• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sare industriala

Rezultate pentru

Sare industriala - Import export

 1. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. Are sediul în Türkheim, Germania.

 2. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. Are sediul în Fellbach, Germania.

 3. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Sare industriala, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Sare industriala, mineral salts, iron, zinc, Magnesium, și copper. Are sediul în Emmerthal, Germania.

 4. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, Produse pentru dedurizarea apei, Polimeri naturali, Tratarea apelor industriale uzate, import-export of raw materials, calcium carbonate producer, supplier of water treatment solution, natural water softening solution, și Sare industriala. Are sediul în Dinard, Franta.

 5. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. Are sediul în Duisburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Germania

  Compania ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food salt, și water softener salt. Are sediul în Pritzwalk, Germania.

 2. COLORICIO.SRL

  Romania

  Compania COLORICIO.SRL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din otel, Tevi fara sudura din metale feroase, Otel, Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din otel, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Baia Mare, Romania.

 3. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Germania

  Compania SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare, Sare, sodium chloride, și calcium chloride. Are sediul în Halle, Germania.

 4. SALZ-HELMREICH GMBH

  Germania

  Compania SALZ-HELMREICH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, gem salt, bath salts, și Sare industriala. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. ESKAR INVEST TRADING SRL

  Romania

 1. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, calcium chloride, sodium sulphate, magnesium sulfate, și Chimie minerala - produse de baza si derivati. Are sediul în Lehrte, Germania.

 2. SALES DEL CENTRO

  Spania

  Compania SALES DEL CENTRO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, road maintenance salt and sand, Ambalaje - societati, chlorine for water, și Cleaning products. Are sediul în Tarancon, Spania.

 1. PAG 91 D.O.O.

  Croatia

  Compania PAG 91 D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, food salt, table salt, Sare industriala, și salt processing and sale. Are sediul în Pag, Croatia.

 2. SALDOSA

  Spania

  Compania SALDOSA, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, Chimie minerala - produse de baza si derivati, industrial salts, food salt, Sare industriala, și Chimie minerala - produse de baza si derivati. Are sediul în Beriáin-Navarra, Spania.

 3. OMEGA LINE EGYPT

  Egipt

  Compania OMEGA LINE EGYPT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vacuum salt. Are sediul în Cairo, Egipt.

 4. SALTADE

  Turcia

  Compania SALTADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vacuum salt, și dishwasher salt. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SALINE S.R.L.

  Italia

  Compania SALINE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare, Sare, și unprocessed sea salt. Are sediul în Margherita Di Savoia, Italia.

 6. ZOUTMAN

  Belgia

  Compania ZOUTMAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, Sare industriala, industrial salts in powder form, și bath salts. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 7. CRISTALLIDISALE

  Italia

  Compania CRISTALLIDISALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, food salt, unprocessed sea salt, și Sare industriala. Are sediul în Margherita Di Savoia, Italia.

 8. INFOSA SALINES DE LA TRINITAT

  Spania

  Compania INFOSA SALINES DE LA TRINITAT, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte din condimente si mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, Sare industriala, salt processing and sale, services and activities concerning the food and preserved food industry, și unprocessed sea salt. Are sediul în Rubí - Barcelona, Spania.

 1. EVO INVEST LTD

  Bulgaria

  Compania EVO INVEST LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frozen foods, frozen meats, services for commerce, și auto transport service. Are sediul în Dobrich, Bulgaria.

 2. CICEK TUZ

  Turcia

  Compania CICEK TUZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile edible salt, gem salt, și Water softening salt. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Germania

  Compania S.A.L.T. CONSULTING GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, Sare industriala, potassium ores, potassium and derivatives, și Magnesium. Are sediul în Ahaus, Germania.

 4. GRUPO SALINA

  Spania

  Compania GRUPO SALINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. Are sediul în Abrera-Barcelona, Spania.

 5. OMNIASALE

  Italia

  Compania OMNIASALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile calcium chloride, Water softening salt, sodium bicarbonate, și Road salt. Are sediul în telgate, Italia.

 6. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Suedia

  Compania TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, și Sare industriala. Are sediul în Helsingborg, Suedia.

 7. GULER TUZ

  Turcia

  Compania GULER TUZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial salts, gem salt, edible salt, și table salt. Are sediul în Konya, Turcia.

 8. GLOBAL SRL

  Italia

  Compania GLOBAL SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile unprocessed sea salt, food salt, și industrial chemical products. Are sediul în Scarmagno, Italia.

 9. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Austria

  Compania CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. Are sediul în Wien, Austria.

 10. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Spania

  Compania DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fine grain cooking sea salt. Are sediul în Marchuquera (valencia) Spain, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit