• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cablaje industriale

Rezultate pentru

Cablaje industriale - Import export

 1. BEMKA CABLE

  Turcia

  Verified by europages badge

  Established in 1986, Emka Cable started its manufacturing process in Istanbul, Turkey. We serve domestic and international customers with plug-in cable production following quality standards and an affordable, high-quality production approach. At Bemka Cable, we combine our production capabilities with changing technologies and offer high-quality and up-to-date products to our customers following their needs. We produce world-quality cables with our technical infrastructure in Bemka Cable production facility. Lines and machines in our facility: •4 Fully automatic plug cable production machine •15 Hanke terminal press machine •4 Injection molding machines •8 Packing lines •4 Cable lines •1 Pvc granule production machine •1 Copper bending line •1 Isolated bending line We have a wide product portfolio : •PVC Cables such as H05VV-F / H05VVH2-F AND H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F products from 2x0.50 to 3G1.5 as cables. •Plug Cables: 2.5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPEAN TYPE / 16A TURKISH TYPE and many more to be discovered on our website ! Our mission is to follow quality standards and management systems in a way that will give confidence and satisfaction to domestic and foreign customers with an understanding of production and post-production service to serve our customers. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA

  Portugalia

  Compania NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeronautica - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablaje industriale, cabling, și Cablaje industriale. Are sediul în Vila Nova De Paiva, Portugalia.

 3. ERREBI GROUP SRL

  Italia

  Compania ERREBI GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tablouri de comanda - electrictate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablaje industriale, distribution panel, cabling, Cablaje industriale, și electric panel wiring. Are sediul în Reggello, Italia.

 4. CONFECTA AG

  Elvetia

  Compania CONFECTA AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. Are sediul în Sulgen, Elvetia.

 5. IGUS SCHWEIZ GMBH

  Elvetia

  Compania IGUS SCHWEIZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. Are sediul în Egerkingen, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INDUSTRIA CABLE S.R.L.

  Italia

  Compania INDUSTRIA CABLE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Scule electrice, Componente electronice, cables for industry, Distribuitoare automate, Scule electrice, și Componente electronice. Are sediul în Tavullia, Italia.

 2. ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI

  Italia

  Compania ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile assembly of electric boards, subcontract cable assembly, și manufacture of electric cables. Are sediul în Pieve Vergonte, Italia.

 3. CRESO S.R.L.

  Italia

  Compania CRESO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric panel wiring, Electrical and electronic cabling, wiring harness, și electric wiring for motor vehicles. Are sediul în Piacenza, Italia.

 4. KURZ ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Compania KURZ ELEKTRONIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. Are sediul în Althengstett, Germania.

 5. SICAP ELECTRONIQUE

  Franta

  Compania SICAP ELECTRONIQUE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Subcontracting. Are sediul în Coudeville-Sur-Mer, Franta.

 1. ICAME

  Franta

  Compania ICAME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - componente si piese, Cablaje industriale, wiring harness, electric automatic controls, Electricitate - componente si piese, și Cablaje industriale. Are sediul în Lachapelle Sous Rougemont, Franta.

 2. ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Austria

  Compania ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. Are sediul în Kematen An Der Krems, Austria.

 1. ADESA KABLO

  Turcia

  Compania ADESA KABLO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Cablaje industriale, cables, Control cables (elec.), Linii de inalta tensiune, și Cablaje industriale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI

  Italia

  Compania QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile subcontract cable assembly, assembly of electric boards, electrotechnical wiring, și structured wiring. Are sediul în Bergamo, Italia.

 3. ISO 9001 - ISO 14001

  Turcia

  Compania ISO 9001 - ISO 14001, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. Are sediul în Bornova/izmir, Turcia.

 4. EFINDON.DE H. DIETER AHLERS

  Germania

  Compania EFINDON.DE H. DIETER AHLERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Transmisie mecanica - componente, Componente electrice si electronice, Cablaje industriale, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Transmisie mecanica - componente, Componente electrice si electronice, și Cablaje industriale. Are sediul în Gleichen, Germania.

 5. NIDO

  Belgia

  Compania NIDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Cablaje industriale, Linii de inalta tensiune, și Cablaje industriale. Are sediul în Zele, Belgia.

 6. COOPTEK

  Franta

  Compania COOPTEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronica - studii si cercetari, Componente electronice, Electronica - studii si cercetari, assembly of electronic cards, și Componente electronice. Are sediul în Lattes, Franta.

 7. REALCABLE SRL

  Italia

  Compania REALCABLE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric panel wiring, led home lighting, și LED Street Light. Are sediul în Pordenone, Italia.

 8. LED S.R.L.

  Italia

  Compania LED S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile subcontract cable assembly, și electric panel wiring. Are sediul în Prato, Italia.

 1. DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. Are sediul în Frastanz, Austria.

 2. GLENAIR

  Franta

  Compania GLENAIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile girdle, harness design, Cabling accessories, și connectors. Are sediul în Toulouse, Franta.

 3. CABLESCOM

  Spania

  Compania CABLESCOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wires and cables for the electronics and telecommunications industry. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 4. NUOVA CABLATORI SRL

  Italia

  Compania NUOVA CABLATORI SRL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telephone components and accessories, subcontract cable assembly, și electric boards wiring. Are sediul în Asti, Italia.

 5. IM.SER.PU SRL

  Italia

  Compania IM.SER.PU SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile subcontract cable assembly, consulting and design of electro-mechanical systems, technical consultancy and design services for electric lighting systems, și electrotechnical wiring. Are sediul în Terni, Italia.

 6. D-TECH AUTOMATION SYSTEM

  Italia

  Compania D-TECH AUTOMATION SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - echipamente de distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablaje industriale, factory automation, Electric control panels, Cable Assembly, și Cablaje industriale. Are sediul în Desio, Italia.

 7. SPEZIALKABEL SCHMID GMBH

  Germania

  Compania SPEZIALKABEL SCHMID GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transmisie mecanica - componente, Conectori electronici, Cablaje industriale, Transmisie mecanica - componente, Conectori electronici, și Cablaje industriale. Are sediul în Affing-Mühlhausen, Germania.

 8. A.I.M.E. S.R.L.

  Italia

  Compania A.I.M.E. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablaje industriale, Servomecanisme, Cablaje industriale, și Servomecanisme. Are sediul în Modena, Italia.

 9. G - INTERNATIONAL TRADE

  Turcia

  Compania G - INTERNATIONAL TRADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablaje industriale, cables, cabling, special cables, și Cablaje industriale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. ESTE KABELVERLEGUNG GMBH

  Germania

  Compania ESTE KABELVERLEGUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cable stays. Are sediul în Neu Wulmstorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit