• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • serigrafie - masini si materiale

Rezultate pentru

Serigrafie - masini si materiale - Import export

 1. BALLOONS WORLD STORE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Balloons World Store manufactures innovative products, including novelty shaped balloons, structures for compositions of helium-free balloons and the new 100% biodegradable needle filler: Ecostick. Since 1979, we have manufactured RIFCO brand balloon-printing machines (Rifco Machines), of matchless quality and adaptability. BWS delivers outstanding printing on all types of balloons. We offer an international balloon services.

 2. E.T.S. ENGINEERING TRANSFER SYSTEM

  Italia

  Verified by europages badge

  E.T.S. Engineering Transfer System has been offering paper transfer printing since 1970, using a range of technologies to apply designs to materials including fabrics, metals, plastic laminates, glass and ceramic. E.T.S. chemical research and development team has developed and patented many technologies and inks for sublimation and thermoplastic transfer printing suitable for use on different types of machinery, including silk screen, offset, flexographic, rotogravure and plotter ink-jet piezo.

 3. LANG & SCHMIDT OHG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LANG & SCHMIDT OHG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Roth, Germania.

 4. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania GRAPHIC INVEST & CONSULT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese pentru imprimerie, Masini tipografice offset, Imprimare si legare - furnituri, Imprimare - furnituri, Legare - furnituri, Serigrafie - furnituri, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și Tipografie. Are sediul în Pontillas, Belgia.

 5. PLASTIC BILLAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PLASTIC BILLAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Serigrafie, Serigrafie - masini si materiale, Serigrafie industriala, Tampografie, car accessories, Plastic injection, perfumery, și Ambalaje alimentare. Are sediul în Gamaches, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MODERNE ELEMAT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MODERNE ELEMAT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Leinfelden-Echterdingen, Germania.

 2. PAUL WILKE GMBH

  Germania

  Compania PAUL WILKE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 3. GS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GS ELECTRONIC GMBH & CO. KG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Fulda, Germania.

 4. BILMAK MAKINA

  Turcia

  Compania BILMAK MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial furnaces, și serigraphy. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. MISMATIC

  Italia

  Compania MISMATIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines and equipment for silk-screen printing, și silk-screen printing. Are sediul în Pieve Emanuele, Italia.

 1. ANGELL WELDING

  Regatul Unit

  Compania ANGELL WELDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Croydon, Regatul Unit.

 2. SCHNELL INDUSTRIES GMBH

  Germania

  Compania SCHNELL INDUSTRIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Potsdam, Germania.

 1. ESC EUROPA SIEBDRUCKMASCHINEN-CENTRUM GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania ESC EUROPA SIEBDRUCKMASCHINEN-CENTRUM GMBH & CO.KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - masini si materiale, Tampografie, Imprimare digitala, Serigrafie - masini si materiale, Tampografie, și Imprimare digitala. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

 2. CLASSIC SCREEN MANUFACTURING LTD

  Regatul Unit

  Compania CLASSIC SCREEN MANUFACTURING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines and equipment for silk-screen printing, silk-screen printing, și silk-screen applications. Are sediul în Runcorn, Regatul Unit.

 3. 3ME SIGN EPE

  Grecia

  Compania 3ME SIGN EPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile screen inks, heat conveyor belts, machinery and equipment for digital printing, și machines and equipment for silk-screen printing. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 4. MASCOPRINT

  Regatul Unit

  Compania MASCOPRINT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - furnituri, Tampografie, silk-screen printing, machines and equipment for pad printing, Serigrafie - furnituri, și Tampografie. Are sediul în Hemel Hempstead, Regatul Unit.

 5. DOPPLER-SIEBDRUCK FACHHANDEL

  Austria

  Compania DOPPLER-SIEBDRUCK FACHHANDEL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Wels, Austria.

 6. BARTEL DRUCKTECHNIK & SIEBDRUCKSERVICE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania BARTEL DRUCKTECHNIK & SIEBDRUCKSERVICE GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 7. OMSO S.P.A.

  Italia

  Compania OMSO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flexografie - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - masini si materiale, Serigrafie - masini si materiale, și offset printing machines. Are sediul în Reggio Emilia, Italia.

 8. EUROPLACER DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania EUROPLACER DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Glauburg, Germania.

 1. JOSEF BEISTEINER

  Austria

  Compania JOSEF BEISTEINER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - masini si materiale, Filme si folii de material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, Serigrafie - masini si materiale, Filme si folii de material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Roitham, Austria.

 2. WÖSS & CO.

  Austria

  Compania WÖSS & CO., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare si etichetare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare si compozitie - utilaje si material, Serigrafie - masini si materiale, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Serigrafie - masini si materiale, Fasonare si legare - utilaje si materiale, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Wien, Austria.

 3. BÖTTCHER SIEBDRUCK-SERVICE GMBH

  Germania

  Compania BÖTTCHER SIEBDRUCK-SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare si etichetare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare si compozitie - utilaje si material, Serigrafie - masini si materiale, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Serigrafie - masini si materiale, Fasonare si legare - utilaje si materiale, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 4. DRUCK & TECHNIK THOMAS HUTTERS

  Germania

  Compania DRUCK & TECHNIK THOMAS HUTTERS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare si etichetare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare si compozitie - utilaje si material, Serigrafie - masini si materiale, Masini tipografice offset, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Serigrafie - masini si materiale, Masini tipografice offset, și Fasonare si legare - utilaje si materiale. Are sediul în Wickede, Germania.

 5. BERND SCHMIDT

  Germania

  Compania BERND SCHMIDT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - masini si materiale, Vopsele si lacuri, Cerneluri, Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Serigrafie - masini si materiale, Vopsele si lacuri, Cerneluri, și Compozitie, fotocompozitie si fotogravura. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 6. DIPL.-KFM. BERTRAM WEIAND

  Germania

  Compania DIPL.-KFM. BERTRAM WEIAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - masini si materiale, Cerneluri, Tipografie, Tampografie, Serigrafie - masini si materiale, Cerneluri, Tipografie, și Tampografie. Are sediul în Wesel, Germania.

 7. CIRGRAPHICS LTD

  Regatul Unit

  Compania CIRGRAPHICS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. Are sediul în Rushden, Regatul Unit.

 8. ERWIN GABLER

  Germania

  Compania ERWIN GABLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - masini si materiale, Informatica - software, Firme luminoase si panouri publicitare luminoase, Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Serigrafie - masini si materiale, Informatica - software, Firme luminoase si panouri publicitare luminoase, și Compozitie, fotocompozitie si fotogravura. Are sediul în Ellingen, Germania.

 9. SAATI-GMBH

  Germania

  Compania SAATI-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - masini si materiale, Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Tipografie, Serigrafie, Serigrafie - masini si materiale, Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Tipografie, și Serigrafie. Are sediul în Fellbach, Germania.

 10. INKOSYS

  Germania

  Compania INKOSYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - masini si materiale, Informatica - microcomputere, Informatica - software, Tipografie, Serigrafie - masini si materiale, Informatica - microcomputere, Informatica - software, și Tipografie. Are sediul în Reutlingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Serigrafie - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

18.487 Intreprinderile