• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • viticultura - masini si materiale

Rezultate pentru

Viticultura - masini si materiale - Import export

 1. RINIERI SRL

  Italia

  Compania RINIERI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taietoare de arbusti, Viticultura - masini si materiale, pruners, Taietoare de arbusti, Viticultura - masini si materiale, și cutters. Are sediul în Forlì, Italia.

 2. SA SCDC

  Franta

  Compania SA SCDC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Arboricultura si silvicultura - masini si materiale, Viticultura - masini si materiale, wine-growing supplies, Arboricultura si silvicultura - masini si materiale, și Fermenting room. Are sediul în Orbais l'Abbaye, Franta.

 3. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Viticultura - masini si materiale, planter, farm machinery, și ploughs. Are sediul în Friedelsheim, Germania.

 4. RUBANGEL

  Spania

  Compania RUBANGEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Viticultura - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silvicultura si arboricultura - masini si materiale, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Silvicultura - masini si materiale, farming machinery, Silvicultura si arboricultura - masini si materiale, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și Silvicultura - masini si materiale. Are sediul în Granja De Rocamora-Alicante, Spania.

 5. POSVIMAN

  Spania

  Compania POSVIMAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Viticultura - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, wine-growing, wine-growing supplies, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și wood poles. Are sediul în Barrax-Albacete, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A&W MOORE WINE RACKS

  Regatul Unit

  Compania A&W MOORE WINE RACKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Viticultura - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for the wine industry, și wine industry. Are sediul în Ilkeston, Regatul Unit.

 2. CHABAS

  Franta

  Compania CHABAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si accesorii agricole, Viticultura - masini si materiale, Import-export de masini-unelte, Masini si accesorii agricole, Viticultura - masini si materiale, și Import-export de masini-unelte. Are sediul în Charleval, Franta.

 3. BISODISAC

  Franta

  Compania BISODISAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Thoré La Rochette, Franta.

 4. BELLOT SA

  Franta

  Compania BELLOT SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Gradignan, Franta.

 5. ST EMILION EMBOUTEILLAGE

  Franta

  Compania ST EMILION EMBOUTEILLAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Marcare si etichetare - utilaje, Servicii de ambalare, Viticultura - masini si materiale, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Marcare si etichetare - utilaje, Servicii de ambalare, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Saint Sulpice De Faleyrens, Franta.

 1. ETS PROTECHNI

  Franta

  Compania ETS PROTECHNI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere industriala, Viticultura - masini si materiale, precision mechanical workshop, Mechanized welding, Intretinere industriala, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Saint Louis De Montferrand, Franta.

 2. AMOS INDUSTRIE

  Franta

  Compania AMOS INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Viticultura - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinificare - masini, materiale si instalatii, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Beaune, Franta.

 1. CONSTRUCTION HUMEAU

  Franta

  Compania CONSTRUCTION HUMEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tractoare si remorci agricole, Viticultura - masini si materiale, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tractoare si remorci agricole, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în St Pierre Montlimart, Franta.

 2. IMPROFORT PORTUGAL

  Portugalia

  Compania IMPROFORT PORTUGAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Palmela, Portugalia.

 3. TERRAL (ETABLISSEMENT)

  Franta

  Compania TERRAL (ETABLISSEMENT), care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Canet, Franta.

 4. ZEHETNER GES.MBH

  Austria

  Compania ZEHETNER GES.MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sampanie si vinuri spumante, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Sampanie si vinuri spumante, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Hollabrunn, Austria.

 5. MONTIER TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania MONTIER TECHNOLOGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, industrial cooling, assembly line automation, Viticultura - masini si materiale, și Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Prunelli Di Fiumorbo, Franta.

 6. SANDOR BECSEI

  Germania

  Compania SANDOR BECSEI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Viticultura - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Placi de lemn. Are sediul în Friedrichshafen, Germania.

 7. WILFRIED RUST

  Germania

  Compania WILFRIED RUST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Unelte portabile cu motor, Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Meckenheim, Germania.

 8. FERDINAND PRÜCKLER

  Austria

  Compania FERDINAND PRÜCKLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Langenlois, Austria.

 1. PETER LUNTSCH

  Austria

  Compania PETER LUNTSCH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Viticultura - masini si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Jois, Austria.

 2. AGRI TECHNOLOGY

  Franta

  Compania AGRI TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, Viticultura - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, supplies for do-it-yourself work, grinding of cutting tools, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Arveyres, Franta.

 3. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Germania

  Compania DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Conserve - instalatii si materiale, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și Conserve - instalatii si materiale. Are sediul în Neckarsulm, Germania.

 4. OENO-PÔLE SÀRL

  Elvetia

  Compania OENO-PÔLE SÀRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Bursins, Elvetia.

 5. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Germania

  Compania PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, și Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. Are sediul în Zeltingen-Rachtig, Germania.

 6. OENORIEFLIN E.K.

  Germania

  Compania OENORIEFLIN E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, și Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. Are sediul în Vogtsburg, Germania.

 7. HANNES WIMMER

  Austria

  Compania HANNES WIMMER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Andau, Austria.

 8. ALBERT PFÄFFLE GMBH

  Germania

  Compania ALBERT PFÄFFLE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Heilbronn, Germania.

 9. EVERINTEC GMBH

  Germania

  Compania EVERINTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Produse farmaceutice, Viticultura - masini si materiale, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Produse farmaceutice. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 10. MOWEIN GMBH

  Germania

  Compania MOWEIN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de crescatorie, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Viticultura - masini si materiale, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Hrana pentru animale de crescatorie, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Viticultura - masini si materiale, și Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Pellingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Viticultura - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

18.437 Intreprinderile