• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - bourgogne

Rezultate pentru

Vinuri - bourgogne - Import export

 1. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VIGNERONS & PATRIMOINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Franta, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Soing-En-Sologne, Franta.

 2. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, Bauturi - import-export, Bauturi, Wine producing cooperative, production of wines, imported wine, french wine, regional wine, și rose wine. Are sediul în Saint-Bris-Le-Vineux, Franta.

 3. GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY

  Franta

  Compania GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Bourgogne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - import-export, Chablis, chardonnay, Bauturi - import-export, și D.O.C. (Controlled Denomination of Origin). Are sediul în Chablis, Franta.

 4. DOMAINE PRIEURE ROCH

  Franta

  Compania DOMAINE PRIEURE ROCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Bourgogne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile red burgundy wine. Are sediul în Nuits Saint Georges, Franta.

 5. LE CLOS

  Luxemburg

  Compania LE CLOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Alsacia, Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Alsacia, bojolais, Vinuri - Bourgogne, și Vinuri - Bordeaux. Are sediul în Leudelange, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DOMAINE ELLEVIN

  Franta

  Compania DOMAINE ELLEVIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Bourgogne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chablis, chardonnay, și Crémant de Bourgogne sparkling wine. Are sediul în CHICHEE, Franta.

 2. DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON

  Franta

  Compania DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, Wines - Burgundy, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Gevrey Chambertin, Franta.

 3. WINE AROUND

  Franta

  Compania WINE AROUND, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Languedoc Roussillon, Vinuri - Franta, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Bourgogne, și Vinuri - Languedoc Roussillon. Are sediul în Bordeaux, Franta.

 4. MAISON LOUIS JADOT

  Franta

  Compania MAISON LOUIS JADOT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Beaune Cedex, Franta.

 5. MAISON DES VINS FINS

  Belgia

  Compania MAISON DES VINS FINS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri, suveniruri si articole publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Bourgogne, Vinuri, Wines - Rhône valley, Vinuri - Bordeaux, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Mons, Belgia.

 1. WVINE

  Franta

  Compania WVINE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Bourgogne, wine cellars, champagne, și Vinuri - Bordeaux. Are sediul în Meursault, Franta.

 2. GOYENS

  Belgia

  Compania GOYENS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Spania, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Spania, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Bourgogne, și champagne. Are sediul în Genk, Belgia.

 1. DESPRAT VINS

  Franta

  Compania DESPRAT VINS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Valea Rhonului, french wine, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Bourgogne, și Vinuri - Valea Rhonului. Are sediul în Aurillac, Franta.

 2. CAVE D'AZÉ

  Franta

  Compania CAVE D'AZÉ, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Bourgogne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pinot nero, gamay, și Crémant de Bourgogne sparkling wine. Are sediul în Azé, Franta.

 3. BERNARD POULET

  Belgia

  Compania BERNARD POULET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Val de Loire, Vinuri - Languedoc Roussillon, Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Val de Loire, și Vinuri - Languedoc Roussillon. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. SEL WINES

  Belgia

  Compania SEL WINES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Alsacia, Vinuri - Bourgogne, champagne, Wines - Loire valley, Vinuri - Alsacia, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Fleurus, Belgia.

 5. LA VOLNAYSIENNE

  Belgia

  Compania LA VOLNAYSIENNE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Franta, Vinuri - Spania, Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Franta, și Vinuri - Spania. Are sediul în Schilde, Belgia.

 6. DOMAINE JOMAIN

  Franta

  Compania DOMAINE JOMAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Bourgogne, chardonnay, Burgundy white wine, și pinot nero. Are sediul în Puligny Montrachet, Franta.

 7. BADET CLEMENT & CO

  Franta

  Compania BADET CLEMENT & CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Bourgogne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine exporter. Are sediul în Nuit-Saint-Georges, Franta.

 8. MAISON OLIVIER TRICON

  Franta

  Compania MAISON OLIVIER TRICON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Bourgogne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chablis, și white wines. Are sediul în Chablis, Franta.

 1. BAILLY LAPIERRE

  Franta

  Compania BAILLY LAPIERRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Bourgogne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crémant de Bourgogne sparkling wine. Are sediul în Saint-bris-le-vineux, Franta.

 2. BICHOT SA

  Franta

  Compania BICHOT SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Beaune, Franta.

 3. STEPHCONTI VINS FINS ET RARE

  Franta

  Compania STEPHCONTI VINS FINS ET RARE, care își desfășoară activitatea în domeniul Sampanie si vinuri spumante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Sud-vestul Frantei, Vinuri - Franta, Vinuri - Bordeaux, Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Sud-vestul Frantei, Vinuri - Franta, Vinuri - Bordeaux, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Saint Pierre De Clairac, Franta.

 4. EARL DOMAINE JOSEPH LAFOUGE ET FILS

  Franta

  Compania EARL DOMAINE JOSEPH LAFOUGE ET FILS, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri - Bourgogne, Vinuri - Franta, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Change, Franta.

 5. CAVE DE LUGNY S.C.A.

  Franta

  Compania CAVE DE LUGNY S.C.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Lugny, Franta.

 6. AA - AEGERTER - JEAN-LUC ET PAUL

  Franta

  Compania AA - AEGERTER - JEAN-LUC ET PAUL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Bourgogne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chablis. Are sediul în Nuits Saint George, Franta.

 7. DOMAINE PIERRE MATROT THIERRY ET PASCALE

  Franta

  Compania DOMAINE PIERRE MATROT THIERRY ET PASCALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Meursault, Franta.

 8. ROGER BELLAND EARL

  Franta

  Compania ROGER BELLAND EARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Santenay, Franta.

 9. ANCIENNE COMPAGNIE DES VINS FINS

  Franta

  Compania ANCIENNE COMPAGNIE DES VINS FINS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Beaune, Franta.

 10. VINS PASCAL BOUCHARD

  Franta

  Compania VINS PASCAL BOUCHARD, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bourgogne, și Vinuri - Bourgogne. Are sediul în Chablis, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit