• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marmura

Rezultate pentru

Marmura - Import export

 1. MARMI DI CARRARA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Marmi di Carrara Srl has produced marbles, granites, onyx and stones, under its own name and for third parties, since 1956. It specialises in looking for rare and precious materials, and it supplies excellent quality materials a competitive prices. Its exclusive products include: Malachite Green, Erika Red, Desert Stone, Italian Navona Travertino, Damasco Red and Absolute Black. As well as the finest types of Statuario, Carrara, Gioia, Arabescato, Calacatta and other similar marble. .

 2. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Cave Trambiserra is specialised in quarrying high quality marbles and its proud of owning two quarries: Michelangelo's Bianco Trambiserra quarry and the Grigio San Nicola e Bardiglio quarry, both located in Seravezza, Italy. The marbles that Cave Trambiserra can offer stand out for their very high density that makes them extremely long-lasting and stain resistant. Thanks to these properties they are perfect for a vast range of indoor and outdoor uses.

 3. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Mobilier si echipamente urbane, working of lava stone, working with Etna lava stone, working of marble and granite, Marmura, și Mobilier si echipamente urbane. Are sediul în Belpasso, Italia.

 4. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania EURO PIETRE INDUSTRIE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, lava stone floors, lava stone, Marmura, working of lava stone, lava stone kitchen tops, lava stone bathroom tops, și lava rock curbs. Are sediul în Belpasso, Italia.

 5. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Granit, marble, natural stone, Granit, international natural stones, Granit, working of marble and granite, și granite floors. Are sediul în Cavaion Veronese, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GIORGI MARMI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în Carrara, Italia.

 2. GHIRARDI NICOLA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GHIRARDI NICOLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. Are sediul în Langhirano, Italia.

 3. CO.SE.LUC.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CO.SE.LUC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. Are sediul în Carrara, Italia.

 4. TRANSILVANIA NATURAL STONES SRL

  Romania

  Extragem si prelucram blocuri de piatra naturala din cariera de marmura, granit travertin, onix, ardezie, andezit. Producem și vindem: marmura, granit, travertin, onix, ardezie, andezit, compozit cuarț, piatra naturala. Produse: Trepte si contratrepte de exterior și interior. Glafuri de exterior si interior. Blaturi si contra blat pentru bucătărie și baie. Piatra cubica și borduri pentru placarea trotuarelor si aleilor, curților exterioare si interioare. Placaje de exterior si interior. Dale din piatra naturala. Piatra decorativa pentru fațade, soclu si gard. Piatra pentru gradina. Medalioane din piatra naturala pentru exterior și interior. Lavoare din travertin, marmura, onix. Produse de întreținere și curățare a pietrei naturale. Impermeabilizanți pentru piatra naturala. Adezivi pentru piatra naturala. Servicii: Consiliere si consultanta. Montaj pentru marmura, granit, travertin, onix, compozit quartz, ardezie, andezit, piatra naturala. Montaj blaturi de bucătărie si baie. Montaj glafuri exterioare și interioare. Montaj trepte si contratrepte pentru scări interioare si exterioare. Montaj placaje de interior si exterior. Montaj medalioane. Montaj piatra naturala pentru socul si gard. Montaj piatra naturala pentru fațade. Montaj piatra cubica pentru curți, alei si trotuare.

 5. NORTEL LOGISTIC

  Romania

  lucrari granit, bai din piatra , scari, seminee, bucatarii, stone, showroom , export, accesorii,

 1. MER-VE LUXSTONE

  Turcia

  Compania MER-VE LUXSTONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. PIEDRA NATURAL RUBIO

  Spania

  Compania PIEDRA NATURAL RUBIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Natural stonework, grooves, Marmura, și sandstone. Are sediul în Les Borges Blanques-Lleida, Spania.

 1. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari din marmura, Marmura, marble bathroom top, Scari din marmura, Marmura, și natural stone. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spania

  Compania TRENCADIS INNOVACIÓN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faiante decorative, Marmura, Marmura si piatra naturala, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faiante decorative, Marmura, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în Picassent-Valencia, Spania.

 3. MÁRMOLES PÉREZ BELDA

  Spania

  Compania MÁRMOLES PÉREZ BELDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile working of marble and granite, marble coverings, și granite covering. Are sediul în Es Mercadal (menorca), Spania.

 4. ENCIMERAS MÁLAGA

  Spania

  Compania ENCIMERAS MÁLAGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, Magazine - amenajare, sinks and work tops, și Granite surface plates. Are sediul în Málaga, Spania.

 5. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Spania

  Compania ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Natural stonework, sandstone, Marmura, și grooves. Are sediul în Olius-Lleida, Spania.

 6. ARTE PIETRA S.R.L.

  Italia

  Compania ARTE PIETRA S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stone floors, și stone coverings. Are sediul în Cenaia, Italia.

 7. MARBREFR

  Turcia

  Compania MARBREFR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, marble bathroom, marble blocks, și Marmura. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. KEFELI MERMER GRANIT SAN VE TIC. LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania KEFELI MERMER GRANIT SAN VE TIC. LTD. ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building and industrial construction, marble slabs, marble blocks, și marble floor polish. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. LE MARBRE TUNISIEN GROUP

  Tunisia

  Compania LE MARBRE TUNISIEN GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Marmura, ceramic floors, și marble working. Are sediul în Siliana, Tunisia.

 2. GRANITOS LA LAGUNILLA SL

  Spania

  Compania GRANITOS LA LAGUNILLA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, grooves, Natural stonework, Marmura si piatra naturala, și stone products for construction work. Are sediul în Quintana De La Serena-Badajoz, Spania.

 3. STONE SENFONY

  Turcia

  Compania STONE SENFONY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, travertine, și Marmura. Are sediul în Afyonkarahisar, Turcia.

 4. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spania

  Compania MÁRMOLES RONIMAR SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, și Granit. Are sediul în Novelda-Alicante, Spania.

 5. TONDELLI ERO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania TONDELLI ERO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, marble, building, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și flooring. Are sediul în Albinea, Italia.

 6. THE MASTER OF MARBLES BY DENMAR

  Turcia

  Compania THE MASTER OF MARBLES BY DENMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white marble, și travertine. Are sediul în Denizli, Turcia.

 7. ALSANCAK MERMER NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ALSANCAK MERMER NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Mozaicuri - piese, marble mosaics, travertine, Marmura, și Mozaicuri - piese. Are sediul în Denizli, Turcia.

 8. TROCHA GMBH

  Germania

  Compania TROCHA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial stones. Are sediul în Harztor, Germania.

 9. DICLE MARBLE CONSTRUCTION INDUSTRY INC.

  Turcia

  Compania DICLE MARBLE CONSTRUCTION INDUSTRY INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble blocks, marble tiles, marble slabs, și marble quarries. Are sediul în Diyarbakir, Turcia.

 10. AFYON BEYAZ MERMER

  Turcia

  Compania AFYON BEYAZ MERMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile travertine. Are sediul în Afyon, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Marmura - Import export

Număr de rezultate

12.534 Intreprinderile