• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - rioja

Rezultate pentru

Vinuri - rioja - Import export

 1. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spania

  Compania BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Rioja, white wines, Vinuri, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Abalos-La Rioja, Spania.

 2. STEWART HILL WALKER

  Regatul Unit

  Compania STEWART HILL WALKER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Spania, red wines, wine exporter, Vinuri, și Vinuri - Spania. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. BODEGAS RAMIREZ DE LA PISCINA

  Spania

  Compania BODEGAS RAMIREZ DE LA PISCINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. Are sediul în San Vicente De La Sonsierra-La Rioja, Spania.

 4. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spania

  Compania BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Rioja, AOC label wines, Vinuri, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Badarán-La Rioja, Spania.

 5. BODEGAS SÁENZ DE SANTAMARÍA

  Spania

  Compania BODEGAS SÁENZ DE SANTAMARÍA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, red wines, Rioja wine cellars, white wines, și Vinuri. Are sediul în Cenicero-La Rioja, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spania

  Compania COMERCIALIZADORA ENEO SL., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, Wines - Rioja, Vinuri - Spania, și brut sparkling wine. Are sediul în Haro, Spania.

 2. BODEGAS PATROCINIO

  Spania

  Compania BODEGAS PATROCINIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Spania, red wines, Vinuri, și Vinuri - Spania. Are sediul în Uruñuela-La Rioja, Spania.

 3. BODEGAS OLMAZA

  Spania

  Compania BODEGAS OLMAZA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. Are sediul în San Vicente De La Sonsierra-Larioja, Spania.

 4. BODEGAS BENETAKOA

  Spania

  Compania BODEGAS BENETAKOA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Rioja, Vinuri, Vinuri - Rioja, red wines, și white wines. Are sediul în Villabuena De Álava-Álava, Spania.

 5. SPANISH TRUE

  Spania

  Compania SPANISH TRUE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. VIÑEDOS Y BODEGAS LYNG

  Spania

  Compania VIÑEDOS Y BODEGAS LYNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine producers. Are sediul în Mendavia, Spania.

 2. RM RIOJA GROUP

  Spania

  Compania RM RIOJA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine shop. Are sediul în Laguardia, Spania.

 1. BODEGAS Y VIÑEDOS MARTÍNEZ CORTA

  Spania

  Compania BODEGAS Y VIÑEDOS MARTÍNEZ CORTA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, table wines, red wines, Vinuri - Rioja, și wine shop. Are sediul în Uruñuela-La Rioja, Spania.

 2. BODEGAS RAMÓN BILBAO

  Spania

  Compania BODEGAS RAMÓN BILBAO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. Are sediul în Haro, La Rioja, Spania.

 3. ANAVAL GOURMET S. COOP

  Spania

  Compania ANAVAL GOURMET S. COOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ham export, Digital document creation and distribution, Wines - Rioja, și household products distribution. Are sediul în Beniajan, Spania.

 4. BODEGAS MOYA-PALAFOX

  Spania

  Compania BODEGAS MOYA-PALAFOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, wine shop, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. QINGFENG FILTER MATERIAL LTD

  China

  Compania QINGFENG FILTER MATERIAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. Are sediul în Taihe Ji'an, China.

 6. BODEGAS D LUIS R

  Spania

  Compania BODEGAS D LUIS R, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wines - Rioja. Are sediul în Lanciego, Spania.

 7. VENTA CON DENOMINACION

  Spania

  Compania VENTA CON DENOMINACION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-alcoholic wines. Are sediul în La Rioja, Spania.

 8. BODEGAS VALLEMAYOR SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

  Compania BODEGAS VALLEMAYOR SOCIEDAD LIMITADA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Fuenmayor, Spania.

 1. LA RIOJA ALTA, S.A.

  Spania

  Compania LA RIOJA ALTA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Haro, Spania.

 2. BODEGAS MARQUES DE MURRIETA SA

  Spania

  Compania BODEGAS MARQUES DE MURRIETA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Logrono, Spania.

 3. R.LOPEZ DE HEREDIA VIÑA TONDONIA SA

  Spania

  Compania R.LOPEZ DE HEREDIA VIÑA TONDONIA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Haro, Spania.

 4. BODEGAS JULIAN CHIVITE S.L.

  Spania

  Compania BODEGAS JULIAN CHIVITE S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Rioja. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Navarra, și Vinuri - Navarra. Are sediul în Cintruenigo, Spania.

 5. BODEGAS AMEZOLA DE LA MORA SA

  Spania

  Compania BODEGAS AMEZOLA DE LA MORA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Torremontalbo, Spania.

 6. CORPORACION LUVIENNE , INC.

  Spania

  Compania CORPORACION LUVIENNE , INC., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - import-export, Vinuri - Rioja, Bauturi - import-export, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Laredo, Cantabria, Spania.

 7. BODEGAS CORRAL SA

  Spania

  Compania BODEGAS CORRAL SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Navarrete, Spania.

 8. SIERRA CANTABRIA SA

  Spania

  Compania SIERRA CANTABRIA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, și Vinuri - Rioja. Are sediul în San Vicente De La Sonsierr, Spania.

 9. BODEGAS RIOJA WEINHANDELS GMBH

  Germania

  Compania BODEGAS RIOJA WEINHANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Bochum, Germania.

 10. BODEGAS MIGUEL MERINO S.L.

  Spania

  Compania BODEGAS MIGUEL MERINO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Rioja, și Vinuri - Rioja. Are sediul în Briones, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit