• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • federatii- grupari si sindicate profesionale

Rezultate pentru

Federatii- grupari si sindicate profesionale - Import export

 1. STUDIO LEGALE ASSOCIATO LBFP - RECHTSANWÄLTE LBFP

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania STUDIO LEGALE ASSOCIATO LBFP - RECHTSANWÄLTE LBFP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile legal assistance, lawyer specialising in civil law, tax litigation advice, legal advice, specialised in business contracts, international contracts, specialised in advice on work safety, specialized in civil law, și specialists in compensation for damage. Are sediul în Bolzano, Italia.

 2. COLDIRETTI PIEMONTE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COLDIRETTI PIEMONTE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. Are sediul în Torino, Italia.

 3. EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO

  Portugalia

  Compania EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, trade fair and exhibition service, și trade fair, show and conference organisation services. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 4. AEVP - ASSOCIAÇÃO DAS EMPRESAS DE VINHO DO PORTO

  Portugalia

  Compania AEVP - ASSOCIAÇÃO DAS EMPRESAS DE VINHO DO PORTO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wines - Portugal, și Wines - Port. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 5. ENTE BILATERALE TURISMO DEL TRENTINO

  Italia

  Compania ENTE BILATERALE TURISMO DEL TRENTINO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Recrutare personal, regional tourist offices, associations of employment and personnel selection agencies, Voiaj si turism, și Recrutare personal. Are sediul în Trento (tn), Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASSOCIAZIONE ALBERGATORI ED IMPRESE TURISTICHE DELLA PROVINCIA DI TRENTO

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE ALBERGATORI ED IMPRESE TURISTICHE DELLA PROVINCIA DI TRENTO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Federatii, grupari si sindicate profesionale, hotel service, Federatii, grupari si sindicate profesionale, și hotel facilities. Are sediul în Trento, Italia.

 2. INTERFORMATION

  Luxemburg

  Compania INTERFORMATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile union associations, și logo creation. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. COMISSAO DE VITICULTURA DA REGIAO DOS VINHOS VERDES

  Portugalia

  Compania COMISSAO DE VITICULTURA DA REGIAO DOS VINHOS VERDES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri, și Wines - Portugal. Are sediul în Porto, Portugalia.

 4. FEDUSTRIA

  Belgia

  Compania FEDUSTRIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial business associations and federations, și textile industry. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. C.I.B. VLAANDEREN

  Belgia

  Compania C.I.B. VLAANDEREN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sindicate profesionale, property brokerage, property advice, trade union negotiations, și Sindicate profesionale. Are sediul în Gent, Belgia.

 1. AIP CCI - ASSOCIAÇÃO INDUSTRIAL PORTUGUESA - CAMARA DE COMERCIO E INDUSTRIA

  Portugalia

  Compania AIP CCI - ASSOCIAÇÃO INDUSTRIAL PORTUGUESA - CAMARA DE COMERCIO E INDUSTRIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de comert si industrie, Camere de comert si industrie, și assistance in export activities. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. CHAMBRE BELGE DES DÉMÉNAGEURS

  Belgia

  Compania CHAMBRE BELGE DES DÉMÉNAGEURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de obiective industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari internationale, Federatii, grupari si sindicate profesionale, Mutari internationale, Federatii, grupari si sindicate profesionale, national moving, și top movers. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. IACA

  Portugalia

  Compania IACA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de crescatorie, și Hrana pentru animale de crescatorie. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. FCCE

  Luxemburg

  Compania FCCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile union associations, și legal assistance. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. MOUVEMENT LUXEMBOURGEOIS POUR LA QUALITÉ ET L'EXCELLENCE

  Luxemburg

  Compania MOUVEMENT LUXEMBOURGEOIS POUR LA QUALITÉ ET L'EXCELLENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quality certification, și training. Are sediul în Hautcharage, Luxemburg.

 4. FEVIA

  Luxemburg

  Compania FEVIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consultants to the food industry sector, și union associations. Are sediul în Bruxelles, Luxemburg.

 5. LËTZEBUERGER BICHEREDITEUREN

  Luxemburg

  Compania LËTZEBUERGER BICHEREDITEUREN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile books. Are sediul în Rollingen/mersch, Luxemburg.

 6. CGFP

  Luxemburg

  Compania CGFP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asociatii si organizatii, union associations, Asociatii si organizatii, și welfare services. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 7. FEDACOVA

  Spania

  Compania FEDACOVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Federatii, grupari si sindicate profesionale, trade associations, food industry, food industry, și Federatii, grupari si sindicate profesionale. Are sediul în Valencia, Spania.

 8. CEFAMOL - ASSOCIAÇÃO NACIONAL DA INDÚSTRIA DE MOLDES

  Portugalia

  Compania CEFAMOL - ASSOCIAÇÃO NACIONAL DA INDÚSTRIA DE MOLDES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, și Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. Are sediul în Marinha Grande, Portugalia.

 1. GEPPIA

  Franta

  Compania GEPPIA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. Are sediul în Paris, Franta.

 2. APSI

  Luxemburg

  Compania APSI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile union associations, legal assistance, și guidance on trade union relations. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. SDGZ - URES

  Italia

  Compania SDGZ - URES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Data processing consultants, tax data processing, payroll processing, și Legal services. Are sediul în Trieste, Italia.

 4. COOPERATIVA SPIAGGE RAVENNA

  Italia

  Compania COOPERATIVA SPIAGGE RAVENNA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional consulting services, services for industry promotion and development, și professional training courses. Are sediul în Ravenna, Italia.

 5. PLASTIPOLIS

  Franta

  Compania PLASTIPOLIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii si organizatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Federatii, grupari si sindicate profesionale, Federatii, grupari si sindicate profesionale, și Plastics manufacturing. Are sediul în Oyonnax Cedex, Franta.

 6. UIMM PROVENCE - UNION DES INDUSTRIES ET METIERS DE LA METALLURGIE

  Franta

  Compania UIMM PROVENCE - UNION DES INDUSTRIES ET METIERS DE LA METALLURGIE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sindicate profesionale, union associations, și Sindicate profesionale. Are sediul în Marseille, Franta.

 7. S&S UMBRELLA LTD

  Regatul Unit

  Compania S&S UMBRELLA LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. Are sediul în Oldham, Regatul Unit.

 8. APAT - ASSOCIAÇÃO DOS TRANSITÁRIOS DE PORTUGAL

  Portugalia

  Compania APAT - ASSOCIAÇÃO DOS TRANSITÁRIOS DE PORTUGAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Expeditori si consolidatori, și International goods transport. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 9. CONFEDERATION CONSTRUCTION-ARRONDISSEMENT DE VERVIERS

  Belgia

  Compania CONFEDERATION CONSTRUCTION-ARRONDISSEMENT DE VERVIERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, commercial business associations and federations, construction industry business associations, industrial business associations and federations, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Verviers, Belgia.

 10. SYMOP - SYNDICAT DES MACHINES ET TECHNOLOGIES DE PRODUCTION

  Franta

  Compania SYMOP - SYNDICAT DES MACHINES ET TECHNOLOGIES DE PRODUCTION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sindicate profesionale, Sindicate profesionale, și industrial mechanics. Are sediul în Courbevoie, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit