ASTRONOVA GMBH

Germania

Factory icon Fabricant/ producator

ASTRONOVA GMBH
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Germania

oner oferă rezultate fotografice de înaltă calitate, cu o rezistență foarte mare la abraziune. Această durabilitate superioară este obținută printr-un proces de topire la temperaturi înalte care are loc în interiorul imprimantei. Din cauza temperaturilor ridicate necesare pentru a lipi permanent tonerul de suprafața suportului, tipurile de materiale trebuie să fie concepute pentru a rezista la căldură extremă. Unele materiale sintetice nu sunt concepute pentru a rezista la astfel de temperaturi și ar putea provoca defecțiuni catastrofale în fuzor. Vestea bună este că GetLabels a fabricat și calificat materiale, inclusiv materiale sintetice, care vor rezista la temperaturile extreme utilizate în imprimarea pe bază de toner. Materialele noastre sunt compatibile cu imprimantele pe bază de toner de la toți producătorii importanți.

Solicitați o ofertă

Germania

Apreciată pentru durabilitatea extremă a imaginii, viteza de imprimare și capacitatea de a imprima pe o mare varietate de substraturi, tehnologia de transfer termic a fost și continuă să fie un standard în industria de imprimare. Majoritatea aplicațiilor cu coduri de bare necesită un nivel ridicat de rezistență la abraziune, ceea ce reprezintă o caracteristică a imprimării prin transfer termic. Este foarte important să aveți combinația potrivită de panglici și materiale pentru a asigura un transfer adecvat și durabilitate. Cu o experiență de 25 de ani în fabricarea și testarea benzilor și materialelor de transfer termic, GetLabels vă poate ghida în procesul de luare a deciziilor pentru a vă asigura că aveți combinația potrivită. Toate benzile și materialele noastre de transfer termic sunt compatibile cu imprimantele de transfer termic ale tuturor producătorilor importanți.

Solicitați o ofertă

Germania

Modelul T3-OPX - imprimare directă pe ambalaje - este conceput pentru a imprima pe o mare varietate de suprafețe receptive la cerneală, cum ar fi carton, cărți poștale, cutii, pungi de hârtie, pungi de hârtie, plăci de lemn sau obiecte mai groase, cum ar fi plicuri în formă de fagure de miere sau cutii pliate pregătite pentru expediere. T3-OPX se autocalibrează, garantând o calitate optimă a imprimării pentru schimbarea rapidă și ușoară a produselor. Potrivită pentru o producție 24/7, aceasta ajută la îndeplinirea cerințelor stricte de producție. Automatizând procesul de manipulare și imprimare a produselor, crește eficiența și profitabilitatea întreprinderilor, inclusiv a proprietarilor de mărci și a tipografilor. Imprimarea sa color de înaltă calitate cu cerneluri pigmentate (CMYK) oferă rezistență optimizată la apă, rezistență la lumină și rezistență la zgârieturi.

Solicitați o ofertă

Germania

T2-L - Imprimare pe ambalaje flexibile - această presă cu jet de cerneală pe bază de apă dispune de laminare la rece în linie. Se adaptează la o gamă largă de soluții de ambalaje flexibile și îndeplinește cele mai exigente cerințe. T2-L poate imprima, de asemenea, etichete rezistente la UV și la apă - potrivită pentru cele mai dure cerințe și pentru cele mai severe aplicații de etichetare. Cerneala sa Natura™, foarte durabilă și sigură pentru alimente, vă extinde capacitățile de imprimare și ambalare. Recipientele de cerneală economice de 2L oferă combinația perfectă de precizie de imprimare și costuri reduse pentru cerneală. Calitatea excepțională a imprimării și culorile rivalizează cu cele ale unei prese de etichete mai mari și mai scumpe. Pentru o performanță optimă, se recomandă gama de ambalaje flexibile ARTYSIO de la Sihl, deoarece este potrivită pentru o gamă largă de aplicații.

Solicitați o ofertă
English Vezi cele 10 de produse Deutsch Vezi cele 10 de produse Български Vezi cele 10 de produse Čeština Vezi cele 10 de produse Dansk Vezi cele 10 de produse Español Vezi cele 10 de produse Suomi Vezi cele 10 de produse Français Vezi cele 10 de produse Eλληνική Vezi cele 10 de produse Magyar Vezi cele 10 de produse Italiano Vezi cele 10 de produse Lietuvių Vezi cele 10 de produse Nederlands Vezi cele 10 de produse Norsk Vezi cele 10 de produse Polski Vezi cele 10 de produse Português Vezi cele 10 de produse Svenska Vezi cele 10 de produse Slovenščina Vezi cele 10 de produse Türkçe Vezi cele 10 de produse

Compania ASTRONOVA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, creată în anul 1980, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare laser. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etichete - papetarie, label printers, și Label printing systems. Are sediul în Dietzenbach, Germania.

Alte societăți din același domeniu de activitate:

Ultimele actualitati ale intreprinderii

Visit us at the FACHPACK in Nürnberg! 27. -29. 09.2022

Visit us at the FACHPACK in Nürnberg! 27. -29. 09.2022

Participare la un eveniment ・ 25 sept. 2022 cititi mai mult Open In New icon

AstroNova Product Identification The labels you want, when you need them®. AstroNova® offers a complete line of products from industry-leading desktop printers to high-volume industrial presses and a wide range of label materials. Our consultative approach identifies the best solutions for our customers by leveraging our extensive knowledge of applications, printing technology and media with the support of technical experts. We offer comprehensive labeling solutions for both small production sites and continuous industrial production processes. The "T3-OPX" is the perfect system for direct-to-pack printing. It prints on a wide range of materials such as postcards, cartons, paper bags, wooden planks, blister envelopes, ready-to-ship folding cartons and more. Our systems are easy to use and can be integrated into any business.

Domain icon Fabricant/ producator

ASTRONOVA GMBH

Waldstrasse 70

63128 Dietzenbach - Germania

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  11 – 50

Organizare

 • Anul crearii
  1980
 • Activitate principala
  Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Check Circle Outline icon International

Activități ale ASTRONOVA GMBH

 • Imprimare laser
 • Etichete - papetarie
 • label printers
 • Label printing systems
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit