• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • usi interioare pentru case

Rezultate pentru

Usi interioare pentru case - Import export

 1. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Romania

  Verified by europages badge
 2. SM WOOD PRODCOM SRL

  Romania

  Verified by europages badge
 3. VETROPAN GLASS, FUSION & PANELS

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania VETROPAN GLASS, FUSION & PANELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi exterioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi interioare pentru case, PVC Door Panels, pvc panels, Door Panels, Rigid PVC sheets, accessories for pvc window and door frames, Plastic profile sections for PVC doors and windows, și pvc doors. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. FLESSYA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FLESSYA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, interior doors, sliding doors, Usi interioare pentru case, custom-made doors, sectional doors, wooden door, glass doors, și pocket doors. Are sediul în Monte Roberto, Italia.

 5. MIKRA-MK LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania MIKRA-MK LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, Tamplarie si dulgherie - lucrari, wooden window, Oak windows, Passive windows, Meranti windows, Bespoke windows, Entrance door, și wooden main doors. Are sediul în Pazardzhik, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CAMOUFLAGE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CAMOUFLAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi interioare pentru case, doors, flush to the wall doors, interior doors, Usi pentru locuinte, sliding doors, Usi interioare pentru case, și sectional doors. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 2. SC CRISDAN 95 SRL

  Romania

  S.C. CRISDAN '95 SRL a fost creata în anul 1995 cu capital integral românesc, având drept scop distribuția de materiale din industria lemnului și aprovizionarea atelierelor de tâmplărie cu acestea. In 1998 am început sa producem uși interior si exterior la comanda confecționate din lemn natural, la început într-un spațiu închiriat, apoi în noua fabrică cu o suprafața de peste 800 mp. Lucram cu lemn uscat in uscatoarele proprii si producem doar la comanda dupa dimensiuni atipice, urmatoarele: - usi interior cu furnir din lemn natural pe structuri celulare, pline din Panel sau lemn masiv integral - usi exterior din lemn masiv triplustratificat - scari si trepte lemn, balustri, mana curenta - dusumea si parchet - fronturi (usi) mobilier si fete sertar din lemn masiv - grinzi lemn multistratificate - ornamente hota -ornamente semineu - masti calorifer - blaturi mese si baruri - cornise - plinte - lambriu - saceac - placari pereti si stalpi - diverse elemente lemn dupa specificatiile clientului Prestam servicii tamplarie: - refurniruim foi usa plane apartament - calibram piese plane - presam furnir - slefuim - prelucram cherestea - frezam

 3. EURASIA DOOR

  Turcia

  Compania EURASIA DOOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior doors, lacquered interior doors, veneered door, și pvc doors. Are sediul în Kastamonu, Turcia.

 4. INDOOR LIFE AHŞAP KAPI & AHŞAP YANGIN KAPISI

  Turcia

  Compania INDOOR LIFE AHŞAP KAPI & AHŞAP YANGIN KAPISI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden door. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. URAS PVC SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania URAS PVC SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile PVC wall cladding. Are sediul în Torbali, Turcia.

 1. BAYRAK MOBILYA MALZ. PAZ SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turcia

  Compania BAYRAK MOBILYA MALZ. PAZ SAN VE TIC LTD ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden door, building construction, și services for the building trade. Are sediul în Kütahya, Turcia.

 2. AM SOYUZ

  Ucraina

  Compania AM SOYUZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 1. LIP BLED D.O.O.

  Slovenia

  Compania LIP BLED D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. Are sediul în Bled, Slovenia.

 2. UYGUN STEEL DOOR CO.LTD.

  Turcia

  Compania UYGUN STEEL DOOR CO.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armoured door, wooden doors, glass doors, și emergency doors. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 3. ROTADOOR

  Turcia

  Compania ROTADOOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi pentru locuinte, și lacquered doors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. R. ERRE SRL ROMAGNOLI

  Italia

  Compania R. ERRE SRL ROMAGNOLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pocket doors, lacquered doors, wooden door, și leaf doors. Are sediul în Z. Ind.le Cerretano-Castelfidardo, Italia.

 5. ACRODOOR

  Turcia

  Compania ACRODOOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc doors. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. GÖKTAŞ FURNITURE

  Turcia

  Compania GÖKTAŞ FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile modular cabinets, bathroom furniture, fire doors, și kitchen doors. Are sediul în Karabaglar/izmir, Turcia.

 7. KAHRAMANLAR ORMAN ÜRÜNLERI

  Turcia

  Compania KAHRAMANLAR ORMAN ÜRÜNLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accordion doors, door frames, lacquered doors, și Interior wooden doors. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. RUSTIK AHŞAP MOBILYA

  Turcia

  Compania RUSTIK AHŞAP MOBILYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, Usi interioare pentru case, Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, wooden accessory, și Wooden gift items. Are sediul în Denizli, Turcia.

 1. MERANTI PLUS

  Ucraina

  Compania MERANTI PLUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden doors, și sliding doors. Are sediul în Donetsk, Ucraina.

 2. A2B DOORS LTD

  Bulgaria

  Compania A2B DOORS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fire escapes, și invisible hinges. Are sediul în Vratsa, Bulgaria.

 3. BELDVERI

  Belarus

  Compania BELDVERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior doors, pine wood, solid door, și Smoke protection doors. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 4. FORMET

  Ucraina

  Compania FORMET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, interior doors, solid door, Usi pentru locuinte, și burl doors. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 5. DORUK AGAC A.S.

  Turcia

  Compania DORUK AGAC A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bai - mobilier si accesorii, și Bai - mobilier si accesorii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. BESCHLAG PAUL GMBH

  Germania

  Compania BESCHLAG PAUL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi exterioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, Feronerie pentru constructii, door frames, Usi interioare pentru case, și Feronerie pentru constructii. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 7. VALERA BLOCK

  Spania

  Compania VALERA BLOCK, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, interior doors, wooden doors, Usi interioare pentru case, și lacquered doors. Are sediul în Valera De Abajo-Cuenca, Spania.

 8. PUERTAS HNOS. APARICIO

  Spania

  Compania PUERTAS HNOS. APARICIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi exterioare pentru case, Usi pentru locuinte, Ferestre, wooden doors, Usi exterioare pentru case, Usi pentru locuinte, și Ferestre. Are sediul în Valera De Abajo (las Valeras)-Cuenca, Spania.

 9. GENCDOOR

  Turcia

  Compania GENCDOOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden main doors, și interior doors. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 10. SEGURESTIL SL

  Spania

  Compania SEGURESTIL SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi de siguranta pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi exterioare pentru case, Usi interioare pentru case, Usi pentru locuinte, Usi exterioare pentru case, Usi interioare pentru case, Usi pentru locuinte, și decorative panels. Are sediul în Malaga, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit