• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • usi pliante si culisante- industriale

Rezultate pentru

Usi pliante si culisante- industriale - Import export

 1. SANDRINI SERRANDE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SANDRINI SERRANDE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru garaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane rulante, Usi pliante si culisante, industriale, Jaluzele actionate cu motor, Obloane rulante, Usi pliante si culisante, industriale, și Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Piancogno, Italia.

 2. TTW TÜR & TORAUTOMATIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TTW TÜR & TORAUTOMATIK GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Nörvenich, Germania.

 3. K&K AUTOMATIKTÜREN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania K&K AUTOMATIKTÜREN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Kempen, Germania.

 4. G & H TÜRTECHNIK UG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania G & H TÜRTECHNIK UG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Diedorf, Germania.

 5. SC A.T & D GRUP 2000 SRL

  Romania

  A.T&D GRUP 2000 SRL.promoveaza productia si comercializarea tamplarie din lemn stratificat și aluminiu ferestre si uși echipate cu Termopan , Rulouri și Obloane. A.T&D Grup 2000 SRL foloseste lemn strtificat pt. mobilierului de casa si grădina lemn stratifiat din productie autohtona la cele mai bune preturi și lemn stratificat din import , lemn strtificat din eseta Pin Nordic , lemn stratificat din esenta Meranti , lemn stratificat din esenta Larice, lemn strtificat din esenta de Nuc Negru, lemn stratificat esenta Eukalipt , lemn stratificat Mogano lemn stratificat esenta plop alb.Cu o istorie de mai bine de 20 ani ca montatori si peste 20 ani ca producator, suntem o companie cu multa experienta de impartasit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GUNTHER TORE ROMANIA

  Romania

  Günther Tore Romania a fost fondata in 2003, ca importator oficial pentru Romania al Günther Tore GmbH, unul din liderii pietei mondiale de usi industriale. Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul usilor industriale, produsele Gunther Tore se remarca prin calitate, finisaj, durata indelungata de exploatare, garantie de minim 2 ani, toate imbinate intr-un deplin acord cu cerintele arhitectonice. Am castigat clienti importanti (retele auto, unitati de productie, unitati de transport, depozite, garaje subterane), oferind o gama larga de sisteme de porti atat pentru domeniul industrial cat si pentru utilizatorii individuali: usi sectionale, usi rulou, grilaje rulou, usi rapide, usi pliante, usi culisante, usi de hangar, tehnica de incarcare, usi antifoc etc. Pe langa Gunther Tore reprezentam in Romania alte cateva companii europene din domeniul usilor industriale: Stertil (Olanda), ITW-Torsysteme (Germania), Butzbach Hangartore (Germania), Came (Italia), Rolling Center (Italia).

 2. P C HENDERSON

  Regatul Unit

  Compania P C HENDERSON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante si pliante, pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pliante si culisante, industriale, și Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Bowburn, Regatul Unit.

 3. FRANK TÜREN AG

  Elvetia

  Compania FRANK TÜREN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Buochs, Elvetia.

 4. LANGE - AUTOMATIKTÜREN GMBH

  Germania

  Compania LANGE - AUTOMATIKTÜREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Steinheim An Der Murr, Germania.

 5. LARIBA TEKNOLOJI YATIRIM AS

  Turcia

  Compania LARIBA TEKNOLOJI YATIRIM AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pliante si culisante, industriale, ceilings, bowers, Usi pliante si culisante, industriale, și marquees. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. GREEN CIRCLE BESPOKE GLAZING LTD

  Regatul Unit

  Compania GREEN CIRCLE BESPOKE GLAZING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante si pliante, pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pliante si culisante, industriale, Usi pliante si culisante, industriale, și aluminium windows. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

 2. HERMES INDUSTRIAL DOOR SYSTEMS

  Turcia

  Compania HERMES INDUSTRIAL DOOR SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulated steel rolling shutters, și fire doors. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. EMUTEC AG

  Elvetia

  Compania EMUTEC AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Hinwil, Elvetia.

 2. MANTION MANUTENTION

  Franta

  Compania MANTION MANUTENTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi culisante industriale, Usi pliante si culisante, industriale, Usi culisante si pliante, pentru locuinte, Portaluri si portite, Usi culisante industriale, Usi pliante si culisante, industriale, Usi culisante si pliante, pentru locuinte, și Portaluri si portite. Are sediul în Besancon, Franta.

 3. ECLISSE GMBH

  Austria

  Compania ECLISSE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pliante si culisante, industriale, Usi pliante si culisante, industriale, și sliding doors. Are sediul în Wien, Austria.

 4. P F I

  Turcia

  Compania P F I, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere reci, automatic door and gate repair, cold rooms for goods storage, Camere reci, și industrial doors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ECLISSE DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania ECLISSE DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pliante si culisante, industriale, și Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 6. NEWLITE HOME IMPROVEMENTS

  Regatul Unit

  Compania NEWLITE HOME IMPROVEMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în St Leonards On Sea, Regatul Unit.

 7. ALKON CAM BALKON

  Turcia

  Compania ALKON CAM BALKON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. BMP FRANCE

  Franta

  Compania BMP FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi suple pentru industrie, Usi pliante si culisante, industriale, Usi industriale, Usi sectionale pentru industrie, Usi suple pentru industrie, Usi pliante si culisante, industriale, Usi industriale, și Usi sectionale pentru industrie. Are sediul în Frans, Franta.

 1. AUTOMATISMES ENRIC

  Spania

  Compania AUTOMATISMES ENRIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Teià-Barcelona (spain), Spania.

 2. WINDOOR. PRODUCENT DRZWI

  Polonia

  Compania WINDOOR. PRODUCENT DRZWI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi interioare pentru case. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pliante si culisante, industriale, Usi pliante si culisante, industriale, interior doors, exterior doors, și window frames. Are sediul în Wsola K. Radomia, Polonia.

 3. PANDORA YAPI

  Turcia

  Compania PANDORA YAPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water chiller bottles for institutions. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. FAAC AG

  Elvetia

  Compania FAAC AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolling shutter automation, automatic controls for gates, automatic controls for barriers and car parks, și automatic garage door openers. Are sediul în Altdorf Ur, Elvetia.

 5. COLD ROOM DOORS INOVA YAPI

  Turcia

  Compania COLD ROOM DOORS INOVA YAPI, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sliding doors, și cold rooms, cooling systems. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. J.A. MANSERGAS

  Spania

  Compania J.A. MANSERGAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pliante si culisante, industriale, Usi culisante industriale, Usi pliante si culisante, industriale, Usi culisante industriale, și doors. Are sediul în Rubí - Barcelona, Spania.

 7. FIRST AUFZUGTEILE GMBH

  Germania

  Compania FIRST AUFZUGTEILE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleferice, telescaune, telecabine, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Usi pliante si culisante, industriale, Finisari, Teleferice, telescaune, telecabine, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Usi pliante si culisante, industriale, și Finisari. Are sediul în Freising, Germania.

 8. HEMER - SERVIÇOS, LDA

  Portugalia

  Compania HEMER - SERVIÇOS, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic doors, și revolving doors. Are sediul în Moita, Portugalia.

 9. OPTEX TECHNOLOGIES B.V.

  Olanda

  Compania OPTEX TECHNOLOGIES B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pliante si culisante, industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic doors. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 10. ARBOMAK ARABA BOSAL MAK IML SAN DAG VE TIC AS-IZMIR FACTORY BRANCH

  Turcia

  Compania ARBOMAK ARABA BOSAL MAK IML SAN DAG VE TIC AS-IZMIR FACTORY BRANCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru fabrici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi culisante industriale, Usi pliante si culisante, industriale, Usi culisante industriale, și Usi pliante si culisante, industriale. Are sediul în Izmir, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit