• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • usi acordeon pentru locuinte

Rezultate pentru

Usi acordeon pentru locuinte - Import export

 1. KARLAN BUSINESS SOLUTION SRL

  Romania

  Dorim sa venim in ajutorul tau si sa iti oferim o gama larga de servicii pentru casa, cladiri rezidentiale, hale si birouri. Stam la dispozitia atat persoanelor fizice cat si personelor juridice. Mai jos gasesti lista completa cu serviciile si produsele oferite: -Usi si Geamuri din Termopan -Usi Culisante -Pervaze -Sistem Smart Home -Jaluzele Exterioare Tip Venetiene cu sau fara automatizare -Jaluzele Verticale cu sau fara automatizare -Jaluzele exterioare din plastic sau aluminiu-cu sau fara automatizare -Jaluzele Interioare cu sau fara automatizare -Rolete Day&Night -Reluxe -Plasa Solara cu sau fara automatizare -Usi pliante -Plase insecte Fixe si Mobile -Copertine Retractabile cu sau fara automatizare -Inchideri Terasa Textile sau Sticla -Grilaje Metalice -Vele Solare -Umbrela Gradina -Produse de Umbrire Gradina si Terasa -Usi de garaj cu sau fara automatizare -Service Usi si Geamuri Termopan -Service Produse Tehnica de umbrire

  Toate produsele pentru "usi acordeon pentru locuinte"

 2. SC A.T & D GRUP 2000 SRL

  Romania

  A.T&D GRUP 2000 SRL.promoveaza productia si comercializarea tamplarie din lemn stratificat și aluminiu ferestre si uși echipate cu Termopan , Rulouri și Obloane. A.T&D Grup 2000 SRL foloseste lemn strtificat pt. mobilierului de casa si grădina lemn stratifiat din productie autohtona la cele mai bune preturi și lemn stratificat din import , lemn strtificat din eseta Pin Nordic , lemn stratificat din esenta Meranti , lemn stratificat din esenta Larice, lemn strtificat din esenta de Nuc Negru, lemn stratificat esenta Eukalipt , lemn stratificat Mogano lemn stratificat esenta plop alb.Cu o istorie de mai bine de 20 ani ca montatori si peste 20 ani ca producator, suntem o companie cu multa experienta de impartasit.

 3. AKDENIZ CAM ALUMINYUM VE METAL SAN.TIC.A.S.

  Turcia

  Compania AKDENIZ CAM ALUMINYUM VE METAL SAN.TIC.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante si pliante, pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi acordeon pentru locuinte, și Usi acordeon pentru locuinte. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. TREUIL MENUISERIE BATIMENT

  Franta

  Compania TREUIL MENUISERIE BATIMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante si pliante, pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi de siguranta pentru locuinte, Usi acordeon pentru locuinte, Usi interioare pentru case, Usi exterioare pentru case, Usi de siguranta pentru locuinte, Usi acordeon pentru locuinte, Usi interioare pentru case, și Usi exterioare pentru case. Are sediul în St Andre De L Eure, Franta.

 5. WORKSHOP DOORS SRL

  Romania

  Compania WORKSHOP DOORS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi acordeon pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile doors. Are sediul în Reghin, Romania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NU-SCENE LTD

  Regatul Unit

  Compania NU-SCENE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi acordeon pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sliding doors, și aluminium windows. Are sediul în Bradford, Regatul Unit.

 2. VIVALDI LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania VIVALDI LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi acordeon pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile folding doors. Are sediul în Kaohsiung, Taiwan (ROC).

 3. ABBASCIANO RICCARDO

  Italia

  Compania ABBASCIANO RICCARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante si pliante, pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi acordeon pentru locuinte, Usi sectionale pentru industrie, Usi acordeon pentru locuinte, și Usi sectionale pentru industrie. Are sediul în Andria, Italia.

 4. PETTITI GIUSEPPE S.P.A.

  Italia

  Compania PETTITI GIUSEPPE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante si pliante, pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi acordeon pentru locuinte, Usi sectionale pentru industrie, Usi acordeon pentru locuinte, și Usi sectionale pentru industrie. Are sediul în Settimo Torinese, Italia.

 5. ÖNCELIKLE, BIZE ŞIRKETINIZDEN

  Turcia

  Compania ÖNCELIKLE, BIZE ŞIRKETINIZDEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi acordeon pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vintage car hire, și fusible interlining. Are sediul în Öncelikle, Bize Şirketinizden, Turcia.

 1. LA BOTTEGA

  Italia

  Compania LA BOTTEGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectie solara interioara si exterioara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi culisante si pliante, pentru locuinte, Usi acordeon pentru locuinte, Usi culisante si pliante, pentru locuinte, și Usi acordeon pentru locuinte. Are sediul în Ronzone, Italia.

 2. CORDISCO

  Italia

  Compania CORDISCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi culisante si pliante, pentru locuinte, Usi acordeon pentru locuinte, Usi culisante si pliante, pentru locuinte, și Usi acordeon pentru locuinte. Are sediul în Concorezzo, Italia.

 1. BUILDERS MANCHESTER

  Regatul Unit

  Compania BUILDERS MANCHESTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi acordeon pentru locuinte. Are sediul în Keighley, Regatul Unit.

 2. VENTANA SUD DI BRUNETTI DONATO

  Italia

  Compania VENTANA SUD DI BRUNETTI DONATO, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi culisante si pliante, pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi acordeon pentru locuinte, Usi sectionale pentru industrie, Usi acordeon pentru locuinte, și Usi sectionale pentru industrie. Are sediul în Conversano, Italia.

 3. BRANDT HANDELSKONTOR GMBH

  Germania

  Compania BRANDT HANDELSKONTOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi acordeon pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi culisante si pliante, pentru locuinte, Usi pentru locuinte, și Usi culisante si pliante, pentru locuinte. Are sediul în Hannover, Germania.

 4. CROMY DOORS

  Spania

  Compania CROMY DOORS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi acordeon pentru locuinte. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. PUERTAS METALICAS PIQUER SL

  Spania

  Compania PUERTAS METALICAS PIQUER SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi acordeon pentru locuinte, și Usi acordeon pentru locuinte. Are sediul în Segorbe, Spania.

 6. AWA ZIELINSKI CHRASTEK SPOLKA JAWNA

  Polonia

  Compania AWA ZIELINSKI CHRASTEK SPOLKA JAWNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi acordeon pentru locuinte, și Usi acordeon pentru locuinte. Are sediul în Pruszkow, Polonia.

 7. ZAKŁAD STOLARSKI KLACZAK

  Polonia

  Compania ZAKŁAD STOLARSKI KLACZAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi acordeon pentru locuinte. Are sediul în Tychy, Polonia.

 8. GALBIAFLEX DI GALBIATI GIAN LUIGI

  Italia

 1. COLETTA ENRICO & C.

  Italia

 2. RANGHETTI FRATELLI DI RANGHETTI P. & C ( S.N.C. )

  Italia

 3. RCM

  Italia

 4. RUSSO SMERAGLIA CALOGERA

  Italia

 5. MEDIALTRADE S.A.S. DI DA COL E C.

  Italia

 6. ABC DI D'ALTORIO WALTER

  Italia

 7. ITS SISTEMI S.R.L.

  Italia

 8. INT.TECH. ITALIA S.R.L.

  Italia

 9. CARIELLO DAVIDE

  Italia

 10. M.G.A. DI TIDONA & C. (S.N.C.)

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit