• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bauturi - instalatii si materiale pentru industrie

Rezultate pentru

Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie - Import export

 1. RULAND ENGINEERING & CONSULTING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Process plants for treating liquids of all kinds: That is what Ruland does best. From consulting and engineering to plant construction, assembly and installation at the customer – we provide all services from one source. Modern automation concepts, always adapted to individual customer requirements, and comprehensive services such as spare parts management and maintenance complete the offer. Ruland plans and builds tank storage facilities, dosing and mixing systems, heating systems, HTST and UHT systems, filtration systems, fermentation systems, degassing systems, pigging systems, cleaning systems for pipework, aseptic systems and CIP systems as well as systems for special requirements. We implement plant expansion and optimisation projects with single modules or turnkey projects with complex process plants. Our 320 employees are based in Neustadt an der Weinstraße, in branches across Germany and in our subsidiaries in Russia and Poland.

 2. KID CATERING EQUIPMENT

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania KID CATERING EQUIPMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Distribuitoare automate de bauturi, Cuptoare cu microunde, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Distribuitoare automate de bauturi, și Cuptoare cu microunde. Are sediul în Ness, Regatul Unit.

 3. GM GETRÄNKETECHNIK & MASCHINENBAU GMBH GERA

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GM GETRÄNKETECHNIK & MASCHINENBAU GMBH GERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Gera, Germania.

 4. ESAU & HUEBER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ESAU & HUEBER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Schrobenhausen, Germania.

 5. ECKEL & SOHN GMBH U. CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ECKEL & SOHN GMBH U. CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Gau-Odernheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C.

  Italia

  Compania O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, systems and equipment for the wine industry, Oenologie - masini si materiale, wire hooder for corks, și encapsulation machines. Are sediul în San Marzano Oliveto, Italia.

 2. BROVARNI

  Ucraina

  Compania BROVARNI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for fermenting beer. Are sediul în Bila Tserkva, Ucraina.

 3. SMF MASCHINENFABRIK GMBH

  Germania

  Compania SMF MASCHINENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of blow-moulding moulds. Are sediul în Troisdorf-Spich, Germania.

 4. LLENADORAS Y ENVASADORAS SEMIAUTOMÁTICAS -DIMA

  Spania

  Compania LLENADORAS Y ENVASADORAS SEMIAUTOMÁTICAS -DIMA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fillers for oils. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. HEINRICH FRINGS GMBH & CO KG BIO- UND CHEMIETECHNIK

  Germania

  Compania HEINRICH FRINGS GMBH & CO KG BIO- UND CHEMIETECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Rheinbach, Germania.

 1. INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Mechanical ventilation, și Cold rooms. Are sediul în Middlesbrough, Regatul Unit.

 2. FELOM GROUP SRL

  Italia

  Compania FELOM GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de bere - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Brass turned parts, și Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Travagliato, Italia.

 1. TANKS AND VESSELS INDUSTRIES LTD

  Regatul Unit

  Compania TANKS AND VESSELS INDUSTRIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Used stainless steel tanks, și New stainless steels tanks. Are sediul în Doncaster, Regatul Unit.

 2. RICO GMBH

  Germania

  Compania RICO GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Ellwangen, Germania.

 3. SIGNORI & VILLA

  Italia

  Compania SIGNORI & VILLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cilindri hidraulici, wine industry, wine system tube joints, Cilindri hidraulici, și pumps for the wine industry. Are sediul în Lugo, Italia.

 4. SAMIXIR

  Turcia

  Compania SAMIXIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sorbet makers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TECHNOLOGIES AND RESOURCES

  Ucraina

  Compania TECHNOLOGIES AND RESOURCES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam generators, steam generators for industrial use, și gas steam generators. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 6. DISTILLERIE BEL

  Franta

  Compania DISTILLERIE BEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rachiuri, Bauturi - import-export, Rachiuri, și Bauturi - import-export. Are sediul în Saint Thibéry, Franta.

 7. ANTOINE BELGIUM

  Belgia

  Compania ANTOINE BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafenele si baruri - masini si materiale, draught beer systems, ice machines, Cafenele si baruri - masini si materiale, și application programs for public businesses. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. KOMBI MAKINA LTD. STI.

  Turcia

  Compania KOMBI MAKINA LTD. STI., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi nealcoolice - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, packing labelling machines, și Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. GETRAENKEZAPFANLAGEN.NET

  Germania

  Compania GETRAENKEZAPFANLAGEN.NET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile draught beer systems. Are sediul în Bergheim, Germania.

 2. SUD OUEST MATERIEL BOISSONS

  Franta

  Compania SUD OUEST MATERIEL BOISSONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi nealcoolice - masini si materiale pentru productie, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Filtre de cafea profesionale, Bauturi nealcoolice - masini si materiale pentru productie, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Filtre de cafea profesionale, și glass washer. Are sediul în Gradignan, Franta.

 3. COENCO

  Belgia

  Compania COENCO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de bere - masini si materiale, Fabrici de bere - masini si materiale, beer brewery consulting, plants and equipment for pasteurising beer, și fruit juice pasteurisation systems. Are sediul în Oostkamp, Belgia.

 4. ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG

  Germania

  Compania ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plant engineering, și machining centres. Are sediul în Biberach, Germania.

 5. DOSELEC

  Franta

  Compania DOSELEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, volumetric dosers, syrup measuring cups, agri-food product machinery, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Falaise, Franta.

 6. MBF SPA

  Italia

  Compania MBF SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Oenologie - masini si materiale, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, bottle rinsing machines, și fillers. Are sediul în Veronella, Italia.

 7. PROSECORE, S.A.

  Portugalia

  Compania PROSECORE, S.A., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie - utilaje si echipamente, și Alimentatie - utilaje si echipamente. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 8. KHW MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania KHW MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

 9. FIC SPA

  Italia

  Compania FIC SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Muls - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, și Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Mese, Italia.

 10. IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG

  Germania

  Compania IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, food-processing packing machines, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, și Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Kirchheim, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

1.729 Intreprinderile