• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • utilaje pentru prelucrarea marmurei

Rezultate pentru

Utilaje pentru prelucrarea marmurei - Import export

 1. LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile abrasives for marble, supports for marble machining discs, moulds for abrasive discs, și moulds for diamond grinding wheels. Are sediul în Venegono Superiore, Italia.

 2. IBEHI,S.L.

  Spania

  Compania IBEHI,S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, distribution panel, industrial automation consultants, Placi si dale, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Tomelloso, Spania.

 3. GIRLANDA F.LLI SRL

  Italia

  Compania GIRLANDA F.LLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Grezzana, Italia.

 4. TONDELLI ERO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania TONDELLI ERO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, marble, building, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și flooring. Are sediul în Albinea, Italia.

 5. DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S.

  Turcia

  Compania DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble cutting machines, și Supplies for marble quarries. Are sediul în Afyon, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI

  San Marino

  Compania EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bridge millers, și trimmer. Are sediul în San Marino, San Marino.

 2. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Turcia

  Compania TOKSEL MAKINA LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 3. KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE

  Turcia

  Compania KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 5. ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY

  Turcia

  Compania ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polishing machines for marble, granite and stone, bevelling machines, și cutting machines for marble, granite and stone. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. HERSEN S.L.

  Spania

  Compania HERSEN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Moncada, Spania.

 2. GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Compania GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble cutting machines, marble, granite and stone carving machines, polishers for marble,granite and stone, și cutting machines for marble, granite and stone. Are sediul în KONYA, Turcia.

 1. LUQUE MACHINES

  Franta

  Compania LUQUE MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milling machines, CNC milling machine, wood milling machines, și Machine maintenance. Are sediul în Brignais, Franta.

 2. ABUJARDAR

  Spania

  Compania ABUJARDAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, bush-hammering machines, și bush-hammering. Are sediul în Borriol, Spania.

 3. DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI

  Italia

  Compania DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de taiat marmura, single-wire and multi-wire cutting machines for marble, granite and stone, abrasives for granite, Aparate de taiat marmura, și spindle polishing machines for marble, granite and stone. Are sediul în Cagliari, Italia.

 4. CO.ME.S. SRL

  Italia

  Compania CO.ME.S. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spindle polishing machines for marble, granite and stone, și polishers for marble,granite and stone. Are sediul în Fornacette-Calcinaia, Italia.

 5. SELLA GASTONE SNC

  Italia

  Compania SELLA GASTONE SNC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Cassola, Italia.

 6. DONATONI MACCHINE SRL

  Italia

  Compania DONATONI MACCHINE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile numerically controlled machines, și milling machines for marble, granite and stone. Are sediul în Domegliara, Italia.

 7. GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E.

  Grecia

  Compania GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamond-coated tools for working marble, granite and stone, classified advertisements, și Machine reconstruction. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 8. MASER

  Spania

  Compania MASER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chemicals for construction work, building tools, și marble. Are sediul în Algete, Spania.

 1. GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD

  China

  Compania GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Guilin, China.

 2. MEGA DIAMOND , TR

  Turcia

  Compania MEGA DIAMOND , TR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamond wires, și diamond wire and saws for demolitions. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. PROMAK

  Bulgaria

  Compania PROMAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, și Diamante prelucrate. Are sediul în Kazanlak, Bulgaria.

 4. SET MAKINA

  Turcia

  Compania SET MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. INDUSTRIAS GROMAZ S.L.

  Spania

  Compania INDUSTRIAS GROMAZ S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Tomelloso-Ciudad Real, Spania.

 6. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Extractie miniera - utilaje si materiale, Turba - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Deutschfeistritz, Austria.

 7. TECH.SE.CO. SRL

  Italia

  Compania TECH.SE.CO. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Lucca, Italia.

 8. EUROPLANET SRL

  Italia

  Compania EUROPLANET SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în CARRARA, Italia.

 9. ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC

  Italia

  Compania ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jib cranes. Are sediul în Caravaggio, Italia.

 10. MACCHINE MARMO CORPORATION SRL

  Italia

  Compania MACCHINE MARMO CORPORATION SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drilling machines for mines and quarries. Are sediul în Luni, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Utilaje pentru prelucrarea marmurei - Import export

Număr de rezultate

4.050 Intreprinderile