• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - piemont

Rezultate pentru

Vinuri - piemont - Import export

 1. PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO

  Italia

  Compania PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. Are sediul în Monteu Roero, Italia.

 2. AZIENDA SAN MICHELE S.N.C

  Italia

  Compania AZIENDA SAN MICHELE S.N.C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moscato d'asti, arneis, dolcetto d'alba, și barbaresco. Are sediul în Neive, Italia.

 3. AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wineries, și wine bar wine tasting. Are sediul în Barbaresco, Italia.

 4. CONTERNO FANTINO

  Italia

  Compania CONTERNO FANTINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Piemont, Vinuri - Italia, Vinuri - Piemont, barolo, și barbera d'alba. Are sediul în Monforte D'alba, Italia.

 5. ALESSANDRO MOTTA

  Italia

  Compania ALESSANDRO MOTTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. Are sediul în Castel Rocchero, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL

  Italia

  Compania SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine-growing businesses. Are sediul în Brusnengo, Italia.

 2. AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA

  Italia

  Compania AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile production of wines, și wine tasting. Are sediul în Borgomanero, Italia.

 3. MAURO VINI SRL

  Italia

  Compania MAURO VINI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile production of wines, și typical italian wines. Are sediul în Dronero, Italia.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nebbiolo, și red wines. Are sediul în Roasio, Italia.

 5. CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA

  Italia

  Compania CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. Are sediul în Gattinara, Italia.

 1. CASTELLARI BERGAGLIO

  Italia

  Compania CASTELLARI BERGAGLIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gavi. Are sediul în Gavi, Italia.

 2. BAROLO WIJNIMPORT

  Olanda

  Compania BAROLO WIJNIMPORT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. Are sediul în Leeuwarden, Olanda.

 1. GANCIA.IT

  Italia

  Compania GANCIA.IT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. Are sediul în Canelli, Italia.

 2. NOCETO MICHELOTTI WINERY

  Italia

  Compania NOCETO MICHELOTTI WINERY, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. Are sediul în Castel Boglione, Italia.

 3. GIORGIO CANTAMESSA

  Italia

  Compania GIORGIO CANTAMESSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barbera, și malvasia di casorzo. Are sediul în Casorzo, Italia.

 4. AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI

  Italia

  Compania AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Piemont, și Vinuri - Piemont. Are sediul în Sizzano (No), Italia.

 5. AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Piemont, și Vinuri - Piemont. Are sediul în Vignale Monferrato (Al), Italia.

 6. AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA

  Italia

  Compania AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Piemont. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, și Vinuri - Italia. Are sediul în Govone (Cn), Italia.

 7. CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.)

  Italia

  Compania CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.), care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Piemont, și Vinuri - Piemont. Are sediul în Acqui Terme (al), Italia.

 8. CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.)

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Piemont, și Vinuri - Piemont. Are sediul în Clavesana (CN), Italia.

 1. BIASON RENZO

  Italia

Filtre

Rezultate pentru

Vinuri - piemont - Import export

Număr de rezultate

21 Intreprinderile