• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sertizare - utilaje

Rezultate pentru

Sertizare - utilaje - Import export

 1. CL MACHINERY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  CL MACHINERY GMBH, formerly ALCOA Maschinenbau, located in Viernheim, is a global manufacturer and supplier of closure technology. The CSI product range includes capping equipment, sorting technology for caps and decappers for a wide range of packaging concepts. As a specialist in closure application, CSI offers solutions for processing aluminium roll-on caps (e.g. Talog, 5SE, Stelvin, LongCaps, pourers), plastic screw caps, MaxiCrown caps/ring pulls, synthetic corks, twist-off caps, press-on caps, StelvinLux, etc. for a wide range of market segments. These include the drinks industry, breweries, wine and sparkling wine bottling plants, mineral springs, the food processing industry, the chemical and pharmaceutical industries as well as the aerosol market segment (spray cans). Here, CSI provides closures for both glass and plastic bottles along with aluminium bottles and spray cans (aluminium/steel).

 2. PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Schönbrunn, Germania.

 3. STRAPEX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STRAPEX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Holzgerlingen, Germania.

 4. OK-PACK LIMITED

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OK-PACK LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Hückeswagen, Germania.

 5. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in folie - masini, Sertizare - utilaje, Chimie si farmacie - utilaje de ambalare, Ambalare in folie - masini, Film shrinking equipment, Sertizare - utilaje, Capping machines, combined, for bottles, Blister forming machines, și film wrappers. Are sediul în Witten, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filling systems for paints, Filling machines for chemical products, Filling machines for thin and viscous media, Filling machines for cosmetic liquid products, Filling and seal machines, combined, for aerosols, Liquefied gas filling machines, Filling and seal machines, combined, Machines and systems for filling and dosing, și Capping machines for screw and press-on caps. Are sediul în Viernheim, Germania.

 2. OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Kalefeld, Germania.

 3. SOMATECH MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SOMATECH MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Hohenmölsen, Germania.

 4. FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH

  Germania

  Compania FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fillers, carbon dioxide, și canisters. Are sediul în Großalmerode, Germania.

 5. AUGUST BURCK GMBH

  Germania

  Compania AUGUST BURCK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Oberursel, Germania.

 1. BANG & CO GMBH

  Germania

  Compania BANG & CO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Oberursel, Germania.

 2. BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH

  Germania

  Compania BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile measuring systems, și bottling lines. Are sediul în Schwäbisch Hall, Germania.

 1. RIBBECK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RIBBECK GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Bad Bramstedt, Germania.

 2. AJ AUTOMATION

  Franta

  Compania AJ AUTOMATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of special machinery, și Blind rivet technology. Are sediul în Massy, Franta.

 3. MBC AEROSOL

  Statele Unite ale Americii

  Compania MBC AEROSOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aerosol filling machines, Aerosol filling machinery and equipment, și aerosol equipment. Are sediul în Elgin, Statele Unite ale Americii.

 4. OYSTAR THE PACKAGING GROUP

  Germania

  Compania OYSTAR THE PACKAGING GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sertizare - utilaje, Carton pentru ambalaje, Ambalare, Sertizare - utilaje, wrapping machines, Carton pentru ambalaje, și Ambalare. Are sediul în Kirchlengern, Germania.

 5. RICHARD KATHAN GMBH

  Germania

  Compania RICHARD KATHAN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Augsburg, Germania.

 6. SUPRATEC ENOMAX

  Franta

  Compania SUPRATEC ENOMAX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial deflashing, și Mould components. Are sediul în Bondoufle, Franta.

 7. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paletizare - utilaje de, Ambalare in lazi - utilaje, Chimie si farmacie - utilaje de ambalare, Reprografie - utilaje si materiale, Paletizare - utilaje de, Ambalare in lazi - utilaje, Chimie si farmacie - utilaje de ambalare, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Crailsheim, Germania.

 8. KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Teningen, Germania.

 1. LINDER GMBH

  Germania

  Compania LINDER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Buchholz, Germania.

 2. SILAC SNC

  Franta

  Compania SILAC SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sertizare - utilaje, și Sertizare - utilaje. Are sediul în Champlitte, Franta.

 3. NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sertizare - utilaje, liquid fillers, Sertizare - utilaje, și waste processing. Are sediul în Wangen, Germania.

 4. INTER MECA

  Franta

  Compania INTER MECA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Sertizare - utilaje, Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Sertizare - utilaje, și metal deformation. Are sediul în Hericourt, Franta.

 5. CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

  Germania

  Compania CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Einbeck, Germania.

 6. AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K.

  Germania

  Compania AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Günzburg, Germania.

 7. WILLY HECKMANN GMBH & CO.

  Germania

  Compania WILLY HECKMANN GMBH & CO., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Garching, Germania.

 8. VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG

  Germania

  Compania VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Pulheim, Germania.

 9. GRIMMINGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GRIMMINGER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. Are sediul în Wäschenbeuren, Germania.

 10. LGF GROUPE-CIM

  Franta

  Compania LGF GROUPE-CIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica fina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sertizare - utilaje, Oteluri si metale - prelucrare, heat treatment, bending, Sertizare - utilaje, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Cornebarieu, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit