• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii

Rezultate pentru

Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii - Import export

 1. BURESCH SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BURESCH SICHERHEITSTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Regensburg, Germania.

 2. FOYEX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FOYEX GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Krefeld, Germania.

 3. ALARM- UND SICHERHEITSTECHNIK B.W. GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALARM- UND SICHERHEITSTECHNIK B.W. GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Oststeinbek, Germania.

 4. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

  Toate produsele pentru "alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii"

 5. ALSTING TIMISOARA

  Romania

  Alsting Timisoara ofera instalatii de stins incendii proiectare instalare executare si mentenanta pentru gama variata de produse. Stingatoare de incendii, hidranti, detectoare de fum. Proiectare executare instalatii de ventilare evacuare fum si gaze fierbinti. Trape de fum, instalare si service. Detalii pe https: //www.fara-foc.ro Alsting Timisoara ofera piese de schimb si accesorii din productie proprie la fabrica din Alba Iulia. Cursuri de pompieri si SSM.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FINDER - FIRE DETECTION AND ALARM SYSTEMS

  Turcia

  Compania FINDER - FIRE DETECTION AND ALARM SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Detectarea incendiilor si alarme de incendiu - materiale si instalatii, fire alarm, Alarms, fire, și Detectarea incendiilor si alarme de incendiu - materiale si instalatii. Are sediul în Antalya, Turcia.

 2. ARTON PRIVATE COMPANY

  Ucraina

  Compania ARTON PRIVATE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, fire alarm, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, fire protection systems, și Alarms, fire. Are sediul în Chernivtsi, Ucraina.

 3. BRANDSCHUTZ BÜNDE INH. MICHAEL FLIEGERT

  Germania

  Compania BRANDSCHUTZ BÜNDE INH. MICHAEL FLIEGERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Bünde, Germania.

 4. EPS RECHENZENTRUM INFRASTRUKTUR GMBH

  Germania

  Compania EPS RECHENZENTRUM INFRASTRUKTUR GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Straubing, Germania.

 5. SECTEO GMBH

  Germania

  Compania SECTEO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Thale, Germania.

 1. ELEKTROMONTAGEN LEIPZIG GMBH

  Germania

  Compania ELEKTROMONTAGEN LEIPZIG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Leipzig, Germania.

 2. SETEC SICHERHEITSTECHNIK STANLEY SECURITY DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania SETEC SICHERHEITSTECHNIK STANLEY SECURITY DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Protectie si securitate - servicii, Sisteme video de supraveghere, Protectie si securitate - servicii, alarm system, și security systems. Are sediul în Seefeld, Germania.

 1. UMMAC

  Africa de Sud

  Compania UMMAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic sirens, și sirens. Are sediul în Brits, Africa de Sud.

 2. LONDON CITY FIRE GROUP

  Regatul Unit

  Compania LONDON CITY FIRE GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extinctoare, Fire safety, fire alarm system installation, Extinctoare, și electricians. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. AARHUS FIRE & SECURITY

  Regatul Unit

  Compania AARHUS FIRE & SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fire alarm system installation, security alarms for workplaces and public buildings, și cctv system installation. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 4. ISEI

  Spania

  Compania ISEI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarma si supraveghere - instalatii, video surveillance, closed-circuit tv system, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, și Alarma si supraveghere - instalatii. Are sediul în Donostia-San Sebastián, Spania.

 5. FRANCE ALARME - NORD COFFRE

  Franta

  Compania FRANCE ALARME - NORD COFFRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarma si supraveghere - instalatii, Protectie si securitate - servicii, Alarma si supraveghere - instalatii, sound system equipment, Protectie si securitate - servicii, și entry control system. Are sediul în Lille, Franta.

 6. MODE FIRE & SECURITY LTD

  Regatul Unit

  Compania MODE FIRE & SECURITY LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, design and installation of theft security systems, Controlarea accesului - instalatii si material, cctv system installation, și security service. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 7. SOFIRE

  Regatul Unit

  Compania SOFIRE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extinctoare, fire alarm system installation, alarm, fire prevention, bigbat, Extinctoare, și emergency lighting. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 8. FIREPRO

  Cipru

  Compania FIREPRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Limassol, Cipru.

 1. LOGIC FIRE & SECURITY LTD

  Regatul Unit

  Compania LOGIC FIRE & SECURITY LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire and access control. Are sediul în Knaresborough, Regatul Unit.

 2. PREVALTA TECNOLOGIAS DE SEGURANÇA E FOGO, LDA

  Portugalia

  Compania PREVALTA TECNOLOGIAS DE SEGURANÇA E FOGO, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si supraveghere - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarma si supraveghere - instalatii, Sisteme video de supraveghere, Controlarea accesului - instalatii si material, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarma si supraveghere - instalatii, Sisteme video de supraveghere, Controlarea accesului - instalatii si material, și Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Vale De Cambra, Portugalia.

 3. DOM-CR SPA

  Italia

  Compania DOM-CR SPA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, top hats, locks for furniture, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, și window shutters. Are sediul în Torino, Italia.

 4. JWL ELEKTRO & SECURITY

  Belgia

  Compania JWL ELEKTRO & SECURITY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, alarm system, domotics, și motorised doors and gates. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 5. PITTOORS SYSTEMS

  Belgia

  Compania PITTOORS SYSTEMS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, video cameras for video access systems, robbery-prevention system, și entry control. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 6. ALARM COMMUNICATION LTD

  Regatul Unit

  Compania ALARM COMMUNICATION LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, electronic security equipment and systems, cctv, Controlarea accesului - instalatii si material, și control boards for electrical energy distribution. Are sediul în Frimley, Regatul Unit.

 7. AL-TECNO

  Belgia

  Compania AL-TECNO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarma si supraveghere - instalatii, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarma si supraveghere - instalatii, Intrusion detection system, și anti-intrusion system. Are sediul în La Louvrière, Belgia.

 8. PROTECTA

  Tunisia

  Compania PROTECTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si supraveghere - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Sisteme video de supraveghere, și Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Ariana, Tunisia.

 9. LSW BRANDSCHUTZTECHNIK

  Germania

  Compania LSW BRANDSCHUTZTECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Finisari, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Finisari. Are sediul în Apen/vreschen-Bokel, Germania.

 10. COEXSUR S.L.

  Spania

  Compania COEXSUR S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Extinctoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, și Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Malaga, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii - Import export

Număr de rezultate

1.644 Intreprinderile