GRAFFITI PRO AUDIO

Romania

Factory icon Agent/ Reprezentant

GRAFFITI PRO AUDIO
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Rane are placerea sa anunte o cooperare cu Native Instruments Traktor pentru a vă aduce certificare oficială pentru noul mixer rotativ Rane MP2015. Acum cu certificare Traktor Scratch Acesta este primul mixer marca Rane, certificat Traktor Scratch, care permite controlul a patru canale Traktor cu vinil și/sau control CD. MP2015 dotat cu porturi USB; permițând DJ-back2back.

Solicitați o ofertă

Romania

Resolution 1 este o incinta in doua cai, rezultatul celor 40 de ani de dezvoltare si cercetare a sistemului "cone mid-range" a membrului fondator Funktion-One Tony Andrew. Funktion One-5-inch elimină necesitatea de drivere de compresie cu asprimea lor asociate cu distorsiuni.

Solicitați o ofertă

Romania

NUO 3.0 este un mixer analog cu 3 canale, adresate DJ-ilor profesionisti de orice fel, în orice stil muzical. Dispune de caracteristici profesionale care au făcut predecesorii săi sa fie aclamat la nivel mondial, și se echipează cu cele mai bune componente analogice disponibile pe piață, în scopul de a obține cea mai mare performanță a sunetului. Fie că mixezi house, techno sau hip-hop, nuo 3.0 va multumi toate nevoile dvs. datorită versatilității sale precum si o multime de caracteristici, cum ar fi precizia și EQ plin croielii, FX Trimite controlul pe canal în modul pre sau post fader, ajustări ale curbei faders și adecvare pentru crossfader magnetic acordat pentru DJ scratch profesional.

Solicitați o ofertă

Romania

Dispunând de o putere mare intr-o forma foarte compacta, C6 este un top-box conceput pentru aplicații SPL medii, cum ar fi saloane și cafenele. Cu 120 de grade dispersie, câteva dintre acestea sa ofere o acoperire completă.Modelul Danez de 6 1/2 "woofer este personalizat dezvoltat pentru modelul C6 și oferă o sensibilitate și o claritate excelentă. Tweeter-ul silk dome cu un surround de larg, oferă o dispersie excelenta la frecvențe înalte. Cu detalii și rezoluție superbe, cele două unități de antrenare a oferi excelenta inteligibilitatea convorbirii. Cabinetul din aluminiu extrudat este bine inchegat si forma triunghiulară minimizeaza valurile și reflecțiile în picioare din interiorul dulapului. C6 pot fi folosite în aplicații gama complete, dar cel mai bine atunci când funcțiile sunt sprijinite de un sub.

Solicitați o ofertă

Magazin online de echipamente si sisteme audio profesionale, echipamente pentru DJ si productie muzicala, lumini de spectacol si ambientale LED, panouri video LED si elemente de sceno tehnica. Oferta noastra cuprinde produse si solutii de la producatori de marca din domeniu in regim de reprezentare directa si include boxe audio pasive si active, difuzoare, monitoare pentru studio, amplificatoare profesionale, sisteme comerciale pentru muzica ambientala si adresare publica cit si evacuare vocala PA-VA, EVAC EN-54, mixere profesionale si pentru DJ, procesoare digitale de sunet, microfoane, cit si accesorii (cabluri audio, conectica).

Domain icon Agent/ Reprezentant

GRAFFITI PRO AUDIO

Str. Caraiman 1

900137 Constanta - Romania

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    1 – 10

Organizare

  • Anul crearii
    2009
  • Natura intreprinderii
    Sediu social
  • Activitate principala
    Agent/ Reprezentant

Activități ale GRAFFITI PRO AUDIO

  • Audio si video - materiale profesionale
  • echipamente audio
  • echipamente dj
  • amplificatoare
  • boxe
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit