• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - apulia

Rezultate pentru

Vinuri - apulia - Import export

 1. CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L.

  Italia

  Compania CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Apulia, Vinuri - Apulia, primitivo di manduria, și Extra virgin oil. Are sediul în VILLA CASTELLI, Italia.

 2. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Apulia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri, Vinuri - Italia, Vinuri, și primitivo. Are sediul în Leverano, Italia.

 3. LEONE DE CASTRIS

  Italia

  Compania LEONE DE CASTRIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, și primitivo. Are sediul în Salice Salentino, Italia.

 4. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Italia

  Compania AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, și fiano. Are sediul în San Donaci, Italia.

 5. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Apulia, primitive wine, typical italian wines, Vinuri - Apulia, și wines. Are sediul în Cassano Delle Murge, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CASTELLO MONACI S.R.L.

  Italia

  Compania CASTELLO MONACI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, primitivo, și negro amaro. Are sediul în Salice Salentino, Italia.

 2. AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S.

  Italia

  Compania AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, organic wine, și primitive wine. Are sediul în Massafra, Italia.

 3. CANTINA SAN DONACI

  Italia

  Compania CANTINA SAN DONACI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, primitivo, Vinuri - Italia, și Vinuri - Apulia. Are sediul în San Donaci, Italia.

 4. AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L.

  Italia

  Compania AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, Vinuri - Italia, Vinuri - Apulia, și primitivo. Are sediul în Guagnano, Italia.

 5. MASSERIA DUCA D'ASCOLI

  Italia

  Compania MASSERIA DUCA D'ASCOLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Apulia, Organic wine producers, typical italian wines, și Vinuri - Apulia. Are sediul în Castelluccio Dei Sauri, Italia.

 1. CORRICELLI SRL

  Italia

  Compania CORRICELLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Apulia, și Vinuri - Apulia. Are sediul în Canosa Di Puglia-Loconia, Italia.

 2. GENUSS7.DE GMBH

  Germania

  Compania GENUSS7.DE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Apulia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile red wines, white wines, primitivo di manduria, și primitivo. Are sediul în Schönaich, Germania.

 1. CANTINE REGALE

  Italia

  Compania CANTINE REGALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Apulia, organic wine, montepulciano, și Vinuri - Apulia. Are sediul în Barletta, Italia.

 2. AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Apulia, Vinuri - Apulia, negro amaro, primitive wine, și extra virgin olive oil. Are sediul în Carmiano, Italia.

 3. AZIENDA AGRICOLA LOIOLA

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA LOIOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Apulia, și Vinuri - Apulia. Are sediul în Minervino Murge, Italia.

 4. AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO

  Italia

  Compania AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Apulia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import/export, production and sale of fruit and vegetables, spicy peppers, și turnip tops. Are sediul în Canosa Di Puglia, Italia.

 5. FIRMA GM COOL

  Germania

  Compania FIRMA GM COOL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Apulia. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. CASA VINICOLA ERRICO SRL

  Italia

  Compania CASA VINICOLA ERRICO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Apulia. Are sediul în Cerignola, Italia.

 7. UGOZANIER

  Italia

  Compania UGOZANIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Apulia, Vinuri, primitivo, Vinuri - Apulia, și Vinuri. Are sediul în Squinzano, Italia.

 8. MINERVA SRLS

  Italia

  Compania MINERVA SRLS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Apulia. Are sediul în Bovino, Italia.

 1. FEUDI VALLE D'ITRIA

  Italia

  Compania FEUDI VALLE D'ITRIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Apulia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile primitive wine, și Extra virgin organic olive oil. Are sediul în Grottaglie, Italia.

 2. TENUTA LA FRANCESCA AZIENDA AGRICOLA

  Italia

Filtre

Rezultate pentru

Vinuri - apulia - Import export

Număr de rezultate

22 Intreprinderile