• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • voiaj si turism

Rezultate pentru

Voiaj si turism - Import export

 1. RAND O PALMA

  Mayotta

 2. CHÂTEAU D'ORIGNY

  Franta

  Compania CHÂTEAU D'ORIGNY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, Organizarea seminariilor si a congreselor, Sali pentru congrese si seminarii, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Neuvy, Franta.

 3. CAMPING QUAI

  Italia

  Compania CAMPING QUAI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Statiuni turistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, și Voiaj si turism. Are sediul în Iseo, Italia.

 4. BUSCOM

  Franta

  Compania BUSCOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Voiaj si turism, bus rental, Airport transfer, transfer service, relocation companies, Bus transfer, Bus service for groups, și large tourist bus rental. Are sediul în Paris, Franta.

 5. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Italia

  Compania AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, hotel, tourist information, Hotel, travel agency, tourism office, museums, tourist promotion, și holiday houses. Are sediul în Merano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TIBERIUS TRAVEL SRL

  Romania

  AGENTIE DE TURISM DETAILISTA, EXCLUSIV ONLINE, CU SEDIUL IN JUDETUL BRASOV. SUNTEM O FIRMA TANARA, CU UN PERSONAL CALIFICAT SI ENTUZIAST CARE VA FACE TOT POSIBILUL CA DVS, CLIENTUL, SA AVETI CEA MAI BUNA EXPERIENTA POSIBILA. TIBERIUS TRAVEL ofera  servicii turistice variate: Vacante in Romania : sejururi si pachete turistice pe Litoralul Marii Negre , in statiuni balneare , statiuni montane , Delta Dunarii , agroturim etc. Vacante in Strainatate : pachete sejur, zbor charter, pachete chartere cu autocarele Eurolines, sejururi individuale, city break-uri, pachete turistice exotice, croaziere, circuite, pelerinaje etc.) Rezervari hoteliere in tara si strainatate . Excursii si tabere scolare : excursii in tara( Maramures, Transilvania , Bucovina, etc ) precum si in strainatate ( America , Anglia , Franta , Portugalia etc ) Incoming : pachete turistice variante pentru turistii straini Oferte pentru corporatii : rezervari hoteliere, bilete de avion , etc. Organizari de evenimente : congrese , conferinte, etc. Motto-ul nostru este : Cucereste orice destinatie! Scopul nostru este sa oferim vacante de vis si sa oferim clientilor nostri cele mai bune preturi la cea mai buna calitate posibila.

  Toate produsele pentru "voiaj si turism"

 2. YCLIENTS ONLINE SRL

  Romania

  Mediwhere are rolul de a face lucrurile mai usoare pentru pacient atunci cand cauta o clinica potrivita, un dentist cu experienta sau cel mai bun pret posibil pentru tratamentul de care are nevoie. Suntem aici pentru a oferi pacientilor internationali mai multa calitate pentru mai putini bani.Credem ca, desi pacientii au nevoi diferite de ingrijire dentara, toti cauta sa aiba incredere in serviciile oferite. Din acest motiv, Mediwhere isi propune sa construiasca incredere, verificand clinicile dentare, alegand cel mai bun pret, colaborand cu cei mai buni doctori si oferindu-i sprijin pacientului pe intreaga durata a tratamentului.Cautam sa oferim o experienta unica pacientilor nostri, iar acest lucru necesita o calitate ireprosabila in tot: in servicii, tratament, personal medical si rezultate finale. Mediwhere a selectat cu atentie clinicile de top din Romania si a cautat sa colaboreze cu medici cu experienta care pot oferi tratamente dentare fara durere si accesibile. Preturile noastre au batut piata, nu exista timp de asteptare si informam pacientul cu privire la toate aspectele necesare.Suntem o carte deschisa. Credem ca feedback-ul rapid si buna comunicare ajuta o comunitate sa colaboreze mai bine. De aceea, Mediwhere va furniza intotdeauna informatii clare si usor de inteles, in acelasi timp fiind deschisa la avantajele si dezavantajele in ceea ce priveste tratamentul unui pacient sau calatoria sa in Romania. Apreciem confidentialitatea si nu vom vinde niciodata datele

 3. KUHOTELES BHO

  Spania

 4. LOTUS VOYAGER GROUP

  Ungaria

 5. HEALTH TRAVEL MEDICAL SERVICES

  Turcia

 1. EUROFAMILY

  Rusia

 2. HOTEL PARASKEVAS

  Grecia

 1. CAMPING YELLOH! VILLAGE LES ILES

  Franta

 2. TOLASUDOLSA DI BERTOLI VALERIA

  Italia

 3. ABOVE AND BELOW ADVENTURES

  Iordania

 4. HAPPY TRAVEL ONLINE SL

  Spania

 5. ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL

  Grecia

 6. AVSAROGLU VIP TRANSFER

  Turcia

 7. LANDSCAPE TOURS

  Italia

 8. BODEGAS TIERRAS DE ORGAZ,

  Spania

 1. ROMANIA TOURS

  Romania

 2. FRESCO CAVE SUITES & MANSIONS

  Turcia

 3. BORN BIKE TOURS BARCELONA // RENTAL & TOURS

  Spania

 4. TOPERU

  Olanda

 5. 3 SIRENE

  Italia

 6. IVA TRAVEL PARTERS, LTD

  Ucraina

 7. SERENE VACATIONS

  Sri Lanka

 8. THE PREFECTURE OF EVIA

  Grecia

 9. TRAVEL POINT

  Italia

 10. VALENCIA WINE CONSULTING & TOURS

  Spania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Voiaj si turism - Import export

Număr de rezultate

34.644 Intreprinderile

Tara