• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • usi exterioare pentru case

Rezultate pentru

Usi exterioare pentru case - Import export

 1. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  Lemnul are o calitate aparte, pe langa faptul ca este un material natural, poate fi prelucrat si integrat in orice tip de constructie. Tamplaria din lemn are proprietati de necontestat si aduce un plus de valoare oriunde este montata. Viziunea noastra se bazeaza pe o dezvoltare sustenabila si responsabila in piata. De accea ne asumam misiunea de a oferi – Tamplarie pentru o viata – Aceasta misiune este inradacinata in valorile numelui nostru inca de la infiintare si este transmisa tuturor celor care astazi fac acest lucru posibil – oamenilor nostri - de la angajati, la furnizori si pana la clienti. Amprenta Luca imprima durabilitate si inovatie, este ceea ce ne ajuta sa fim prima optiune in alegerea clientului. Luca Group a fost infintata in 2010 in Bucuresti, impreuna cu o echipa de profesionisti cu experienta vasta in domeniu. Propunem o gama variata de produse de tamplarie, interioara si exterioara din lemn in continua dezvoltare, in functie de preferinte. Ferestre, usi de interior si exterior, obloane si scari de interior. Investim constant in oameni si tehnologii, in inovatia pietei si in viitor, ca sa putem sa ne intalnim clientii la un numit nivel de incredere si reputatie. In acest sens am adunat un portofoliu cu lucrari de referinta in Romania, dar si in Europa - Franta, Germania, Elvetia - Obiectivul nostru este largirea ariei pietei de desfacere, in Europa si suntem hotarati sa devenim cei mai buni parteneri de afaceri pentru a realiza acest lucru!

  Site-ul Web Open In New icon
 2. SM WOOD PRODCOM SRL

  Romania

  Verified by europages badge
 3. DOC LEGNO SRL

  Italia

  Verified by europages badge
 4. KOMFORTVAM

  Ucraina

  Verified by europages badge
 5. SC CRISDAN 95 SRL

  Romania

  S.C. CRISDAN '95 SRL a fost creata în anul 1995 cu capital integral românesc, având drept scop distribuția de materiale din industria lemnului și aprovizionarea atelierelor de tâmplărie cu acestea. In 1998 am început sa producem uși interior si exterior la comanda confecționate din lemn natural, la început într-un spațiu închiriat, apoi în noua fabrică cu o suprafața de peste 800 mp. Lucram cu lemn uscat in uscatoarele proprii si producem doar la comanda dupa dimensiuni atipice, urmatoarele: - usi interior cu furnir din lemn natural pe structuri celulare, pline din Panel sau lemn masiv integral - usi exterior din lemn masiv triplustratificat - scari si trepte lemn, balustri, mana curenta - dusumea si parchet - fronturi (usi) mobilier si fete sertar din lemn masiv - grinzi lemn multistratificate - ornamente hota -ornamente semineu - masti calorifer - blaturi mese si baruri - cornise - plinte - lambriu - saceac - placari pereti si stalpi - diverse elemente lemn dupa specificatiile clientului Prestam servicii tamplarie: - refurniruim foi usa plane apartament - calibram piese plane - presam furnir - slefuim - prelucram cherestea - frezam

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMEL INTERNATIONAL

  Romania

  AMEL INTERNATIONAL GROUP Portofoliul nostru de produse mai cuprinde in plus, accesorii si alte produse necesare echiparii imobilelor: glafuri, plase insecte, rulouri, usi furniruite, obloane, usi garaj, ferestre mansarda, etc.Compania are in acest moment 20 de specialisti cu norma intreaga, majoritatea avand experienta peste 5 ani in tehnica vitrajelor performante.Avem echipe proprii de montaj in tara si in strainatate (Germania) . Tâmplăria din aluminiu realizată din profile PROFIKCO, ALUMIL sau REYNERS, oferă clienților un bun raport calitate - oret, .Gama variată de sisteme din aluminiu, disponibile pentru ferestre și uși, oferă un standard ridicat calitativ, atât fonic cât și termic, în funcție de cerințele clienților. Cu o vasta experienta obtinuta de-a lungul anilor, firma AMEL INTERNATIONAL, va ofera o gama variata si nelimitata de usi, pentru interior si exterior. Datorita unui sistem performanrt, usile pe care vi le oferim, confectionate din lemn masiv, reprezinta o bariera perfecta impotriva conditiilor atmosferice. Protejate cu o folie de furnir natural, asigura designul elegant in combinatie perfecta cu mobilierul din interiorul cladirii. AMEL INTERNATIONAL, foloseste doar lemn de calitate superioara, adaugand feronerie la cele mai inalte standarde.

 2. SIK TAYFUNCELIK KAPI

  Turcia

 3. ZEMP - ALUMINIUM SCHÜCO WINDOWS AND DOORS

  Polonia

 4. TALLER CAÑADAS, S.L.

  Spania

 5. PANEDGE - INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE PAINÉIS, LDA.

  Portugalia

 1. KIESEWALTER GMBH

  Germania

 2. HARZER FENSTERWERK THALER FENSTERTECHNIK GMBH & CO KG

  Germania

 3. REGE GMBH

  Austria

 4. SEMO TISCHLEREI GMBH

  Austria

 5. BESCHLAG PAUL GMBH

  Germania

 6. PUERTAS HNOS. APARICIO

  Spania

 7. ASM IKRA STEEL DOOR

  Turcia

 8. EVEREST CELIK KAPI / EVEREST SECURITY DOORS

  Turcia

 9. LDK-PARTNER

  Ucraina

 10. SEGURESTIL SL

  Spania

 1. PROSTEEL B.V.

  Olanda

 2. ADA CELIK KAPI/ SECURITY STEEL DOORS

  Turcia

 3. MTAŞ STEEL DOOR INDUSTERAIL CO. LTD.

  Turcia

 4. ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ CORNELIS

  Belgia

 5. ELBRUS GLOBAL

  Turcia

 6. HANBUD

  Polonia

 7. SERRURIERS DE FRANCE

  Franta

 8. ARTEMSA

  Turcia

 9. BRADUL-EZÜSTFENYÕ

  Romania

 10. PUERTAS Y VENTANAS DE MADERA HNOS. RUBIO

  Spania