• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • utilaje pentru taierea foilor de placaj

Rezultate pentru

Utilaje pentru taierea foilor de placaj - Import export

 1. LOCAVERT

  Franta

  Compania LOCAVERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru taierea foilor de placaj, Inchiriere de echipamente industriale, Utilaje pentru taierea foilor de placaj, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Bouillargues, Franta.

 2. TAIZHOU WARMTRY YEGUANGMING INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  Compania TAIZHOU WARMTRY YEGUANGMING INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru taierea foilor de placaj. Are sediul în Taizhou, China, China.

 3. MINHOLAC-TRATAMENTOS E LACAGENS DE ALUMINIO, LDA.

  Portugalia

  Compania MINHOLAC-TRATAMENTOS E LACAGENS DE ALUMINIO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru taierea foilor de placaj, și Utilaje pentru taierea foilor de placaj. Are sediul în Vilela, Portugalia.

 4. CHINA AIR CURTAINS MANUFACTURER CO.,LTD

  China

  Compania CHINA AIR CURTAINS MANUFACTURER CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru taierea foilor de placaj. Are sediul în Ningbo, China.

 5. 2M DI CIANI MASSIMO E C. S.A.S.

  Italia

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HERRAMIENTAS LITE SL

  Spania

 2. GONÇALVES-MAQUINAS E FERRAMENTAS, LDA.

  Portugalia

 3. HAAPSALU METAL

  Estonia

  Compania HAAPSALU METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Taierea lemnului - utilaje si materiale, Constructii metalice usoare, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Haapsalu, Estonia.

 4. JAYA INTERNATIONAL CO.LTD

  China

  Compania JAYA INTERNATIONAL CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Taierea lemnului - utilaje si materiale, și Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Jinan, China.

 5. HEKOTEK AS

  Estonia

  Compania HEKOTEK AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, automation systems, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în RAE VALD, HARJUMAA, Estonia.