• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vagoane - echipamente interioare

Rezultate pentru

Vagoane - echipamente interioare - Import export

 1. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Rusia

  Compania BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vagoane - echipamente interioare, Amortizoare pentru vehicule, Dispozitive pentru atasarea remorcilor, Vehicule - servicii, Vagoane - echipamente interioare, Amortizoare pentru vehicule, și Dispozitive pentru atasarea remorcilor. Are sediul în Bryansk, Rusia.

 2. DNEPROVAGONMASH

  Ucraina

  Compania DNEPROVAGONMASH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cargo wagons. Are sediul în Dneprodzerzhinsk, Ucraina.

 3. INNDES SRL

  Italia

  Compania INNDES SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Tezze Sul Brenta, Italia.

 4. KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Locomotive - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, locomotives, Rail vehicles - materials and equipment, Vagoane - echipamente interioare, și Machined parts. Are sediul în Adana, Turcia.

 5. RAILWAY WINDOWS

  Italia

  Compania RAILWAY WINDOWS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Nola, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RM SYSTEM GMBH

  Germania

  Compania RM SYSTEM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Kehl, Germania.

 2. PLASSER ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Compania PLASSER ITALIANA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Velletri, Italia.

 3. SI.GI.FER.

  Italia

  Compania SI.GI.FER., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Vinzaglio, Italia.

 4. ANSALDOBREDA S.P.A.

  Italia

  Compania ANSALDOBREDA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Napoli, Italia.

 5. DONELLI DI.MA.F. S.P.A.

  Italia

  Compania DONELLI DI.MA.F. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Poviglio, Italia.

 1. CENEDESE S.P.A.

  Italia

  Compania CENEDESE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în SILEA, Italia.

 2. VALENTE S.P.A.

  Italia

  Compania VALENTE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aliaje de fier, Vagoane - echipamente interioare, Aliaje de fier, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Lainate, Italia.

 1. SERVIZI FERROVIARI INTEGRATI S.R.L.

  Italia

  Compania SERVIZI FERROVIARI INTEGRATI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Ravenna, Italia.

 2. CENEDESE S.P.A.

  Italia

  Compania CENEDESE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Silea, Italia.

 3. PRODUCTION UNION URALVAGONZAVOD NAMED AFTER DZERZHINSKI STATE UNITARY ENTERPRISE

  Rusia

  Compania PRODUCTION UNION URALVAGONZAVOD NAMED AFTER DZERZHINSKI STATE UNITARY ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Tinichigerie, Vagoane - echipamente interioare, și Tinichigerie. Are sediul în Sverdlovskaya Oblast, Rusia.

 4. SUPERUTENSILI S.R.L.

  Italia

  Compania SUPERUTENSILI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Firenze, Italia.

 5. F.I.S.A. S.R.L.

  Italia

  Compania F.I.S.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Osoppo, Italia.

 6. GIDAFER S.R.L.

  Italia

  Compania GIDAFER S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Palermo, Italia.

 7. KNORR-BREMSE GMBH, DIVISION IFE AUTOMATIC DOOR SYSTEMS

  Austria

  Compania KNORR-BREMSE GMBH, DIVISION IFE AUTOMATIC DOOR SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Kematen/ybbs, Austria.

 8. DIPSA TECHNES S.R.L.

  Italia

  Compania DIPSA TECHNES S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Castel Maggiore, Italia.

 1. ABH (ATELIERS DE BASSE HAM)

  Franta

  Compania ABH (ATELIERS DE BASSE HAM), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Basse Ham, Franta.

 2. FERROVIE DEL GARGANO LAVORI FERROVIARI E CIVILI SRL

  Italia

  Compania FERROVIE DEL GARGANO LAVORI FERROVIARI E CIVILI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Bari, Italia.

 3. BONOLA & DOTTI S.R.L.

  Italia

  Compania BONOLA & DOTTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Milano, Italia.

 4. SAIRA ALLUMINIO S.P.A.

  Italia

  Compania SAIRA ALLUMINIO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Villafranca Di Verona, Italia.

 5. ZAKLAD WIELOBRANZOWY BUSTER S C

  Polonia

  Compania ZAKLAD WIELOBRANZOWY BUSTER S C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, și Tramvaie - materiale si echipamente. Are sediul în Inowroclaw, Polonia.

 6. ARIS S.A.

  Romania

  Compania ARIS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Manipularea marfurilor - material rulant, Vagoane - echipamente interioare, și Manipularea marfurilor - material rulant. Are sediul în Arad, Romania.

 7. ROMARC

  Romania

  Compania ROMARC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 8. HEINRICH WILHELM WAGGONBAU- UND VERTRIEBS- GMBH & CO KG

  Germania

  Compania HEINRICH WILHELM WAGGONBAU- UND VERTRIEBS- GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 9. G. TIM - CO. VASUTI JARMUMUSZAKI SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

  Compania G. TIM - CO. VASUTI JARMUMUSZAKI SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 10. PONY AUTO TREND S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PONY AUTO TREND S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Brno-Jih, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit