TIBERIUS TRAVEL SRL

Romania

Office Building Outline icon Detailist

TIBERIUS TRAVEL SRL
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Petrece Ziua Indragostitilor in Toscana - Florenta, o zona desprinsa din basme! Fa-i o surpriza si relaxati-va pentru 3 zile pe taramul iubirii, unde dragostea nu are limite! Oferta include: -transport cu avionul din Bucuresti(OTP) pana la Pisa (bagaj mic de mana inclus) -cazare la Hotel Puccini 4* -mic dejun inclus -perioada 11-02-2017 - 14-02-2017   Nu includem transferul pana la hotel.

Solicitați o ofertă

Romania

Oferta este valabila pentru lunile Februarie si Martie, incepe de la pretul de 190 euro de persoana si include: -bilet de avion dus-intors cu plecare din Bucuresti (OTP) + taxe de aeroport si un bagaj mic de mana -cazare cu mic dejun inclus la urmatoarele hoteluri: -Central Park Hotel 3* -Best Western Greater London Hotel 4* /greater-london-ilford-ilford-83970/hotel-info/default.aspx   Nu includem transferul de la aeroport la hotel, bagaj de cala si asigurarea de sanatate. La cerere, putem oferi si alte hoteluri dar si facilitati in avion.

Solicitați o ofertă

Romania

Oferta este valabila pentru lunile Februarie si Martie, incepe de la pretul de 220 euro de persoana si include: -bilet de avion dus-intors cu plecare din Bucuresti (OTP) + taxe de aeroport si un bagaj mic de mana -cazare cu mic dejun inclus la urmatoarele hoteluri: -Eurohotel Grand Via Fira 4* -Amrey Sant Pau 2* Nu includem transferul de la aeroport la hotel, bagaj de cala si asigurarea de sanatate. La cerere, putem oferi si alte hoteluri dar si facilitati in avion.

Solicitați o ofertă

AGENTIE DE TURISM DETAILISTA, EXCLUSIV ONLINE, CU SEDIUL IN JUDETUL BRASOV. SUNTEM O FIRMA TANARA, CU UN PERSONAL CALIFICAT SI ENTUZIAST CARE VA FACE TOT POSIBILUL CA DVS, CLIENTUL, SA AVETI CEA MAI BUNA EXPERIENTA POSIBILA. TIBERIUS TRAVEL ofera  servicii turistice variate: Vacante in Romania : sejururi si pachete turistice pe Litoralul Marii Negre , in statiuni balneare , statiuni montane , Delta Dunarii , agroturim etc. Vacante in Strainatate : pachete sejur, zbor charter, pachete chartere cu autocarele Eurolines, sejururi individuale, city break-uri, pachete turistice exotice, croaziere, circuite, pelerinaje etc.) Rezervari hoteliere in tara si strainatate . Excursii si tabere scolare : excursii in tara( Maramures, Transilvania , Bucovina, etc ) precum si in strainatate ( America , Anglia , Franta , Portugalia etc ) Incoming : pachete turistice variante pentru turistii straini Oferte pentru corporatii : rezervari hoteliere, bilete de avion , etc. Organizari de evenimente : congrese , conferinte, etc. Motto-ul nostru este : Cucereste orice destinatie! Scopul nostru este sa oferim vacante de vis si sa oferim clientilor nostri cele mai bune preturi la cea mai buna calitate posibila.

Domain icon Detailist

TIBERIUS TRAVEL SRL

SAT SOARS, COMUNA SOARS, NR.93

507215 Brasov - Romania

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    1 – 10

Organizare

  • Activitate principala
    Detailist

Activități ale TIBERIUS TRAVEL SRL

  • Voiaj si turism
  • agentie de turism
  • oferte turistice
  • transport si cazare
  • excursii si city break-uri
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit