• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - venetia

Rezultate pentru

Vinuri - venetia - Import export

 1. CANTINE INTROVIGNE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CANTINE INTROVIGNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. Are sediul în Codognè, Italia.

 2. CA'VITTORIA

  Italia

  Compania CA'VITTORIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Venetia, prosecco, Vinuri - Venetia, și wine tasting. Are sediul în Conegliano, Italia.

 3. VENETO PASSION

  Italia

  Compania VENETO PASSION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tour operators - culture, și coach rental for national tourism. Are sediul în Montebello Vicentino, Italia.

 4. TENUTA IL CANOVINO

  Italia

  Compania TENUTA IL CANOVINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, red wines, amarone della valpolicella, corvina veronese, și Vinuri - Italia. Are sediul în Mizzole, Italia.

 5. MASI AGRICOLA S.P.A.

  Italia

  Compania MASI AGRICOLA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Venetia, Vinuri - Italia, friulano wine, și Vinuri - Venetia. Are sediul în Gargagnago Di Valpolicella, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ITALIAN WINE LOVER

  Italia

  Compania ITALIAN WINE LOVER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Venetia, tuscan wine, apulian wine, piedmontese wine, și Vinuri - Venetia. Are sediul în Barletta, Italia.

 2. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Italia

  Compania VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Triest, veneto wine, Vinuri - Triest, și sweet wine. Are sediul în Fossalta Di Piave, Italia.

 3. AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sampanie si vinuri spumante, Vinuri, Vinuri spumante, farm, Sampanie si vinuri spumante, Vinuri, și Vinuri spumante. Are sediul în Monteforte D'Alpone (Vr), Italia.

 4. CANTINE VITEVIS

  Italia

  Compania CANTINE VITEVIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Venetia, Vinuri, și Vinuri - Venetia. Are sediul în Montecchio Maggiore, Italia.

 5. DOVITIA SAS

  Italia

  Compania DOVITIA SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dynamic display, și wine analysis. Are sediul în Sovizzo, Italia.

 1. GELISI ANTONIO

  Italia

  Compania GELISI ANTONIO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Venetia, Winery nursery, Winery, și Vinuri - Venetia. Are sediul în San Quirino, Italia.

 2. AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile production of wines, și sparkling wines. Are sediul în Albignasego, Italia.

 1. AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L.

  Italia

  Compania AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. Are sediul în Cison Di Valmarino, Italia.

 2. AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI

  Italia

  Compania AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. Are sediul în Ormelle, Italia.

 3. CANTINE BUOSO

  Italia

  Compania CANTINE BUOSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prosecco, și pinot grigio. Are sediul în Caorle, Italia.

 4. CESCON ITALO STORIA E VINI

  Italia

  Compania CESCON ITALO STORIA E VINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. Are sediul în Roncadelle di Ormelle (IT), Italia.

 5. CANTINA DEL CASTELLO

  Italia

  Compania CANTINA DEL CASTELLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. Are sediul în Soave, Italia.

 6. AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Venetia, și Vinuri - Venetia. Are sediul în Montecchia Di Crosara (Vr), Italia.

 7. AZ. AGR. LA CASA VECCHIA

  Italia

  Compania AZ. AGR. LA CASA VECCHIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Venetia, și Vinuri - Venetia. Are sediul în Valdobbiadene (Tv), Italia.

 8. CA.VI.BEN. (S.P.A.)

  Italia

  Compania CA.VI.BEN. (S.P.A.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Venetia, și Vinuri - Venetia. Are sediul în Cazzano Di Tramigna (Vr), Italia.

 1. AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL

  Italia

  Compania AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Venetia, și Vinuri - Venetia. Are sediul în Ormelle (Tv), Italia.