• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lapte praf formule pentru sugari

Rezultate pentru

Lapte praf formule pentru sugari - Import export

 1. REGILAIT

  Franta

  Verified by europages badge

  Founded a little over 60 years ago, Régilait is the leading company in granulated milk powders and a major stakeholder in the concentrated milk and infant milk markets. Régilait is present in over 60 countries. Régilait also markets delicious beverages and spreads. Régilait is a subsidiary of the two first French Dairy Cooperatives (Laïta and Sodiaal) that collect milk, in France, from over 14, 000 engaged milk producers, wholeheartedly enthusiastic about their profession.

 2. HAPPY MILK

  Statele Unite ale Americii

  Compania HAPPY MILK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Murrieta, Statele Unite ale Americii.

 3. C&F EXPORT

  Spania

  Compania C&F EXPORT, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte praf formule pentru sugari, și Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. GANCHEV EOOD

  Bulgaria

  Compania GANCHEV EOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scutece pentru bebelusi, Lapte praf formule pentru sugari, Landouri si carucioare, Scutece pentru bebelusi, Lapte praf formule pentru sugari, și Landouri si carucioare. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Germania

  Compania NAVETA DISTRIBUTION AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AUSNUTRIA HYPROCA

  Olanda

  Compania AUSNUTRIA HYPROCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte praf formule pentru sugari, household products distribution, dairies, și Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Heerenveen, Olanda.

 2. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Polonia

  Compania TERMO-FOL SP. Z O. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Underfloor heating. Are sediul în Kraków, Polonia.

 3. BELLAKT JSC

  Belarus

  Compania BELLAKT JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile baby foods, și treated feeds. Are sediul în Volkovysk, Belarus.

 4. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Smantana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte praf formule pentru sugari, Produse lactate, Branzeturi, Lapte praf formule pentru sugari, Produse lactate, și Branzeturi. Are sediul în Wien, Austria.

 5. CREMILK GMBH

  Germania

  Compania CREMILK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Kappeln, Germania.

 1. NATURAL SOURCE GROUP

  Singapore

  Compania NATURAL SOURCE GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile uht milk. Are sediul în Singapore, Singapore.

 2. PHARMALYS LABORATORIES

  Elvetia

  Compania PHARMALYS LABORATORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Sierre, Elvetia.

 1. PRONUBEN BABY

  Spania

  Compania PRONUBEN BABY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru sugari, și Hrana pentru sugari. Are sediul în Opole, Polonia.

 3. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru sugari, și Hrana pentru sugari. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. VALIO EESTI AS

  Estonia

  Compania VALIO EESTI AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse lactate, și Produse lactate. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 5. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Olanda

  Compania NUTRICIA CUIJK B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf si condensat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte praf formule pentru sugari, și Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Cuijk, Olanda.

 6. GROUPE FERRER

  Spania

  Compania GROUPE FERRER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Valencia, Spania.

 7. GIACALAIT SARL

  Elvetia

  Compania GIACALAIT SARL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Belmont sur Lausanne, Elvetia.

 8. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Italia

  Compania AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte praf formule pentru sugari, powdered milk, și Lapte praf formule pentru sugari. Are sediul în Serramazzoni, Italia.

 1. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Danemarca

 2. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Portugalia

 3. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Franta

 4. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Italia

 5. ELIGOR, A.S.

  Republica Ceha

 6. LANDI MATTEO

  Italia

Găsiți devize pentru