• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • voiaj si turism

Rezultate pentru

Voiaj si turism - Import export

 1. RAND O PALMA

  Mayotta

  Verified by europages badge
 2. CHÂTEAU D'ORIGNY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CHÂTEAU D'ORIGNY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, Organizarea seminariilor si a congreselor, Sali pentru congrese si seminarii, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Neuvy, Franta.

 3. TOSCANA VERDE RESORT

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TOSCANA VERDE RESORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Turism agricol, ceremony location, traditional product, restaurant, Voiaj si turism, Turism agricol, hotel with spa, și hydromassage tub available. Are sediul în Laterina Pergine Valdarno, Italia.

 4. CAMPING QUAI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CAMPING QUAI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Statiuni turistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, și Voiaj si turism. Are sediul în Iseo, Italia.

 5. CK CHAUFFEUR PRIVÉ

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CK CHAUFFEUR PRIVÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Inchiriere autoturisme cu sofer, Voiaj si turism, și Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în D'huison-Longueville, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANA TORO TOURS

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ANA TORO TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trips to mallorca, tourist guide to mallorca, tours in mallorca, cultural visits to mallorca, leisure activities in mallorca, tourism in mallorca, și tourist services. Are sediul în Palma-Mallorca (illes Balears), Spania.

 2. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, hotel, tourist information, Hotel, travel agency, tourism office, museums, tourist promotion, și holiday houses. Are sediul în Merano, Italia.

 3. RUSKER TRAVEL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania RUSKER TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, organisation of trips abroad, group tour organisation, group travel, organised travel, Voiaj si turism, tours and guided visits organised, și excursion breaks. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. TIBERIUS TRAVEL SRL

  Romania

  AGENTIE DE TURISM DETAILISTA, EXCLUSIV ONLINE, CU SEDIUL IN JUDETUL BRASOV. SUNTEM O FIRMA TANARA, CU UN PERSONAL CALIFICAT SI ENTUZIAST CARE VA FACE TOT POSIBILUL CA DVS, CLIENTUL, SA AVETI CEA MAI BUNA EXPERIENTA POSIBILA. TIBERIUS TRAVEL ofera  servicii turistice variate: Vacante in Romania : sejururi si pachete turistice pe Litoralul Marii Negre , in statiuni balneare , statiuni montane , Delta Dunarii , agroturim etc. Vacante in Strainatate : pachete sejur, zbor charter, pachete chartere cu autocarele Eurolines, sejururi individuale, city break-uri, pachete turistice exotice, croaziere, circuite, pelerinaje etc.) Rezervari hoteliere in tara si strainatate . Excursii si tabere scolare : excursii in tara( Maramures, Transilvania , Bucovina, etc ) precum si in strainatate ( America , Anglia , Franta , Portugalia etc ) Incoming : pachete turistice variante pentru turistii straini Oferte pentru corporatii : rezervari hoteliere, bilete de avion , etc. Organizari de evenimente : congrese , conferinte, etc. Motto-ul nostru este : Cucereste orice destinatie! Scopul nostru este sa oferim vacante de vis si sa oferim clientilor nostri cele mai bune preturi la cea mai buna calitate posibila.

 5. TRAVEL 4 FUN

  Romania

  Agentia de turism Travel4Fun va ofera cele mai bune sejururi cu transport autocar pentru Grecia: Super Oferte insula Thassos Grecia, Halkidiki, Nea Vrasna, Paralia Katerini. Va oferim pachetele turistice cu raport optim pret/calitate, conform ofertelor pietei actuale. Agentia este specializata pe urmatoarele categorii de servicii turistice: - excursii tematice cu caracter cultural, sejururi externe pentru individuali si grupuri, inclusiv seniori, city-breaks, last minute. - servicii de transport international cu autocar sau avion, la cerere. - consultanta turistica. Va punem la dispozitie pe durata sejurului: - insotitor de grup pe timpul deplasarii - asistenta turistica in statiune. Personalul bine calificat si cooperativ, incluzand agenti de turism, consultanti in turism si ghizi cu experienta, va garanteaza vacante de vis. Prin eficienta si siguranta cu care raspundem cererilor clientilor, suntem un partener de incredere ai acestora si colaboratorilor nostri. Efectuam Transport cu autocar in Bulgaria si Grecia cu plecare din Bucuresti si Brasov.

 1. YCLIENTS ONLINE SRL

  Romania

  Mediwhere are rolul de a face lucrurile mai usoare pentru pacient atunci cand cauta o clinica potrivita, un dentist cu experienta sau cel mai bun pret posibil pentru tratamentul de care are nevoie. Suntem aici pentru a oferi pacientilor internationali mai multa calitate pentru mai putini bani.Credem ca, desi pacientii au nevoi diferite de ingrijire dentara, toti cauta sa aiba incredere in serviciile oferite. Din acest motiv, Mediwhere isi propune sa construiasca incredere, verificand clinicile dentare, alegand cel mai bun pret, colaborand cu cei mai buni doctori si oferindu-i sprijin pacientului pe intreaga durata a tratamentului.Cautam sa oferim o experienta unica pacientilor nostri, iar acest lucru necesita o calitate ireprosabila in tot: in servicii, tratament, personal medical si rezultate finale. Mediwhere a selectat cu atentie clinicile de top din Romania si a cautat sa colaboreze cu medici cu experienta care pot oferi tratamente dentare fara durere si accesibile. Preturile noastre au batut piata, nu exista timp de asteptare si informam pacientul cu privire la toate aspectele necesare.Suntem o carte deschisa. Credem ca feedback-ul rapid si buna comunicare ajuta o comunitate sa colaboreze mai bine. De aceea, Mediwhere va furniza intotdeauna informatii clare si usor de inteles, in acelasi timp fiind deschisa la avantajele si dezavantajele in ceea ce priveste tratamentul unui pacient sau calatoria sa in Romania. Apreciem confidentialitatea si nu vom vinde niciodata datele

 2. LANDSCAPE TOURS

  Italia

  Compania LANDSCAPE TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organised travel, și itinerary planning. Are sediul în Prato, Italia.

 1. EUROFAMILY

  Rusia

  Compania EUROFAMILY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Operatori turistici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, Calatorie - asigurari, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Calatorie - asigurari, Voiaj si turism, și Airport transfer. Are sediul în Moscow, Rusia.

 2. SENS INVERSE ÉCOTOURISME

  Belgia

  Compania SENS INVERSE ÉCOTOURISME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. Are sediul în Louvain La Neuve, Belgia.

 3. TOLASUDOLSA DI BERTOLI VALERIA

  Italia

  Compania TOLASUDOLSA DI BERTOLI VALERIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tourist reception, mountain bike trails, room rental, și family style cuisine. Are sediul în Compiano, Italia.

 4. HOTEL PARASKEVAS

  Grecia

  Compania HOTEL PARASKEVAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, și Voiaj si turism. Are sediul în Arkadia, Peloponnese, Grecia.

 5. 3 SIRENE

  Italia

  Compania 3 SIRENE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chalets, holiday homes, apartment rental, și seasonal lettings. Are sediul în Sciacca, Italia.

 6. HEALTH TRAVEL MEDICAL SERVICES

  Turcia

  Compania HEALTH TRAVEL MEDICAL SERVICES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Voiaj si turism, tourism operators, și Agentii de voiaj. Are sediul în Antalya, Turcia.

 7. ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL

  Grecia

  Compania ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, și Voiaj si turism. Are sediul în Arkadia, Grecia.

 8. BORN BIKE TOURS BARCELONA // RENTAL & TOURS

  Spania

  Compania BORN BIKE TOURS BARCELONA // RENTAL & TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. LOTUS VOYAGER GROUP

  Ungaria

  Compania LOTUS VOYAGER GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile group tour organisation, cultural event service, și business travel. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. KUHOTELES BHO

  Spania

  Compania KUHOTELES BHO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excursion breaks, și hotel linen. Are sediul în Arenys De Mar, Spania.

 3. TOPERU

  Olanda

  Compania TOPERU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile travel agency, și travel. Are sediul în Zeist, Olanda.

 4. BODEGAS TIERRAS DE ORGAZ,

  Spania

  Compania BODEGAS TIERRAS DE ORGAZ,, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. Are sediul în Manzaneque, Spania.

 5. AVSAROGLU VIP TRANSFER

  Turcia

  Compania AVSAROGLU VIP TRANSFER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Calatorii de afaceri - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, VIP airport transfer, Voiaj si turism, și Chauffeur-driven luxury car rental. Are sediul în Mugla, Turcia.

 6. HAPPY TRAVEL ONLINE SL

  Spania

  Compania HAPPY TRAVEL ONLINE SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. FRESCO CAVE SUITES & MANSIONS

  Turcia

  Compania FRESCO CAVE SUITES & MANSIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. Are sediul în Nevsehir Cappadocia, Turcia.

 8. CAMPING YELLOH! VILLAGE LES ILES

  Franta

  Compania CAMPING YELLOH! VILLAGE LES ILES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile holiday homes, tourist services, Hosting service, și bike rental. Are sediul în Hudimesnil, Franta.

 9. IVA TRAVEL PARTERS, LTD

  Ucraina

  Compania IVA TRAVEL PARTERS, LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile business travel, travel reception, plane tickets, și train reservations. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 10. ROMANIA TOURS

  Romania

  Compania ROMANIA TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile group travel, business travel, și b2b services. Are sediul în Bucharest, Romania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Voiaj si turism - Import export

Număr de rezultate

34.312 Intreprinderile