• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fabricarea placajului - utilaje si echipamente

Rezultate pentru

Fabricarea placajului - utilaje si echipamente - Import export

 1. 2LI SERVICE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania 2LI SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme rulante, Esafodaje din otel, Santiere - materiale si echipamente, Cofraje, Cofraje - lucrari, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Building, site building, și Platforme rulante. Are sediul în La Roche Blanche, Franta.

 2. PPA INTEGRAL SRL

  Romania

 3. CLAUDIO CONVENTO

  Italia

  Compania CLAUDIO CONVENTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milling machines, cork waxing machines, brushing machines for wood panels, și industrial planers. Are sediul în Campolongo Maggiore, Italia.

 4. SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S.

  Turcia

  Compania SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, phenolic plywood, veneers and plywood, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și veneered wood. Are sediul în Bozuyuk, Turcia.

 5. COOMANS

  Belgia

  Compania COOMANS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn industrial, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat si tratat, Lemn industrial, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Lemn taiat negeluit. Are sediul în Laakdal, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH

  Germania

  Compania RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri placate si contraplacate, Panouri placate si contraplacate, și Wood for cladding. Are sediul în Rellingen, Germania.

 2. ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FERGANA KERESTE

  Turcia

  Compania FERGANA KERESTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Lemn de placaj, manufacturing of plywood, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Lemn de placaj, și plywood. Are sediul în İnegöl, Turcia.

 4. JAYA INTERNATIONAL CO.LTD

  China

  Compania JAYA INTERNATIONAL CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Taierea lemnului - utilaje si materiale, și Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Jinan, China.

 5. AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile poplar, plywood, și pine plywood. Are sediul în Tokat, Turcia.

 1. SOMEGA

  Spania

  Compania SOMEGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel bench, și metallographic machine. Are sediul în Pontevedra, Spania.

 2. MMW FEMIPARI ZRT.

  Ungaria

  Compania MMW FEMIPARI ZRT., care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Masini de fabricat usi si ferestre din PVC si aluminiu, Hartie - fabricare, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Masini de fabricat usi si ferestre din PVC si aluminiu, Hartie - fabricare, și Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. Are sediul în Marcali, Ungaria.

 1. CHANG I IN CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania CHANG I IN CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Kaohsiung, Taiwan (ROC).

 2. CMB SRL

  Italia

  Compania CMB SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul fabricatiei si al constructiei, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, fastening accessories for all insulation materials, Controlul fabricatiei si al constructiei, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. Are sediul în Casagiove, Italia.

 3. AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI.

  Turcia

  Compania AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veneer plywood. Are sediul în Samsun, Turcia.

 4. JIGSEA

  Romania

  Compania JIGSEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linie productie profil pvc linie productie lambriu. Are sediul în Galati, Romania.

 5. CHAUDRO TECHNIC

  Franta

  Compania CHAUDRO TECHNIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Authon Du Perche, Franta.

 6. PROCHAPA

  Columbia

  Compania PROCHAPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veneered wood. Are sediul în Armenia, Columbia.

 7. HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Oberndorf, Germania.

 8. INDUSTRIAS EMONZÓN

  Spania

  Compania INDUSTRIAS EMONZÓN, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Ateca, Spania.

 1. BASTAN TECNOLOGIES S.L

  Spania

  Compania BASTAN TECNOLOGIES S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Sant Pere De Ribes, Spania.

 2. LAB FAB INDIA

  India

  Compania LAB FAB INDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laboratory furniture, și Manufacturer of office furniture. Are sediul în New Delhi, India.

 3. FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL

  Spania

  Compania FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Talavera De La Reina, Spania.

 4. BAYOU

  Turcia

  Compania BAYOU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. MOUTENET SAS

  Franta

  Compania MOUTENET SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Les Nans, Franta.

 6. LETERME DISTRIBUTION

  Franta

  Compania LETERME DISTRIBUTION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Rouen, Franta.

 7. INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL

  Spania

  Compania INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Puig, Spania.

 8. LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD

  China

  Compania LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabricarea placajului - utilaje si echipamente. Are sediul în Linyi, China.

 9. SE DES ETS CHEVASSU SAS

  Franta

 10. WOOD INTERNATIONAL (FAR EAST) LTD

  Regatul Unit

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit