• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • banda arici cu adeziv

Rezultate pentru

Banda arici cu adeziv - Import export

 1. ERNST SEIDEMANN KG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ERNST SEIDEMANN KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. Are sediul în Wels, Austria.

 2. FIBERLIVE

  Franta

  Compania FIBERLIVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile strip fastenings, tapes, straps, și fastening articles. Are sediul în Lezan, Franta.

 3. SCHNEIDER UMREIFUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania SCHNEIDER UMREIFUNGSTECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. Are sediul în Hengersberg, Germania.

 4. WAHL TEXTILIEN

  Germania

  Compania WAHL TEXTILIEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici si sfori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda arici cu adeziv, Panglici elastice, skeins, Banda arici cu adeziv, și Panglici elastice. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. UMBRA SOLIS DIS TICARET STI

  Turcia

  Compania UMBRA SOLIS DIS TICARET STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile control buttons, polyester buttons, mother-of-pearl buttons, și corozo buttons. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IT TAPE PRODUCTS LTD

  Irlanda

  Compania IT TAPE PRODUCTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. Are sediul în Dundalk, Irlanda.

 2. OKTI TEKNIK

  Turcia

  Compania OKTI TEKNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda arici cu adeziv, textile accessories, metal accessories, pvc, și Banda arici cu adeziv. Are sediul în Denizli, Turcia.

 3. PK FHU BEATA KOWALCZYK

  Polonia

  Compania PK FHU BEATA KOWALCZYK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda arici cu adeziv, Banda arici cu adeziv, adhesive and biadhesive tapes for cars, adhesives for special applications, și mosquito blinds. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. POLSAN BUTTON MANUFACTURING & TRADE CO. INC. - POLSAN DUGME SANAYI

  Turcia

  Compania POLSAN BUTTON MANUFACTURING & TRADE CO. INC. - POLSAN DUGME SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal buttons. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TOPRAK CIRT BANT LTD.

  Turcia

  Compania TOPRAK CIRT BANT LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive hook-and-loop fasteners, și hook-and-loop fasteners for footwear. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. IPS GMBH

  Germania

  Compania IPS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile synthetic caps, strip fastenings, hook and loop fasteners, și insect net. Are sediul în Selb, Germania.

 2. HALCO EUROPE

  Regatul Unit

  Compania HALCO EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive hook-and-loop fasteners, și hook-and-loop fasteners for footwear. Are sediul în Hereford, Regatul Unit.

 1. DESEN DÜGME

  Turcia

  Compania DESEN DÜGME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ATEX ENDÜSTRIYEL ÜRÜNLER SANAYI LTD ŞTI

  Turcia

  Compania ATEX ENDÜSTRIYEL ÜRÜNLER SANAYI LTD ŞTI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe factory. Are sediul în Bakirköy/ Istanbul, Turcia.

 3. STRAPRYTE

  Olanda

  Compania STRAPRYTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. Are sediul în Tilburg, Olanda.

 4. HAKSEVER DUGME VE KEMER SAN. DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania HAKSEVER DUGME VE KEMER SAN. DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. Are sediul în Gaziosmanpasa / Istanbul, Turcia.

 5. SCHULTE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SCHULTE GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda arici cu adeziv, și Banda arici cu adeziv. Are sediul în Holzgerlingen, Germania.

 6. GUNES FERMUAR ZIPPER

  Turcia

  Compania GUNES FERMUAR ZIPPER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. ATA TEXTILE ACCESSORIES LTD.CO.LTD

  Turcia

  Compania ATA TEXTILE ACCESSORIES LTD.CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jeans buttons. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. VELCRO EUROPE, S.A.

  Spania

  Compania VELCRO EUROPE, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda arici cu adeziv, și Banda arici cu adeziv. Are sediul în Argentona, Spania.

 1. INTERNATIONAL BUTTON GROUP

  Turcia

  Compania INTERNATIONAL BUTTON GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jeans buttons, și clothing hooks. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. VELCRO LTD

  Regatul Unit

  Compania VELCRO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. Are sediul în Middlewich, Regatul Unit.

 3. ORBEL PLC

  Bulgaria

  Compania ORBEL PLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda arici cu adeziv, și Banda arici cu adeziv. Are sediul în Goce Delchev, Bulgaria.

 4. BUTTON FACTORY

  Bulgaria

  Compania BUTTON FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda arici cu adeziv. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. INATECH PACKAGING

  Romania

  INATECH PACKAGING furnizeaza cea mai variata gama de ambalaje pentru protectie, cu livrare rapida din stoc, astfel incat va puteti baza pe noi pentru protectia produselor, indiferent daca acestea sunt depozitate sau in tranzit. INATECH a reusit sa devina unul dintre distribuitorii cei mai de succes ai Romaniei cu peste 35 de angajati si o capacitate de aproximativ 150.000 de tone de marfa livrata anual, certificari si diplome de calitate. Scopul nostru a fost pastrarea cu succes a pozitiei ca fiind unul dintre cel mai important distribuitor de ambalaje pentru protectie si materiale pentru izolatie. Expertii nostri in vanzari, precum si echipele de servicii clienti sunt disponibile in permanenta pentru a va ajuta sa gasiti solutia de ambalare ideala pentru produsele dumneavoastra. Obiectivul nostru este de a oferi clientilor o varietate de sortimente de produse pentru ambalare, de calitate superioara, create pentru a indeplini o gama larga de nevoi de ambalare Portofoliul de produse INATECH este complet: ambalaje din carton, ambalaje industriale, ambalaje pentru fixare, ambalaje pentru paletizare, ambalaje ecologice, ambalaje protectie, ambalaje hartie, banda adeziva, banda adeziva antiderapanta, banda adeziva personalizata, banda dublu adeziva, banda perimetrala sapa, banda PP, folie cu bule, polietilena expandata, folie stretch, plicuri antisoc, pungi din folie cu bule, pungi ziplock, profile polietilena expandata si multe altele.

 6. INA PLASTIC SRL

  Romania

  Va oferim o gama completa de produse, organizate in categorii, pentur toata industria de ambalare. Categorii de produse: Carton, Benzi adezive, Folii cu bule, Folie stretch, produse din Polietilena si altele. Dupa o experianta de peste 20 de ani in productia si distributia de produse pentru ambalare, venim in intampinarea toturor clientilor, mici si mari, cu produse calitative si la preturi competitive. Va punem la dispozitie o gama completa de peste 250 de produse de calitate maxima. Fie ca detii o afacere mica sau mare, la noi dispui de stocuri care sa satisfaca si cele mai mari cerinte. Echipa noastra avand o experienta majora in industria de packaging, va sta la dispozitie pentru cotatii pentru produsele custom, si va asigura logistica necesara astfel ca produsele comandate prin magazinul nostru, sa ajung in cel mai scurt timp si in siguranta la dumneavoastra. Astfel ca livrarea produselor, sa nu incurce in nici un fel buna desfasurare a afacerii dumneavoastra.

 7. ASTRONOVA GMBH

  Germania