• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii

Rezultate pentru

Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii - Import export

 1. ALARM- UND SICHERHEITSTECHNIK B.W. GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALARM- UND SICHERHEITSTECHNIK B.W. GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Oststeinbek, Germania.

 2. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

 3. ALSTING TIMISOARA

  Romania

  Alsting Timisoara ofera instalatii de stins incendii proiectare instalare executare si mentenanta pentru gama variata de produse. Stingatoare de incendii, hidranti, detectoare de fum. Proiectare executare instalatii de ventilare evacuare fum si gaze fierbinti. Trape de fum, instalare si service. Detalii pe https: //www.fara-foc.ro Alsting Timisoara ofera piese de schimb si accesorii din productie proprie la fabrica din Alba Iulia. Cursuri de pompieri si SSM.

 4. FINDER - FIRE DETECTION AND ALARM SYSTEMS

  Turcia

  Compania FINDER - FIRE DETECTION AND ALARM SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Detectarea incendiilor si alarme de incendiu - materiale si instalatii, fire alarm, Alarms, fire, și Detectarea incendiilor si alarme de incendiu - materiale si instalatii. Are sediul în Antalya, Turcia.

 5. ARTON PRIVATE COMPANY

  Ucraina

  Compania ARTON PRIVATE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, fire alarm, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, fire protection systems, și Alarms, fire. Are sediul în Chernivtsi, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EPS RECHENZENTRUM INFRASTRUKTUR GMBH

  Germania

  Compania EPS RECHENZENTRUM INFRASTRUKTUR GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Straubing, Germania.

 2. SECTEO GMBH

  Germania

  Compania SECTEO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Thale, Germania.

 3. BRANDSCHUTZ BÜNDE INH. MICHAEL FLIEGERT

  Germania

  Compania BRANDSCHUTZ BÜNDE INH. MICHAEL FLIEGERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Bünde, Germania.

 4. ELEKTROMONTAGEN LEIPZIG GMBH

  Germania

  Compania ELEKTROMONTAGEN LEIPZIG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Leipzig, Germania.

 5. BURESCH SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BURESCH SICHERHEITSTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Regensburg, Germania.

 1. SETEC SICHERHEITSTECHNIK STANLEY SECURITY DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania SETEC SICHERHEITSTECHNIK STANLEY SECURITY DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Protectie si securitate - servicii, Sisteme video de supraveghere, Protectie si securitate - servicii, alarm system, și security systems. Are sediul în Seefeld, Germania.

 2. FOYEX GMBH

  Germania

  Compania FOYEX GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Krefeld, Germania.

 1. LONDON CITY FIRE GROUP

  Regatul Unit

  Compania LONDON CITY FIRE GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extinctoare, Fire safety, fire alarm system installation, Extinctoare, și electricians. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ISEI

  Spania

  Compania ISEI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarma si supraveghere - instalatii, video surveillance, closed-circuit tv system, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, și Alarma si supraveghere - instalatii. Are sediul în Donostia-San Sebastián, Spania.

 3. AARHUS FIRE & SECURITY

  Regatul Unit

  Compania AARHUS FIRE & SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fire alarm system installation, security alarms for workplaces and public buildings, și cctv system installation. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 4. FRANCE ALARME - NORD COFFRE

  Franta

  Compania FRANCE ALARME - NORD COFFRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarma si supraveghere - instalatii, Protectie si securitate - servicii, Alarma si supraveghere - instalatii, sound system equipment, Protectie si securitate - servicii, și entry control system. Are sediul în Lille, Franta.

 5. NOMICO FIRE & SECURITY

  Regatul Unit

  Compania NOMICO FIRE & SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Upminster, Regatul Unit.

 6. MODE FIRE & SECURITY LTD

  Regatul Unit

  Compania MODE FIRE & SECURITY LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, design and installation of theft security systems, Controlarea accesului - instalatii si material, cctv system installation, și security service. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 7. NAQUBO COMFORT EN VEILIGHEID

  Olanda

  Compania NAQUBO COMFORT EN VEILIGHEID, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Schagen, Olanda.

 8. BOUCLIER

  Belgia

  Compania BOUCLIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarme - material de supraveghere, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarme - material de supraveghere, lighting installation, și independent heating systems. Are sediul în Asse, Belgia.

 1. BRUNEL SECURITY

  Regatul Unit

  Compania BRUNEL SECURITY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme - material de supraveghere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, cctv, security doors, și Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 2. ALARMES COQUELET

  Belgia

  Compania ALARMES COQUELET, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarma si supraveghere - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Sisteme video de supraveghere, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Sisteme video de supraveghere, burglar-proof safes, și anti-intrusion system. Are sediul în Colfontaine, Belgia.

 3. PIERRE SECURITE

  Belgia

  Compania PIERRE SECURITE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Sisteme video de supraveghere, Controlarea accesului - instalatii si material, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Sisteme video de supraveghere, Alarms and intrusion, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Arlon, Belgia.

 4. SAS COMPANY

  Belgia

  Compania SAS COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Protectie si securitate - servicii, Alarma si supraveghere - instalatii, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Protectie si securitate - servicii, Alarma si supraveghere - instalatii, și tv surveillance camera. Are sediul în Lontzen, Belgia.

 5. A-Z SECURITY

  Regatul Unit

  Compania A-Z SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarma si supraveghere - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, cctv, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Access control, și Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Chester, Regatul Unit.

 6. ACCESS SECURITY

  Belgia

  Compania ACCESS SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Intrusion detection system, fire detection systems, Sisteme video de supraveghere, și automation facilities. Are sediul în Wanze, Belgia.

 7. COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE

  Belgia

  Compania COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarme - material de supraveghere, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, road safety signage, security strong boxes, și Alarme - material de supraveghere. Are sediul în Vichte, Belgia.

 8. PREVALTA TECNOLOGIAS DE SEGURANÇA E FOGO, LDA

  Portugalia

  Compania PREVALTA TECNOLOGIAS DE SEGURANÇA E FOGO, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si supraveghere - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarma si supraveghere - instalatii, Sisteme video de supraveghere, Controlarea accesului - instalatii si material, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarma si supraveghere - instalatii, Sisteme video de supraveghere, Controlarea accesului - instalatii si material, și Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Vale De Cambra, Portugalia.

 9. LOUYS SECURITE

  Belgia

  Compania LOUYS SECURITE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarme - material de supraveghere, Alarma si supraveghere - instalatii, Protectie si securitate - servicii, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarme - material de supraveghere, Alarma si supraveghere - instalatii, și Protectie si securitate - servicii. Are sediul în Fléron, Belgia.

 10. SIGHT FORCE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SIGHT FORCE LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarma si supraveghere - instalatii, Sisteme video de supraveghere, electronic security equipment and systems, burglar alarms, Alarma si supraveghere - instalatii, și Sisteme video de supraveghere. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii - Import export

Număr de rezultate

1.620 Intreprinderile