• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • case de marcat

Rezultate pentru

Case de marcat - Import export

 1. EET FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EET FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Case de marcat, Case de marcat pentru magazine, Informatica - periferice pentru computere, Sisteme video de supraveghere, Case de marcat, Case de marcat pentru magazine, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Clichy, Franta.

 2. WMZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WMZ GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Ostermünchen, Germania.

 3. IT42LIFE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IT42LIFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS point-of-sale items, Barcode scanners, PC systems, Cash register systems, Barcode label printers, Data carriers, Cash register printers, wireless access point, și Money counting machines. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. CAISS'MAG SYSTEMES

  Franta

  Compania CAISS'MAG SYSTEMES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cash registers, și scales. Are sediul în Faches Thumesnil, Franta.

 5. DATALINE GMBH

  Germania

  Compania DATALINE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Bonn, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SELLTECH GMBH

  Austria

  Compania SELLTECH GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Wien, Austria.

 2. ETRON SOFTWAREENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania ETRON SOFTWAREENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în München, Germania.

 3. SIMPLY POS KASSENSYSTEME

  Germania

  Compania SIMPLY POS KASSENSYSTEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Bad Driburg, Germania.

 4. ELCOM, S.R.O. PREŠOV

  Slovacia

  Compania ELCOM, S.R.O. PREŠOV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial computer engineering, checking the authenticity of signatures, electronic document management services, și electronic signature. Are sediul în Prešov, Slovacia.

 5. PRISMANOTE DEUTSCHLAND , INH. TEUS VAN EKEREN

  Germania

  Compania PRISMANOTE DEUTSCHLAND , INH. TEUS VAN EKEREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pachete de aplicatii software, Pachete de aplicatii software, Integrated Management Software (IMS), și Online shop. Are sediul în Kamp-Lintfort, Germania.

 1. IEMME SYSTEM DI ISOLICA MASSIMO

  Italia

  Compania IEMME SYSTEM DI ISOLICA MASSIMO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tax indexes, și electronic scales. Are sediul în Imperia, Italia.

 2. CENTRALE DE LA CAISSE ENREGISTREUSE

  Belgia

  Compania CENTRALE DE LA CAISSE ENREGISTREUSE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Jemeppe S/meuse, Belgia.

 1. DELTA-TECH

  Grecia

  Compania DELTA-TECH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Athina, Grecia.

 2. KASSEN UND WAAGEN FEHRINGER

  Germania

  Compania KASSEN UND WAAGEN FEHRINGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Inzell, Germania.

 3. FS-KASSENSYSTEME FRANK SEYDER

  Germania

  Compania FS-KASSENSYSTEME FRANK SEYDER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. HERBERT & MARKUS FAUST OHG

  Germania

  Compania HERBERT & MARKUS FAUST OHG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Affalterbach, Germania.

 5. D.F. SISTEMI SAS DI NUZZO FILOMENA E C.

  Italia

  Compania D.F. SISTEMI SAS DI NUZZO FILOMENA E C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile applications for large-scale distribution, customized software application packages, precision scales, și electronic scales. Are sediul în Santa Maria A Vico, Italia.

 6. MDKASSEN.AT - MATTHIAS DANZER E.U.

  Austria

  Compania MDKASSEN.AT - MATTHIAS DANZER E.U., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Wien, Austria.

 7. SLYTIO

  Belgia

  Compania SLYTIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Informatica - software, Case de marcat, Informatica - software pentru comert, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Informatica - software, Case de marcat, și Informatica - software pentru comert. Are sediul în Verlaine, Belgia.

 8. KASFISK

  Polonia

  Compania KASFISK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. SAMUELSON UNTERNEHMENSBERATUNG UND SOFTWARE-ENTWICKLUNG GMBH

  Germania

  Compania SAMUELSON UNTERNEHMENSBERATUNG UND SOFTWARE-ENTWICKLUNG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Programe de calculator - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Case de marcat, Case de marcat automate, Software de gestiune pentru firme, Case de marcat, Cash registers for bakeries and pastry shops, și Case de marcat automate. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. SID RETAIL

  Italia

  Compania SID RETAIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cash flow management. Are sediul în Roma, Italia.

 3. CASHPAD

  Franta

  Compania CASHPAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminium housings, Peripherals, computer, și connectors. Are sediul în Paris, Franta.

 4. ETS. LEJEUNE F. SPRL

  Belgia

  Compania ETS. LEJEUNE F. SPRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat automate, Case de marcat pentru magazine, computerised weighing systems, electronic scales for commerce, Case de marcat automate, și Case de marcat pentru magazine. Are sediul în VERVIERS, Belgia.

 5. OTEDV OESTERREICH GMBH

  Germania

  Compania OTEDV OESTERREICH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Bremen, Germania.

 6. KASSEN - AKTION

  Germania

  Compania KASSEN - AKTION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. Are sediul în Meinerzhagen, Germania.

 7. HB INTERNATIONAL

  Islanda

  Compania HB INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - distributie en gros, Programare si software, application programs for the retail trade, POS - distributie en gros, Programare si software, și pos systems. Are sediul în Reykjavik, Islanda.

 8. ALFA-ZET SYSTEMS

  Belgia

  Compania ALFA-ZET SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat pentru magazine, cash desk, Cash registers for the retail trade, Case de marcat pentru magazine, și Cash registers for restaurants and hotels. Are sediul în Heusden-Zolder, Belgia.

 9. DSP INTERFACE

  Belgia

  Compania DSP INTERFACE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarma si supraveghere - instalatii, Sisteme video de supraveghere, Alarma si supraveghere - instalatii, inspection video cameras, Sisteme video de supraveghere, și Cash registers for restaurants and hotels. Are sediul în Alleur, Belgia.

 10. MG COMPUTER

  Belgia

  Compania MG COMPUTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software pentru comert, Informatica - software pentru comert, Note detectors, label printers, și Receipt printer. Are sediul în Laneffe, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Case de marcat - Import export

Număr de rezultate

1.010 Intreprinderile