• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • audio si video - materiale profesionale

Rezultate pentru

Audio si video - materiale profesionale - Import export

 1. CAMALEÓN CINEMA SERVICES SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CAMALEÓN CINEMA SERVICES SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - productie, Accesorii audio si video, Camere de filmat - cinematografie, Televiziune - productie si distributie, Trepiede pentru camere de filmat, Obiective pentru aparate fotografice, production companies, Filme - productie, și Accesorii audio si video. Are sediul în Alcobendas (madrid), Spania.

 2. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech has always adhered to the principle of "quality first, unique products, continuous creation" and has become a leading manufacturer and enjoys a high reputation in the electronics industry. Time and experience have also brought us to embrace a global view of the development of consumer electronics. With 14 years of export experience, we are grown up to 4 production lines and over 200 workers in 2022. We have been winning numerous clients' trust and support, still providing OEM/ODM services for well-known brands for customers in over 70 countries. Advantages of ODM and OEM: 1. Well-equipped 2800 square meters assembly workshop, 4 production lines & 150, 000 units/month capacity to ensure all received orders on time delivery. 2. The 1200 square meters injection workshop makes ODM faster, cheaper, and safer. 3. Professional R&D and engineering teams make your ideas a reality. 4. 100% inspection of finished products to ensure that the product quality achieves perfect performance. 5. Long-term relationship with UPS / DHL courier makes the shipping cost to Europe competitive and on-time delivery. Do not hesitate to contact us for more information !

 3. EIKONOS SERVICIOS AUDIOVISUALES

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania EIKONOS SERVICIOS AUDIOVISUALES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical advice on sound, audiovisual installations, event organisation, audiovisual equipment hire, audiovisual equipment, audiovisual systems, și audiovisual technology. Are sediul în Cornella De Llobregat-Barcelona, Spania.

 4. GRAFFITI PRO AUDIO

  Romania

 5. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AVANTI! PRODUCCIONES

  Argentina

  Compania AVANTI! PRODUCCIONES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Gral. San Martín, Buenos Aires, Argentina.

 2. EVENTI-X GROUP SRL

  Italia

  Compania EVENTI-X GROUP SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Spectacole - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, audio and lighting services for shows, Audiovisual equipment, și audio - video - lightning. Are sediul în Anagni, Italia.

 3. ASLANIS EVENTS - SOUND & LIGHTING RENTAL

  Grecia

  Compania ASLANIS EVENTS - SOUND & LIGHTING RENTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, și Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Athens, Grecia.

 4. KVM-TEC ELECTRONIC GMBH

  Austria

  Compania KVM-TEC ELECTRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, și Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Tattendorf, Austria.

 5. MESS.O.S EXHIBITIONS & EVENTS

  Germania

  Compania MESS.O.S EXHIBITIONS & EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio - video - lightning, Stand design and construction, și congresses, conferences, receptions - organisation and services. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. CREATIVE TECHNOLOGY SPAIN

  Spania

  Compania CREATIVE TECHNOLOGY SPAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual equipment, și video camera hire. Are sediul în Hospitalet De Llobregat, Spania.

 2. AV RENTAL EUROPE GMBH

  Regatul Unit

  Compania AV RENTAL EUROPE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio-visual gear rental, professional video cameras, general lighting rental for events, și audio-visual projections. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD

  Germania

  Compania VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sonorizare - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, Table de scris, Formare generala, continua si specializata, Sonorizare - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, Table de scris, și Formare generala, continua si specializata. Are sediul în Friesenheim, Germania.

 2. AED GROUP

  Belgia

  Compania AED GROUP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de sonorizare, Studiouri - televiziune, cinematografice, audiovisual systems, audiovisual rental, Instalatii de sonorizare, și Studiouri - televiziune, cinematografice. Are sediul în Willebroek, Belgia.

 3. AVS GROUP

  Italia

  Compania AVS GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio light video system rental. Are sediul în Roma, Italia.

 4. STAGE CONNECTIONS

  Regatul Unit

  Compania STAGE CONNECTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 5. PRINT FÊNIX EQUIPAMENTOS PARA COMUNICAÇÃO VISUAL

  Brazilia

  Compania PRINT FÊNIX EQUIPAMENTOS PARA COMUNICAÇÃO VISUAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat presses. Are sediul în Ribeirao Preto, Brazilia.

 6. AUDIOVISUAL LINE COMMUNICATION SERVICES LTD

  Spania

  Compania AUDIOVISUAL LINE COMMUNICATION SERVICES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio equipment and systems for trade fairs, exhibitions and conferences. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. PIRANHA AUDIO VISUAL

  Regatul Unit

  Compania PIRANHA AUDIO VISUAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual equipment, audiovisual systems, rental and service of audiovisual equipment and systems, și audio-visual projections. Are sediul în Crewe, Regatul Unit.

 8. DEFINITION AUDIO VISUAL LTD

  Regatul Unit

  Compania DEFINITION AUDIO VISUAL LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sound system equipment, conference sound system installation, audio-visual projections, și professional video projectors. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 1. ACUSON

  Italia

  Compania ACUSON, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Stand design, fittings for trade fairs, exhibitions and conventions, Audio si video - materiale profesionale, și videoconference room preparation. Are sediul în Torino, Italia.

 2. EXIT AUDIOVISUALES

  Spania

  Compania EXIT AUDIOVISUALES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Video - Materiale Profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, audio equipment and systems for trade fairs, exhibitions and conferences, audio light video system rental, Audio si video - materiale profesionale, și simultaneous translation device rental. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. DEVS AV RENTAL COMPANY SPAIN & PORTUGAL

  Spania

  Compania DEVS AV RENTAL COMPANY SPAIN & PORTUGAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. CEOTRONICS S.L.

  Spania

  Compania CEOTRONICS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personal communication systems (pcs), și communication systems. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. P-F PRODUCTIONS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania P-F PRODUCTIONS LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Telford, Regatul Unit.

 6. VIDEOWALL GMBH

  Germania

  Compania VIDEOWALL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile videowall, video wall systems, display, și window displays. Are sediul în Krefeld, Germania.

 7. MESSINA AUDIO SERVICE SRLS

  Italia

  Compania MESSINA AUDIO SERVICE SRLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rental and service of audiovisual equipment and systems, și audio light video system rental. Are sediul în Messina, Italia.

 8. VODÉA

  Franta

  Compania VODÉA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Accesorii audio si video, Agenti artistici si impresari, Sisteme video de supraveghere, Accesorii audio si video, professional audio recording, și Agenti artistici si impresari. Are sediul în Labege, Franta.

 9. AV-SUITE VERANSTALTUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania AV-SUITE VERANSTALTUNGSTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Spectacole - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, stage preparation, event planning, și video projection system installation. Are sediul în Freising, Germania.

 10. STE D'EXPLOITATION DES ETS NORMAND

  Franta

  Compania STE D'EXPLOITATION DES ETS NORMAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Sonorizare - materiale profesionale, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Echipamente hi-fi si stereo, Audio si video - materiale profesionale, Sonorizare - materiale profesionale, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, și Echipamente hi-fi si stereo. Are sediul în Henin Beaumont, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Audio si video - materiale profesionale - Import export

Număr de rezultate

3.453 Intreprinderile