• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - galicia

Rezultate pentru

Vinuri - galicia - Import export

 1. BODEGAS SANTIAGO ROMA

  Spania

  Compania BODEGAS SANTIAGO ROMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Ribadumia-Pontevedra, Spania.

 2. BODEGAS CUNQUEIRO

  Spania

  Compania BODEGAS CUNQUEIRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, AOC label wines, production of wines, Vinuri, și wine cellars. Are sediul în Prado Do Miño-Ourense, Spania.

 3. METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK

  Germania

  Compania METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Hamm, Germania.

 4. BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH

  Germania

  Compania BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Bad Friedrichshall, Germania.

 5. GUNTER GEITHNER GMBH

  Germania

  Compania GUNTER GEITHNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Laasdorf, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA

  Spania

  Compania 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Cambados, Spania.

 2. M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Laupheim, Germania.

 3. CNC-TECHNIK LAPP GMBH

  Germania

  Compania CNC-TECHNIK LAPP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Neuburg A. D. Donau, Germania.

 4. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Spania

  Compania SEÑORÍO DE RUBIÓS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, Vinuri - Galicia, Vinuri - Spania, și Vinuri - Galicia. Are sediul în As Neves-Pontevedra, Spania.

 5. CNC SOLUTIONS GBR

  Germania

  Compania CNC SOLUTIONS GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modelarea otelurilor si a metalelor, Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Modelarea otelurilor si a metalelor, Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, și Frezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Geltendorf, Germania.

 1. NAGY GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NAGY GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Lauffen, Germania.

 2. HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER

  Germania

  Compania HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Rastatt, Germania.

 1. DELCABO SELECTION, SL

  Spania

  Compania DELCABO SELECTION, SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen tarts, preserved fish, quality fish products, și food / beverages - wholesale and retail. Are sediul în Llinars Del Vallés, Spania.

 2. SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH

  Germania

  Compania SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Ilsfeld-Auenstein, Germania.

 3. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia si Leon, Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Vinuri - Castilia si Leon, Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, și Frezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Haiger, Germania.

 4. BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK

  Elvetia

  Compania BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Oberglatt, Elvetia.

 5. PAZO DE SEÑORANS SL

  Spania

  Compania PAZO DE SEÑORANS SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Galicia, Vinuri - Galicia, și white wines. Are sediul în Meis - Pontevedra, Spania.

 6. BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Neustadt An Der Aisch, Germania.

 7. DANIEL WULKOW

  Germania

  Compania DANIEL WULKOW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Ilsede, Germania.

 8. KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL

  Germania

  Compania KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Espelkamp, Germania.

 1. KREATIZE GMBH

  Germania

  Compania KREATIZE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Freze si burghiuri, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, și Freze si burghiuri. Are sediul în Tübingen, Germania.

 2. IZACOMERCIAL.SL

  Spania

  Compania IZACOMERCIAL.SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile contract storage of food products. Are sediul în Santiago De Compostela, Spania.

 3. RUESSHOP

  Spania

  Compania RUESSHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în San Pedro De Alcantara, Spania.

 4. WMS METALL-SERVICE GMBH

  Germania

  Compania WMS METALL-SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, Frezarea otelurilor si a metalelor, Sarma si cablu din aluminiu, Freze si burghiuri, Aluminiu si aliaje, Frezarea otelurilor si a metalelor, Sarma si cablu din aluminiu, și Freze si burghiuri. Are sediul în Schorndorf, Germania.

 5. FRIEDRICHS GMBH

  Germania

  Compania FRIEDRICHS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, și Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Barntrup, Germania.

 6. WINERIES AGRO DE BAZAN S.A.

  Spania

  Compania WINERIES AGRO DE BAZAN S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wines - Galicia. Are sediul în Vilanova De Arousa, Pontevedra., Spania.

 7. EMBICIA C.B.

  Spania

  Compania EMBICIA C.B., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Galicia, wholesale organic foods, cooked meats export, Vinuri - Galicia, și Canned foods and of vegetables. Are sediul în Chantada, Spania.

 8. VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ

  Spania

  Compania VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine shop, și production of wines. Are sediul în Ourense, Spania.

 9. BOUZA DE CARRIL

  Spania

  Compania BOUZA DE CARRIL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Galicia, și Vinuri - Galicia. Are sediul în Ribadumia, Spania.

 10. MAR DE FRADES

  Spania

  Compania MAR DE FRADES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. Are sediul în Meis, Pontevedra, Spania.