GRAFFITI PRO AUDIO

GRAFFITI PRO AUDIO

Magazin online de echipamente si sisteme audio profesionale, echipamente pentru DJ si productie muzicala, lumini de spectacol si ambientale LED, panouri video LED si elemente de sceno tehnica. Oferta noastra cuprinde produse si solutii de la producatori de marca din domeniu in regim de reprezentare directa si include boxe audio pasive si active, difuzoare, monitoare pentru studio, amplificatoare profesionale, sisteme comerciale pentru muzica ambientala si adresare publica cit si evacuare vocala PA-VA, EVAC EN-54, mixere profesionale si pentru DJ, procesoare digitale de sunet, microfoane, cit si accesorii (cabluri audio, conectica).

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

NUO 3.0 este un mixer analog cu 3 canale, adresate DJ-ilor profesionisti de orice fel, în orice stil muzical. Dispune de caracteristici profesionale care au făcut predecesorii săi sa fie aclamat la nivel mondial, și se echipează cu cele mai bune componente analogice disponibile pe piață, în scopul de a obține cea mai mare performanță a sunetului. Fie că mixezi house, techno sau hip-hop, nuo 3.0 va multumi toate nevoile dvs. datorită versatilității sale precum si o multime de caracteristici, cum ar fi precizia și EQ plin croielii, FX Trimite controlul pe canal în modul pre sau post fader, ajustări ale curbei faders și adecvare pentru crossfader magnetic acordat pentru DJ scratch profesional.

Romania

Dispunând de o putere mare intr-o forma foarte compacta, C6 este un top-box conceput pentru aplicații SPL medii, cum ar fi saloane și cafenele. Cu 120 de grade dispersie, câteva dintre acestea sa ofere o acoperire completă.Modelul Danez de 6 1/2 "woofer este personalizat dezvoltat pentru modelul C6 și oferă o sensibilitate și o claritate excelentă. Tweeter-ul silk dome cu un surround de larg, oferă o dispersie excelenta la frecvențe înalte. Cu detalii și rezoluție superbe, cele două unități de antrenare a oferi excelenta inteligibilitatea convorbirii. Cabinetul din aluminiu extrudat este bine inchegat si forma triunghiulară minimizeaza valurile și reflecțiile în picioare din interiorul dulapului. C6 pot fi folosite în aplicații gama complete, dar cel mai bine atunci când funcțiile sunt sprijinite de un sub.

Romania

E Series este o gamă de amplificatoare de mare putere cu sursa in comutatie, destinate celor mai înalte standarde de fiabilitate și calitate a sunetului. Dezvoltat pentru piața Touring, Seria E păstrează integritatea sonica de referință MC și T Series fiind foarte usoare. Sursa de alimentare în comutație este capabila de a oferi vârfuri înalte, fără bass "sag" , perceptibilă la distorsiuni foarte mici și se păstrează în zona de operare în condiții de siguranță de către "inteligentul" limitator din noua, sofisticata tehnologie MC² Audio .E15, E25, E45 și E4-75 MC² Audio ofera un sunet de ultra-înaltă definiție, livrat pe întreaga lățime de bandă audio.

Romania

CA200Z este un mixer-amplificator de linie cu 2 iesiri (zone) a cate 70 WRMS si 6 intrari audio, acestora alaturandu-se si o telecomanda smart optimizata cu toate functiile din meniu. Este solutia perfecta pentru mai multe aplicatii: retail shops, multimedia, prezentari, proiecte din educatie

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  1 – 10

Organizare

 • Anul crearii
  2009
 • Natura intreprinderii
  Sediu social
 • Activitate principala
  Prestatar
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe Europages.
Site-ul Web