INATECH PACKAGING

Romania

Factory icon Fabricant/ producator

INATECH PACKAGING
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Banda adeziva personalizata FRAGIL pentru ambalare pe suport din BOPP (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic. Banda adeziva FRAGIL este un produs de atentionare cu un nivel de performanta foarte bun, fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare. Aceasta banda adeziva nu necesita masuri suplimentare de siguranta ca in cazul benzilor adezive cu adeziv solvent si este rezistenta la imbatranire. Poate fi stocata si utilizata perioade lungi de timp fara a-si pierde proprietatile. Este folosita pentru sigilarea ambalajelor ce contin obiecte fragile.

Solicitați o ofertă

Romania

Folie cu bule de aer mici Eco Friendly pentru protectia produselor fragile cu forme neregulate. Folia cu bule de aer mici este un material de ambalare usor si flexibil, produs din folie de polietilena de joasa densitate, ideala pentru protejarea produselor fragile. Acest tip de ambalaje protejeaza foarte bine suprafata produsului si ofera o protectie anti-soc si anti-vibratii. Folia cu bule de aer mici poate fi folosita si pentru a umple spatiile goale din interiorul ambalajelor. Folia cu bule de aer mici este recomandata pentru ambalarea obiectelor de sticla si ceramica, instrumentelor muzicale, aparaturii de birotica, a pieselor de mobilier, a obiectelor fragile, pentru separarea obiectelor cu forme similare datorita aderentei la suport ridicate, foarte buna protectie a echipamentelor electronice. Folia cu bule de aer mici apara produsele de socuri si lovituri, asigura bariera impotriva umiditatii, prezinta proprietati termoizolante.

Solicitați o ofertă

Romania

Plicurile pentru curierat sunt ambalaje utile pentru expedierea documentelor prin curier. Pungile pentru curierat sunt folosite de companiile de curierat, dar si de cei care folosesc serviciile de curierat. Plicuri curierat pentru expeditii realizate din folie coextrudata neagra pe interior (documentele trimise nu sunt vizibile) si folie alba pe exterior. Grosimea de 55 de microni si aditivii de elongatie contribuie la o rezistenta sportita a ambalajului la rupere, astfel incat documentele sa ajunga mereu in stare perfecta la destinatar. Sunt prevazute cu o clapeta adeziva permanenta care sigileaza plicul. Odata sigilat plicul, NU mai poate fi desigilat fara a fi deteriorat astfel incat trimiterile postale ajung INTOTDEUNA in siguranta la destinatar.

Solicitați o ofertă

Romania

Cutiile din carton CO3 colectoare sunt usoare, compuse din 2 straturi din carton neted si un strat ondulat, acestea sunt oferite intr-o gama de dimensiuni foarte variata, pot fi folosite pentru depozitare, ambalare si transport. Cutiile din carton colectoare sunt o metoda rentabila de ambalaj, pot fi folosite pentru a stoca sau expedia produse. INATECH PACKAGING va pune la dispozitie toata gama de cutii din carton colectoare. De la cutii mari la cele mici, de la cutii din carton folosite in transportul maritim la cele pentru depozitare. Producem cutii din carton pentru fiecare produs si scop. Daca sunteti in cautarea unor cutii simple, duble sau triple, ati ajuns la locul potrivit. Toate cutiile din carton sunt concepute pentru a proteja produsele atunci cand ele sunt depozitate sau in tranzit. Cutiile noastre sunt produse din carton ondulat de inalta calitate pentru a le oferi o rezistenta superioara impotriva diverselor actiuni externe.

Solicitați o ofertă

INATECH PACKAGING furnizeaza cea mai variata gama de ambalaje pentru protectie, cu livrare rapida din stoc, astfel incat va puteti baza pe noi pentru protectia produselor, indiferent daca acestea sunt depozitate sau in tranzit. INATECH a reusit sa devina unul dintre distribuitorii cei mai de succes ai Romaniei cu peste 35 de angajati si o capacitate de aproximativ 150.000 de tone de marfa livrata anual, certificari si diplome de calitate. Scopul nostru a fost pastrarea cu succes a pozitiei ca fiind unul dintre cel mai important distribuitor de ambalaje pentru protectie si materiale pentru izolatie. Expertii nostri in vanzari, precum si echipele de servicii clienti sunt disponibile in permanenta pentru a va ajuta sa gasiti solutia de ambalare ideala pentru produsele dumneavoastra. Obiectivul nostru este de a oferi clientilor o varietate de sortimente de produse pentru ambalare, de calitate superioara, create pentru a indeplini o gama larga de nevoi de ambalare Portofoliul de produse INATECH este complet: ambalaje din carton, ambalaje industriale, ambalaje pentru fixare, ambalaje pentru paletizare, ambalaje ecologice, ambalaje protectie, ambalaje hartie, banda adeziva, banda adeziva antiderapanta, banda adeziva personalizata, banda dublu adeziva, banda perimetrala sapa, banda PP, folie cu bule, polietilena expandata, folie stretch, plicuri antisoc, pungi din folie cu bule, pungi ziplock, profile polietilena expandata si multe altele.

Domain icon Fabricant/ producator

INATECH PACKAGING

Str. Tudor Vladimirescu, Nr.393, Domnesti, Ilfov

077090 Domnesti - Romania

Nr. de TVA
Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    11 – 50

Organizare

  • Anul crearii
    2010
  • Natura intreprinderii
    Sediu social – Firma principala
  • Activitate principala
    Fabricant/ producator

Activități ale INATECH PACKAGING

  • Ambalaje - societati
  • Materiale pentru izolatii
  • Ambalaje de protectie
  • Ambalaje customizate
  • Industria Ambalajelor
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit