZMA D.O.O.

  Croatia

  Compania DRVNA INDUSTRIJA CAZMA D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sawn timber, Solid wood flooring, living-room furniture, și oak parquet. Are sediul în Cazma, Croatia.

 7. COVAMEN SA

  Belgia

  Compania COVAMEN SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpentry workshop, interior doors, Mass production of furniture, și wooden frames. Are sediul în Evegnée-Tignée, Belgia.

 8. STED INTERIORS LTD

  Regatul Unit

  Compania STED INTERIORS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

 1. KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

  Compania KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Parchet, Scari si balustrade, Covoare si mochete, Parchet, și Scari si balustrade. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. GUSENBAUER GMBH

  Germania

  Compania GUSENBAUER GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. Are sediul în Puchheim, Germania.

 3. MIK LEGNO DI MICHELUZZI ANDREA

  Italia

  Compania MIK LEGNO DI MICHELUZZI ANDREA, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut timber, wooden edges, american oak, și preformed wood. Are sediul în Celat-Vallada Agordina, Italia.

 4. GAM ALLESTIMENTI & MONTAGGI

  Italia

  Compania GAM ALLESTIMENTI & MONTAGGI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shopfitting and installation, și furnishing shop preparation. Are sediul în Marina Di Gioiosa Jonica, Italia.

 5. CARPINTERÍA CONESA

  Spania

  Compania CARPINTERÍA CONESA, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile doors and windows, și custom-made wooden furniture. Are sediul în Vinaros, Spania.

 6. JANDEL

  Spania

  Compania JANDEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rods, Door knobs, big handles, și Decorative hardware. Are sediul în Valencia, Spania.

 7. AJB JOINERYLTD

  Regatul Unit

  Compania AJB JOINERYLTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture, indoor staircases, wooden kitchens, și doors. Are sediul în Bury St Edmunds, Regatul Unit.

 8. FERRARI LEGNO S.A.S.

  Italia

  Compania FERRARI LEGNO S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari din lemn, wooden stairs, small-scale manufacture, Scari din lemn, și warehousing supplies. Are sediul în San Martino In Rio, Italia.

 9. ARREDAMUS SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Compania ARREDAMUS SRL UNIPERSONALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile production of furnishings, carpentry work, CNC finishing, și custom-made furniture. Are sediul în Tempio Pausania, Italia.

 10. TEAC MARINE SUPERYACHT CARPENTRY

  Italia

  Compania TEAC MARINE SUPERYACHT CARPENTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cabinet making, și furniture for yachts. Are sediul în Furnari, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tamplarie si dulgherie - lucrari - Import export

Număr de rezultate

8.649 Intreprinderile