• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - spania

Rezultate pentru

Vinuri - spania - Import export

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spania

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exports wine and must per litre worldwide. We are not just a wine cellar. We are a family project aimed at appreciating and sharing our wine and our land. Our wine cellar is part of the Manchuela designation of origin. White wine. red wine. Rosé wine. Must.

 2. BODEGAS NAJERILLA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania BODEGAS NAJERILLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Wines - Rioja, young wine, red wines, Vinuri, crianzas, guaranteed aoc, și wine production. Are sediul în Arenzana De Abajo-La Rioja, Spania.

 3. STEWART HILL WALKER

  Regatul Unit

  Compania STEWART HILL WALKER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Spania, red wines, wine exporter, Vinuri, și Vinuri - Spania. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Spania

  Compania VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, wine cellars, red wines, Vinuri - Spania, și white wines. Are sediul în Alcanadre-La Rioja, Spania.

 5. ETHEREUS WINES

  Spania

  Compania ETHEREUS WINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. Are sediul în Requena, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spania

  Compania BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Rioja, white wines, Vinuri, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Abalos-La Rioja, Spania.

 2. SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Germania

  Compania SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. Are sediul în Meckenheim, Germania.

 3. CAMPO & BADAJOZ

  Spania

  Compania CAMPO & BADAJOZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jambon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Vinuri - Spania, pork, Ulei de masline, și Vinuri - Spania. Are sediul în Zafra-Badajoz, Spania.

 4. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Spania

  Compania COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine producers, table wines, red wines, și white wines. Are sediul în Cambeo-Coles-Ourense, Spania.

 5. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spania

  Compania BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Rioja, AOC label wines, Vinuri, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Badarán-La Rioja, Spania.

 1. AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL.

  Spania

  Compania AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vermouth, și Extra virgin oil. Are sediul în Falset, Spania.

 2. BODEGAS CILLAR DE SILOS

  Spania

  Compania BODEGAS CILLAR DE SILOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. Are sediul în Quintana Del Pidio-Burgos, Spania.

 1. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spania

  Compania COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, Vinuri - Castilia la Mancha, Vinuri - Spania, Vinuri - Castilia la Mancha, wine cellars, și production of wines. Are sediul în Villacañas-Toledo, Spania.

 2. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Spania

  Compania BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, guaranteed aoc, red wines, Vinuri, și white wines. Are sediul în Huércanos-La Rioja, Spania.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Spania

  Compania BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia si Leon, wine shop, production of wines, D.O.C. (Controlled Denomination of Origin), și Vinuri - Castilia si Leon. Are sediul în Padilla De Duero (peñafiel)-Valladolid, Spania.

 4. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Spania

  Compania BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia si Leon, white wines, red wines, și Vinuri - Castilia si Leon. Are sediul în La Seca-Valladolid, Spania.

 5. GRUPO CRA JUICE

  Spania

  Compania GRUPO CRA JUICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, Concentrated extracts - beverages, sweet wine, Vinuri - Spania, și production of wines. Are sediul în ALBACETE, Spania.

 6. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spania

  Compania COMERCIALIZADORA ENEO SL., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, Wines - Rioja, Vinuri - Spania, și brut sparkling wine. Are sediul în Haro, Spania.

 7. BODEGAS YZAGUIRRE

  Spania

  Compania BODEGAS YZAGUIRRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, vermouth, Vinuri, vermouth wines, și wineries. Are sediul în El Morell-Tarragona, Spania.

 8. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spania

  Compania JUAN RAMON LOZANO SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia la Mancha, Vinuri - Castilia la Mancha, și wine shop. Are sediul în Villarrobledo, Spania.

 1. SINNER WINE

  Spania

  Compania SINNER WINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Murcia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, Vinuri - Spania, red wines, white wines, și rose wine. Are sediul în Murcia, Spania.

 2. BODEGAS PATROCINIO

  Spania

  Compania BODEGAS PATROCINIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Spania, red wines, Vinuri, și Vinuri - Spania. Are sediul în Uruñuela-La Rioja, Spania.

 3. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spania

  Compania COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Spania, wine cellars, Winery cooperative, Vinuri, și Vinuri - Spania. Are sediul în Quero-Toledo, Spania.

 4. BODEGAS BENETAKOA

  Spania

  Compania BODEGAS BENETAKOA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Rioja, Vinuri, Vinuri - Rioja, red wines, și white wines. Are sediul în Villabuena De Álava-Álava, Spania.

 5. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Spania

  Compania BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile red wines. Are sediul în Corcos-Valladolid, Spania.

 6. GUSTO BALEAR UG

  Germania

  Compania GUSTO BALEAR UG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. Are sediul în Neukirchen-Vluyn, Germania.

 7. WINE WORLD

  Belgia

  Compania WINE WORLD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri - Spania, Vinuri - Franta, foreign wines, rare wines, și Vinuri - Spania. Are sediul în Kontich, Belgia.

 8. COOREMAN

  Belgia

  Compania COOREMAN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sampanie si vinuri spumante, Vinuri - Aragon, Vinuri - Franta, Vinuri - Spania, Sampanie si vinuri spumante, Vinuri - Aragon, Vinuri - Franta, și Vinuri - Spania. Are sediul în Groot-Bijgaarden, Belgia.

 9. AVERYS WINE MERCHANTS

  Regatul Unit

  Compania AVERYS WINE MERCHANTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri - Italia, Vinuri - Spania, Vinuri - Franta, Wines - Portugal, Vinuri - Italia, și Vinuri - Spania. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 10. MATTHYS WIJNIMPORT

  Belgia

  Compania MATTHYS WIJNIMPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri - Spania, Vinuri - Franta, Wines - Belgium, wines, și Vinuri - Spania. Are sediul în Brugge, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit