• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - castilia la mancha

Rezultate pentru

Vinuri - castilia la mancha - Import export

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spania

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exports wine and must per litre worldwide. We are not just a wine cellar. We are a family project aimed at appreciating and sharing our wine and our land. Our wine cellar is part of the Manchuela designation of origin. White wine. red wine. Rosé wine. Must.

 2. GALÁN DE MEMBRILLA BODEGAS REZUELO

  Spania

  Compania GALÁN DE MEMBRILLA BODEGAS REZUELO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în Menbrilla (ciudad Real), Spania.

 3. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spania

  Compania COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, Vinuri - Castilia la Mancha, Vinuri - Spania, Vinuri - Castilia la Mancha, wine cellars, și production of wines. Are sediul în Villacañas-Toledo, Spania.

 4. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spania

  Compania JUAN RAMON LOZANO SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia la Mancha, Vinuri - Castilia la Mancha, și wine shop. Are sediul în Villarrobledo, Spania.

 5. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spania

  Compania COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Spania, wine cellars, Winery cooperative, Vinuri, și Vinuri - Spania. Are sediul în Quero-Toledo, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BODEGA MONT REAGA S.L.U

  Spania

  Compania BODEGA MONT REAGA S.L.U, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fine wines. Are sediul în Monreal Del Llano, Spania.

 2. ALENUR EXPORTACION, S.L.

  Spania

  Compania ALENUR EXPORTACION, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în Albacete, Spania.

 3. TARTAROS CANTOS, S.L.

  Spania

  Compania TARTAROS CANTOS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine grapes, cream of tartar, și Winery. Are sediul în Miguel Esteban, Spania.

 4. VIÑEDOS DE CASTILLA LA MANCHA

  Spania

  Compania VIÑEDOS DE CASTILLA LA MANCHA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în Toledo, Spania.

 5. DIONISOS AGRICULTURA BIOLÓGICA, S.L.

  Spania

  Compania DIONISOS AGRICULTURA BIOLÓGICA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în Valdepeñas, Spania.

 1. BODEGAS SAAC - SAN ANTONIO ABAD COOP

  Spania

  Compania BODEGAS SAAC - SAN ANTONIO ABAD COOP, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, Vinuri - Castilia la Mancha, Vinuri - Spania, Vinuri - Castilia la Mancha, production of wines, și wine cellars. Are sediul în Villamalea-Albacete, Spania.

 2. BODEGA FAMILIA MATEOS DE LA HIGUERA

  Spania

  Compania BODEGA FAMILIA MATEOS DE LA HIGUERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în La Solana, Spania.

 1. COOPERATIVA JESÚS DEL PERDÓN- BODEGAS YUNTERO

  Spania

  Compania COOPERATIVA JESÚS DEL PERDÓN- BODEGAS YUNTERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine producers, și Wines - Castilla La Mancha. Are sediul în Manzanares, Spania.

 2. BODEGA PUENTA DE RUS

  Spania

  Compania BODEGA PUENTA DE RUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în San Clemente, Spania.

 3. ASES. INVERS.Y FINAN. M.A.D.I.S.A, S.A.

  Spania

  Compania ASES. INVERS.Y FINAN. M.A.D.I.S.A, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Murcia, și Vinuri - Murcia. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. GRUAS Y BASCULANTES HERMANOS LOPEZ SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

  Compania GRUAS Y BASCULANTES HERMANOS LOPEZ SOCIEDAD LIMITADA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia la Mancha, Alcool si bauturi alcoolice, Vinuri - Castilia la Mancha, și Alcool si bauturi alcoolice. Are sediul în Malaga, Spania.

 5. ARUSPIDE S.L.

  Spania

  Compania ARUSPIDE S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia la Mancha, și Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în Valdepeñas, Spania.

 6. EXIMALSAN S.L.

  Spania

  Compania EXIMALSAN S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în Alcantarilla, Spania.

 7. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE LA PAZ

  Spania

  Compania COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE LA PAZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia la Mancha, și Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în Corral De Almaguer, Spania.

 8. BODEGAS - VINOS EMBOTELLADOS DEL NORTE SA

  Spania

  Compania BODEGAS - VINOS EMBOTELLADOS DEL NORTE SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia la Mancha. Are sediul în Gernika, Spania.

 1. BODEGAS CRUZ DEL SUR SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

 2. BODEGAS MAINETES SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

 3. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE MANJAVACAS

  Spania

 4. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Galicia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia si Leon, Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Vinuri - Castilia si Leon, Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, și Frezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Haiger, Germania.

 5. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Spania

  Compania BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Spania. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia si Leon, white wines, red wines, și Vinuri - Castilia si Leon. Are sediul în La Seca-Valladolid, Spania.

 6. VIÑEDOS DE NIEVA SL

  Spania

  Compania VIÑEDOS DE NIEVA SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Castilia si Leon, D.O.C. (Controlled Denomination of Origin), vineyard, și Vinuri - Castilia si Leon. Are sediul în Nieva - Segovia, Spania.

 7. HOTEL ARZUAGA

  Spania

  Compania HOTEL ARZUAGA, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Vinuri, Vinuri - Spania, Vinuri - Castilia si Leon, Hoteluri şi restaurante, Vinuri, Vinuri - Spania, și Vinuri - Castilia si Leon. Are sediul în Quintanilla De Onésimo - Valladolid, Spania.

 8. BODEGAS CONDADO DE HAZA S.L.

  Spania

 9. TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA

  Spania

  Compania TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia si Leon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, fine wines, white wines, Vinuri, și red wines. Are sediul în Pesquera De Duero-Valladolid, Spania.

 10. REAL SITIO DE VENTOSILLA S.A.

  Spania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit