• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • usi cu grilaj industriale

Rezultate pentru

Usi cu grilaj industriale - Import export

 1. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi cu grilaj industriale, laminated PVC window, armoured doors, Usi cu grilaj industriale, up-and-over doors, pvc windows and frames, pvc doors, aluminium frame, și heat barrier frames. Are sediul în San Cipriano D'aversa, Italia.

 2. MORESCHI INDUSTRIAL DOORS

  Italia

  Compania MORESCHI INDUSTRIAL DOORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi cu grilaj industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi industriale, Usi industriale, rapid opening doors, și industrial front doors. Are sediul în Arzago D'adda, Italia.

 3. CARRILERO

  Spania

  Compania CARRILERO, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi cu grilaj industriale, Usi industriale, Usi cu grilaj industriale, Usi industriale, metal fences, și fence installation. Are sediul în UTEBO - ZARAGOZA, Spania.

 4. ISIK METAL KAPI KEPENK SISTEMLERI

  Turcia

  Compania ISIK METAL KAPI KEPENK SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi cu grilaj industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tilted sheet-metal doors, emergency doors, și iron portals. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BSG METALLBAU GMBH

  Germania

  Compania BSG METALLBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi cu grilaj industriale, Constructii metalice usoare, Rampe si balustrade, Scari metalice, Usi cu grilaj industriale, Constructii metalice usoare, Rampe si balustrade, și Scari metalice. Are sediul în Herten, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ROSINGS INDUSTRIER AS

  Norvegia

  Compania ROSINGS INDUSTRIER AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi blindate si usi ignifuge industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pliante si culisante, industriale, Usi cu grilaj industriale, Garduri si portaluri, Portaluri si portite, Usi pliante si culisante, industriale, Usi cu grilaj industriale, Garduri si portaluri, și Portaluri si portite. Are sediul în Skytta, Norvegia.

 2. TORSYSTEME THÜNCHER GMBH

  Germania

  Compania TORSYSTEME THÜNCHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi cu grilaj industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi suple pentru industrie, Usi industriale, Usi suple pentru industrie, și Usi industriale. Are sediul în Kreuzau, Germania.

 3. PORTIGRADE - PORTAS E GRADES, LDA.

  Portugalia

  Compania PORTIGRADE - PORTAS E GRADES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi cu grilaj industriale, Grile, grilaje si panze metalice, Usi cu grilaj industriale, și Grile, grilaje si panze metalice. Are sediul în Fanhoes, Portugalia.

 4. EMIL SCHROFF GMBH & CO KG

  Germania

  Compania EMIL SCHROFF GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi industriale, Usi cu grilaj industriale, Usi industriale, și Usi cu grilaj industriale. Are sediul în Fellbach, Germania.

 5. DOORS & HARDWARE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania DOORS & HARDWARE LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi suple pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi industriale, Usi cu grilaj industriale, Usi industriale, și Usi cu grilaj industriale. Are sediul în Sutton Coldfield, Regatul Unit.

 1. HANS GEORG BRÜHL GMBH

  Germania

  Compania HANS GEORG BRÜHL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi cu grilaj industriale, și Usi cu grilaj industriale. Are sediul în Netphen, Germania.

 2. ALFRED PRIESS GMBH

  Germania

  Compania ALFRED PRIESS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi cu grilaj industriale, și Usi cu grilaj industriale. Are sediul în Fulda, Germania.

 1. ANOKO GYARTO-FORGALMAZO KFT

  Ungaria

  Compania ANOKO GYARTO-FORGALMAZO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi cu grilaj industriale, și Usi cu grilaj industriale. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. PILARPORTAS - PORTAS BASCULANTES, LDA

  Portugalia

 3. MADLMAYR GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

 4. GUNTHER TORE ROMANIA

  Romania

  Günther Tore Romania a fost fondata in 2003, ca importator oficial pentru Romania al Günther Tore GmbH, unul din liderii pietei mondiale de usi industriale. Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul usilor industriale, produsele Gunther Tore se remarca prin calitate, finisaj, durata indelungata de exploatare, garantie de minim 2 ani, toate imbinate intr-un deplin acord cu cerintele arhitectonice. Am castigat clienti importanti (retele auto, unitati de productie, unitati de transport, depozite, garaje subterane), oferind o gama larga de sisteme de porti atat pentru domeniul industrial cat si pentru utilizatorii individuali: usi sectionale, usi rulou, grilaje rulou, usi rapide, usi pliante, usi culisante, usi de hangar, tehnica de incarcare, usi antifoc etc. Pe langa Gunther Tore reprezentam in Romania alte cateva companii europene din domeniul usilor industriale: Stertil (Olanda), ITW-Torsysteme (Germania), Butzbach Hangartore (Germania), Came (Italia), Rolling Center (Italia).

 5. SMILO HOLDING

  Romania

  Suntem producatori de usi de garaj si usi industriale sectionale doorTECK® cu sediul in Cluj-Napoca. Operam prin distribuitorii nostrii pe tot teritoriul tarii, precul si la export. De asemenea, oferim si alte categorii de produse pentru uz industrial, dar si rezidential: accesorii porti, automatizari porti, rulouri/storuri, accesorii usi garaj, grilaje metalice, usi rezistente la foc, usi rapide, trape de fum, porti industriale, porti de acces metalice, bariere acces auto si altele. doorTECK®ESTE un nramd reconscut de catre clienti, respectand normele europene, intr-un raport calitate - pret competitiv. Suntem o firma dinamica cu capital integral romanesc, ocupand o pozitie de marca atat in plan extern cat si intern. Serviciile noastre se remarca prin calitate, eficiente si flexibilitate care au condus la aliente de lunga durata cu clientii si distribuitorii nostrii. Clienţii noştri beneficiază de produse rezidentiale si industriale orientate spre consumatori si spre profesionişti, accesorii (feronerie) de vârf, in plus, oferim solutii pentru comaniile mici si mijlocii sau pentru marile corporatii. Dorim sa oferim solutii optime, personalizate, exact pe nevoile proiectului dvs. De asemenea, firma noastra va fi mereu cu un pas inainte si va va pune la dispozitie cele mai noi solutii moderne existente.

