• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • argila si caolin

Rezultate pentru

Argila si caolin - Import export

 1. ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în Großheirath, Germania.

 2. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Titanium dioxide (anatase, rutile), Carbon black, alumina, kaolin, Slate flour, Calcium carbonate, aluminium hydroxide, Quartz flour, și Inorganic and organic pigments. Are sediul în Mannheim, Germania.

 3. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT

  Ucraina

  Compania PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bentonite. Are sediul în Konstantinovka, Ucraina.

 4. MUSA YAPI DIS TICARET

  Turcia

  Compania MUSA YAPI DIS TICARET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cement articles, Limestones, basalt, și dolomite. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 5. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Malaezia

  Compania AN NUR MINERALS SDN BHD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Centralele electrice, carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argila si caolin, și Argila si caolin. Are sediul în Selangor, Malaezia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Marmura si piatra naturala, Materii prime pentru industria ceramicii, Argila si caolin, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Marmura si piatra naturala, Materii prime pentru industria ceramicii, și Argila si caolin. Are sediul în Burbach, Germania.

 2. LES ARGILES DU SOLEIL

  Franta

  Compania LES ARGILES DU SOLEIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sampoane, Natural cosmetic products, Sampoane, Raw Materials for Natural soaps, și Raw Material for Cosmetics. Are sediul în Mons, Franta.

 3. CEYLAN MINERAL MINING

  Turcia

  Compania CEYLAN MINERAL MINING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile litter box sand, și bentonite. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR

  Spania

  Compania JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în Fortuna, Spania.

 5. COMMERCE-INVEST

  Ucraina

  Compania COMMERCE-INVEST, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în Odesa, Ucraina.

 1. ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A.

  Portugalia

  Compania ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argila si caolin, Argila si caolin, Feldspar, și quartz. Are sediul în Meirinhas, Portugalia.

 2. STORIVIA

  Franta

  Compania STORIVIA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Barium sulfate, și bentonite. Are sediul în Metz, Franta.

 1. LEHM EIDER

  Germania

  Compania LEHM EIDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în Bisterschied, Germania.

 2. DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH

  Germania

  Compania DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie si materii prime - servicii pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argila si caolin, graphite, kaolin, Argila si caolin, și refractory graphite. Are sediul în Eltville, Germania.

 3. SILMIN IBERICA S.L.

  Spania

  Compania SILMIN IBERICA S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în Rubi, Spania.

 4. DAL CIN SPA

  Italia

  Compania DAL CIN SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în Concorezzo, Italia.

 5. CLAYS OF UKRAINE

  Ucraina

  Compania CLAYS OF UKRAINE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcelain clay. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 6. CLAYSERVER GMBH

  Germania

  Compania CLAYSERVER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argila si caolin, Nisip si pietris, Mine si cariere - utilaje si material, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Argila si caolin, Nisip si pietris, Mine si cariere - utilaje si material, și Chimie minerala - produse de baza si derivati. Are sediul în Ostercappeln, Germania.

 7. BRIGHT INDUSTRIAL

  China

  Compania BRIGHT INDUSTRIAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în Xinzhou, China.

 8. EGAP SRL

  Italia

  Compania EGAP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argila si caolin, muds for the body, Natural cosmetic products, Argila si caolin, și Raw Material for Cosmetics. Are sediul în Rosà, Italia.

 1. SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argila si caolin, Mine si cariere - utilaje si material, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Argila si caolin, Mine si cariere - utilaje si material, Chimie minerala - produse de baza si derivati, și Chimie organica - produse de baza si derivati. Are sediul în Ransbach-Baumbach, Germania.

 2. TURBOV KAOLIN COMPANY

  Ucraina

  Compania TURBOV KAOLIN COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silica sand. Are sediul în Turbov, Ucraina.

 3. SRC ARGILE VERTE

  Tunisia

  Compania SRC ARGILE VERTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 4. KFT MINING CO

  Iran

  Compania KFT MINING CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kaolin, mines, clay, și bathroom tiles. Are sediul în Mashhad, Iran.

 5. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italia

  Compania E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractia minereurilor, Extractia minereurilor, bentonite, și granular absorbents. Are sediul în Villanova Tulo, Italia.

 6. SM&K LTD

  Regatul Unit

  Compania SM&K LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în St Newlyn East, Regatul Unit.

 7. S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH

  Germania

  Compania S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argila si caolin, și Argila si caolin. Are sediul în Oberhausen, Germania.

 8. ARGILETZ SA

  Franta

  Compania ARGILETZ SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. Are sediul în Lizy-Sur-Ourcq, Franta.

 9. EUROMINERAL LLC

  Ucraina

  Compania EUROMINERAL LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clay, și raw materials for refractory ceramics. Are sediul în Donetsk, Ucraina.

 10. DECOMAN

  Spania

  Compania DECOMAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile civil decorations. Are sediul în BENIPARRELL - VALENCIA, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit