• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - trentino

Rezultate pentru

Vinuri - trentino - Import export

 1. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, Vinuri - Trentino, wines, South Tyrol wine, sparkling wines, Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, trentino alto adige wines, production of wines, și Vinuri - Trentino. Are sediul în Lana, Italia.

 2. WEINGUT PITZNER

  Italia

  Compania WEINGUT PITZNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Trentino. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile upper adige wine. Are sediul în Kardaun, Italia.

 3. AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Trentino. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine tasting, și vineyard and wine cellar tours. Are sediul în Chizzola, Italia.

 4. CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L.

  Italia

  Compania CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Trentino. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sparkling wines, și white wines. Are sediul în Cembra, Italia.

 5. CATINO FOTO S.R.L.

  Italia