 6. PAW INDUSTRIAL DOOR SYSTEMS

  Turcia

  Verified by europages badge

  Ezer Automatic Door Systems is a leading manufacturer of high-speed industrial doors based in Turkey. We take pride in providing exceptional after-sales services to ensure that all our products are manufactured and supplied safely and efficiently throughout their physical lifespan. In addition, our team of experienced professionals is dedicated to providing repair services and responding to all spare parts needs for our products. Since our inception, our registered trademark PAW high-speed door products have garnered significant customer interest due to their exceptional performance in the interior and exterior spaces of factories and facilities both locally in Turkey and worldwide. As a result, we have a vast portfolio of products such as high-speed industrial doors for interior and exterior use, industrial door systems, silo doors, loading systems, aluminum and PVC turbo spiral doors, fire-resistant doors, automated doors, zipper doors, slipper doors, and many more, all of which can be explored on our website. At Ezer Automatic Door Systems, we pride ourselves on our high production quality, the cost-effectiveness of the latest technology, fast production time, timely delivery, economic spare parts guarantee, and excellent customer service. These core principles have been the driving force behind our continued success in serving both domestic and foreign markets through our partnerships. Contact us for more information and experience the excellence of Ezer Doors.

 7. ARIAN NICOLL GLASS

  Romania

  Verified by europages badge

  Established in 2004 within the confines of three modest garages in Pitesti, Arges county, Arian Nicoll Glass has since evolved into a renowned manufacturer specializing in crafting premium windows and doors inspired by the modern world. Our journey of relentless dedication has propelled us toward expansion, culminating in a state-of-the-art work hall spanning 900 square meters, a testament to our unwavering commitment to meeting the diverse needs of our esteemed clientele. Complementing our technological prowess is a team of seasoned professionals, each bringing extensive expertise to every project. We view ourselves not just as a company, but as a dynamic community dedicated to constant evolution and customer satisfaction. From the initial consultation to the final product testing, our mission is clear: to provide an exceptional experience from start to finish. Our Arian windows are meticulously designed to deliver high comfort and a maximum level of safety without compromise. More than just functional, they are a statement of sophistication and style, engineered to elevate any space and offer a perfect ambiance beyond imagination. Whether you seek sleek, contemporary designs or timeless elegance, our windows are tailored to meet your unique preferences and specifications. At Arian Nicoll Glass, we pride ourselves on delivering products of enduring quality and craftsmanship, ensuring that every installation surpasses expectations and leaves a lasting impression.

 8. BERICOPLAST SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Since 1974 Bericolaplast S.p.A. is one of the main European industries manufacturing single body seats by means of plastic moulding. For over 30 years the company has been working in the sports facilities field. Since 2006 is one of FIFA's official suppliers and takes part in carrying out works for the World, European and Africa Cup of Nations championships. Besides sports facilities, the company also manufactures seats for community facilities such as theatres, schools, conventions, arenas, sports halls, holiday villages and historical areas.

 1. SANDRINI SERRANDE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SANDRINI SERRANDE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru garaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane rulante, Usi pliante si culisante, industriale, Jaluzele actionate cu motor, Obloane rulante, Usi pliante si culisante, industriale, și Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Piancogno, Italia.

 2. SICUREZZA & STILE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SICUREZZA & STILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Usi si ferestre, Feronerie industriala si pentru constructii, Feronerie pentru constructii, Usi si ferestre, și Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Castelnuovo Di Porto, Italia.

 3. GINZ SCHLOSSEREI UND METALLBAU

  Germania

  Compania GINZ SCHLOSSEREI UND METALLBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, Usi pentru locuinte, Usi industriale, Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, Usi pentru locuinte, și Usi industriale. Are sediul în Lörrach, Germania.

 4. PODSZUCK GMBH

  Germania

  Compania PODSZUCK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, Grile, grilaje si panze metalice, Constructii metalice usoare, Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, și Grile, grilaje si panze metalice. Are sediul în Kiel, Germania.

 5. WERRA-TOR + ZAUN GMBH

  Germania

  Compania WERRA-TOR + ZAUN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi industriale, și Usi industriale. Are sediul în Salzkotten, Germania.

 6. H. KRÜGER METALLBAU GMBH

  Germania

  Compania H. KRÜGER METALLBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, Grile, grilaje si panze metalice, Constructii metalice usoare, Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, și Grile, grilaje si panze metalice. Are sediul în Wildeshausen, Germania.

 7. AKM-TORE GMBH.

  Germania

  Compania AKM-TORE GMBH., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, Grile, grilaje si panze metalice, Constructii metalice usoare, Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, și Grile, grilaje si panze metalice. Are sediul în Langenhahn, Germania.

 8. JEAN-YVES FALHER

  Franta

 9. THOR MAGNE HANSEN & SØNN AS

  Norvegia

 10. DOOR SYSTEM S.A.S.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit