• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vagoane - echipamente interioare

Rezultate pentru

Vagoane - echipamente interioare - Import export

 1. DNEPROVAGONMASH

  Ucraina

  Compania DNEPROVAGONMASH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cargo wagons. Are sediul în Dneprodzerzhinsk, Ucraina.

 2. BERTAZZONI LUCA S.R.L.

  Italia

  Compania BERTAZZONI LUCA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile, silencer repairs, car spare parts, Automobile, și silencers. Are sediul în Novellara, Italia.

 3. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Rusia

  Compania BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vagoane - echipamente interioare, Amortizoare pentru vehicule, Dispozitive pentru atasarea remorcilor, Vehicule - servicii, Vagoane - echipamente interioare, Amortizoare pentru vehicule, și Dispozitive pentru atasarea remorcilor. Are sediul în Bryansk, Rusia.

 4. INNDES SRL

  Italia

  Compania INNDES SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Tezze Sul Brenta, Italia.

 5. RAILWAY WINDOWS

  Italia

  Compania RAILWAY WINDOWS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Nola, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Locomotive - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, locomotives, Rail vehicles - materials and equipment, Vagoane - echipamente interioare, și Machined parts. Are sediul în Adana, Turcia.

 2. OEM TECHNOLOGY SOLUTIONS

  Australia

  Compania OEM TECHNOLOGY SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plc control systems for manufacturing industry, și electrical engineering design. Are sediul în Sydney, Australia.

 3. RM SYSTEM GMBH

  Germania

  Compania RM SYSTEM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Kehl, Germania.

 4. CENEDESE S.P.A.

  Italia

  Compania CENEDESE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Silea, Italia.

 5. BONOLA & DOTTI S.R.L.

  Italia

  Compania BONOLA & DOTTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Milano, Italia.

 1. SUPERUTENSILI S.R.L.

  Italia

  Compania SUPERUTENSILI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Firenze, Italia.

 2. PRODUCTION UNION URALVAGONZAVOD NAMED AFTER DZERZHINSKI STATE UNITARY ENTERPRISE

  Rusia

  Compania PRODUCTION UNION URALVAGONZAVOD NAMED AFTER DZERZHINSKI STATE UNITARY ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Tinichigerie, Vagoane - echipamente interioare, și Tinichigerie. Are sediul în Sverdlovskaya Oblast, Rusia.

 1. DONELLI DI.MA.F. S.P.A.

  Italia

  Compania DONELLI DI.MA.F. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Poviglio, Italia.

 2. VALENTE S.P.A.

  Italia

  Compania VALENTE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aliaje de fier, Vagoane - echipamente interioare, Aliaje de fier, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Lainate, Italia.

 3. SI.GI.FER.

  Italia

  Compania SI.GI.FER., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Vinzaglio, Italia.

 4. PLASSER ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Compania PLASSER ITALIANA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Velletri, Italia.

 5. CENEDESE S.P.A.

  Italia

  Compania CENEDESE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în SILEA, Italia.

 6. ANSALDOBREDA S.P.A.

  Italia

  Compania ANSALDOBREDA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Napoli, Italia.

 7. FERROVIE DEL GARGANO LAVORI FERROVIARI E CIVILI SRL

  Italia

  Compania FERROVIE DEL GARGANO LAVORI FERROVIARI E CIVILI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Bari, Italia.

 8. ABH (ATELIERS DE BASSE HAM)

  Franta

  Compania ABH (ATELIERS DE BASSE HAM), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Basse Ham, Franta.

 1. KNORR-BREMSE GMBH, DIVISION IFE AUTOMATIC DOOR SYSTEMS

  Austria

  Compania KNORR-BREMSE GMBH, DIVISION IFE AUTOMATIC DOOR SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Kematen/ybbs, Austria.

 2. F.I.S.A. S.R.L.

  Italia

  Compania F.I.S.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Osoppo, Italia.

 3. HEINRICH WILHELM WAGGONBAU- UND VERTRIEBS- GMBH & CO KG

  Germania

  Compania HEINRICH WILHELM WAGGONBAU- UND VERTRIEBS- GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 4. ZAKLAD WIELOBRANZOWY BUSTER S C

  Polonia

  Compania ZAKLAD WIELOBRANZOWY BUSTER S C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vagoane - echipamente interioare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, și Tramvaie - materiale si echipamente. Are sediul în Inowroclaw, Polonia.

 5. PONY AUTO TREND S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PONY AUTO TREND S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Brno-Jih, Republica Ceha.

 6. GIDAFER S.R.L.

  Italia

  Compania GIDAFER S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Palermo, Italia.

 7. DIPSA TECHNES S.R.L.

  Italia

  Compania DIPSA TECHNES S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Castel Maggiore, Italia.

 8. G. TIM - CO. VASUTI JARMUMUSZAKI SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

  Compania G. TIM - CO. VASUTI JARMUMUSZAKI SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 9. ROMARC

  Romania

  Compania ROMARC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, și Vagoane - echipamente interioare. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 10. SERVIZI FERROVIARI INTEGRATI S.R.L.

  Italia

  Compania SERVIZI FERROVIARI INTEGRATI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Ravenna, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit