ASTRONOVA GMBH

Germania

Factory icon Fabricant/ producator

ASTRONOVA GMBH
Web icon
10 Produse

Germania

Apreciată pentru durabilitatea extremă a imaginii, viteza de imprimare și capacitatea de a imprima pe o mare varietate de substraturi, tehnologia de transfer termic a fost și continuă să fie un standard în industria de imprimare. Majoritatea aplicațiilor cu coduri de bare necesită un nivel ridicat de rezistență la abraziune, ceea ce reprezintă o caracteristică a imprimării prin transfer termic. Este foarte important să aveți combinația potrivită de panglici și materiale pentru a asigura un transfer adecvat și durabilitate. Cu o experiență de 25 de ani în fabricarea și testarea benzilor și materialelor de transfer termic, GetLabels vă poate ghida în procesul de luare a deciziilor pentru a vă asigura că aveți combinația potrivită. Toate benzile și materialele noastre de transfer termic sunt compatibile cu imprimantele de transfer termic ale tuturor producătorilor importanți.

Solicitați o ofertă

Germania

oner oferă rezultate fotografice de înaltă calitate, cu o rezistență foarte mare la abraziune. Această durabilitate superioară este obținută printr-un proces de topire la temperaturi înalte care are loc în interiorul imprimantei. Din cauza temperaturilor ridicate necesare pentru a lipi permanent tonerul de suprafața suportului, tipurile de materiale trebuie să fie concepute pentru a rezista la căldură extremă. Unele materiale sintetice nu sunt concepute pentru a rezista la astfel de temperaturi și ar putea provoca defecțiuni catastrofale în fuzor. Vestea bună este că GetLabels a fabricat și calificat materiale, inclusiv materiale sintetice, care vor rezista la temperaturile extreme utilizate în imprimarea pe bază de toner. Materialele noastre sunt compatibile cu imprimantele pe bază de toner de la toți producătorii importanți.

Solicitați o ofertă

Germania

Modelul T3-OPX - imprimare directă pe ambalaje - este conceput pentru a imprima pe o mare varietate de suprafețe receptive la cerneală, cum ar fi carton, cărți poștale, cutii, pungi de hârtie, pungi de hârtie, plăci de lemn sau obiecte mai groase, cum ar fi plicuri în formă de fagure de miere sau cutii pliate pregătite pentru expediere. T3-OPX se autocalibrează, garantând o calitate optimă a imprimării pentru schimbarea rapidă și ușoară a produselor. Potrivită pentru o producție 24/7, aceasta ajută la îndeplinirea cerințelor stricte de producție. Automatizând procesul de manipulare și imprimare a produselor, crește eficiența și profitabilitatea întreprinderilor, inclusiv a proprietarilor de mărci și a tipografilor. Imprimarea sa color de înaltă calitate cu cerneluri pigmentate (CMYK) oferă rezistență optimizată la apă, rezistență la lumină și rezistență la zgârieturi.

Solicitați o ofertă

Germania

T2-L - Imprimare pe ambalaje flexibile - această presă cu jet de cerneală pe bază de apă dispune de laminare la rece în linie. Se adaptează la o gamă largă de soluții de ambalaje flexibile și îndeplinește cele mai exigente cerințe. T2-L poate imprima, de asemenea, etichete rezistente la UV și la apă - potrivită pentru cele mai dure cerințe și pentru cele mai severe aplicații de etichetare. Cerneala sa Natura™, foarte durabilă și sigură pentru alimente, vă extinde capacitățile de imprimare și ambalare. Recipientele de cerneală economice de 2L oferă combinația perfectă de precizie de imprimare și costuri reduse pentru cerneală. Calitatea excepțională a imprimării și culorile rivalizează cu cele ale unei prese de etichete mai mari și mai scumpe. Pentru o performanță optimă, se recomandă gama de ambalaje flexibile ARTYSIO de la Sihl, deoarece este potrivită pentru o gamă largă de aplicații.

Solicitați o ofertă

Germania

T2-C este prima presă de etichete de masă de mare capacitate, capabilă să producă tiraje lungi. Recipientele sale de cerneală CMYK de 2L sunt potrivite pentru volume mari și consistente, pentru o producție 24/7. T2-C deschide noi uși în industria de imprimare a etichetelor. Utilizând toate capacitățile unei prese mai mari și mai scumpe - poate fi adaptată la orice departament de imprimare. Oferă poziționare precisă a imaginii, control al tensiunii, rezoluție superioară a imprimării și tăietori integrați pentru un cost total de proprietate mai mic. De la o singură rolă goală, cele 7 lame de tăiere ale sale pot produce 8 role tipărite distincte. Software-ul integrat "Trojan Control" vă permite să gestionați T2-C prin intermediul ecranului tactil: control local, calculator de costuri pentru analiza prețurilor.

Solicitați o ofertă

Germania

Imprimanta cu jet de cerneală de format mare oferă durabilitate și flexibilitate afacerii dvs., imprimând o gamă largă de forme, dimensiuni și materiale pentru a satisface nevoile dvs. de etichetare. Proiectată cu cea mai avansată tehnologie cu jet de cerneală, imprimați etichete de înaltă calitate în culori vibrante. Cernelurile sigure pentru alimente sunt mai sigure pentru alimente, pentru dvs. și pentru mediu. Calitatea imprimării și culorile sunt excepționale, pentru un aspect realist. QL-850 combină performanța și durabilitatea într-un format compact, pentru a se potrivi în orice celulă de lucru, oferind în același timp performanța unei prese mai mari și mai scumpe. Viteză și lățime de imprimare: Până la 152 mm/s - de la 51 mm la 211 mm Rezoluție ridicată: până la 1600 dpi

Solicitați o ofertă

Germania

QL-120D este cel mai recent membru al familiei QL-120 de imprimante digitale de etichete, cu cerneală pigmentată durabilă, concepută pentru cele mai dificile aplicații de etichetare. Etichetele imprimate pe QL-120D oferă o rezistență maximă la umiditate, substanțe chimice și decolorare UV. QL-120D produce etichete conforme cu BS5609 și GHS - ideale pentru etichetarea sticlelor, dozelor, borcanelor și în special a recipientelor cu substanțe periculoase, etichete horticole sau etichete medicale/farmaceutice care pot rezista la sterilizare și congelare criogenică. Economică și extrem de fiabilă, nu mai există timpii morți din cauza schimbării imprimantei sau a recondiționării costisitoare.

Solicitați o ofertă

Germania

QL-120X stabilește un nou standard: QL-120X beneficiază de cea mai bună garanție de doi ani din industrie, combinată cu tehnologia noastră de a doua generație de capete de imprimare și cu o durată de viață extinsă, ceea ce duce la o cantitate de 3 ori mai mare de etichete decât QL-120 originală, oferind în același timp patru capete de imprimare individuale, înlocuibile de către utilizator, pentru o schimbare rapidă la fața locului, eliminând astfel timpii morți de înlocuire a imprimantei și taxele costisitoare de recondiționare. Integrare flexibilă cu dispozitive externe de etichetare și ambalare prin intermediul limbajului de comandă și control Imprimați etichete cu culori vibrante și realiste - utilizând profilele de culoare ICC standard din industrie.

Solicitați o ofertă

Germania

QL-300 este prima imprimantă de etichete de birou din lume bazată pe toner CMYK+alb. Aceasta creează etichete de înaltă calitate și durabilitate ridicată - oferind rezistență la UV, abraziune și apă, la un cost de proprietate și de imprimare mai mic! Ieșiți în evidență din mulțime cu etichete vibrante, izbitoare și care atrag atenția! Capacitatea unică de a imprima în alb permite imprimarea directă pe o gamă largă de materiale colorate și transparente, pentru o lizibilitate excelentă și culori superbe și realiste. Imprimați pe o mare varietate de hârtie și materiale sintetice pentru o gamă largă de aplicații de etichetare. Și, obțineți coduri de bare extrem de precise și scanabile și o calitate a imaginii foto-realistă.

Solicitați o ofertă

Germania

La GetLabels, am petrecut ani de zile dezvoltând și producând materiale pentru jet de cerneală pe bază de coloranți și pigmenți apoși. Stratul de acoperire este cheia pentru culori mai strălucitoare și mai vibrante pe eticheta dumneavoastră. Fără un strat de finisare receptiv la jet de cerneală, rezultatul imprimat va părea tern și suprasaturat, cu o pierdere de rezoluție și contrast. Acoperirea cu jet de cerneală vă permite, de asemenea, să imprimați pe o multitudine de tipuri diferite de materiale, de la hârtie texturată la PET lucios. Materialele noastre pentru etichete sunt testate și verificate. Am sprijinit cu succes aplicații și cerințe din industria alimentară și a băuturilor, farmaceutică, a sucurilor electronice și chimică, pentru a numi doar câteva dintre acestea. Nu vă mulțumiți cu un material care nu este potrivit pentru imprimanta dvs. cu jet de cerneală - contactați specialiștii noștri pentru a obține soluția optimă pentru aplicația sau nevoile dvs.

Solicitați o ofertă

Domain icon Fabricant/ producator

ASTRONOVA GMBH

Waldstrasse 70

63128 Dietzenbach - Germania

Contact
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit