• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pompe de caldura - incalzirea locuintelor

Rezultate pentru

Pompe de caldura - incalzirea locuintelor - Import export

 1. ECO ENERGIA 3000

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ECO ENERGIA 3000, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe pentru incalzire, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Incalzire centrala - instalatii, Incalzire, climatizare - lucrari, Sobe pentru incalzire, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Incalzire centrala - instalatii, și Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Cenon, Franta.

 2. CLIM SOLAIRE ENERGY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CLIM SOLAIRE ENERGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Energie din surse regenerabile, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, și Energie din surse regenerabile. Are sediul în Carbonne, Franta.

 3. ALDEA HEATING SYSTEMS

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ALDEA HEATING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, Pompe de caldura industriale, Izolare termica - materiale, Residential heat pumps, Incalzire industriala - instalatii si material, Underfloor heating, Pompe de caldura industriale, circulation pumps, și industrial type heat pump. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. ECOCYCLE HEAT PUMPS

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ECOCYCLE HEAT PUMPS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie din surse regenerabile, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Climatizare - materiale, Pompe de caldura industriale, heat pump air conditioning system, heat pump installation, heat pump heating, Energie din surse regenerabile, și industrial heating. Are sediul în Antalya, Turcia.

 5. 7SUN

  Polonia

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ELOENZ ENTREPRISE

  Franta

  Compania ELOENZ ENTREPRISE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - lucrari, advice for solar energy, photovoltaic systems, air-conditioning system design, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Brignoles, Franta.

 2. MB TEAM SERBIA

  Serbia

  Compania MB TEAM SERBIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, plumbing installation, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, floor heating systems, și heating radiators. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 3. KANE - EQUIPEMENTS ET TESTS PORTATIFS

  Franta

  Compania KANE - EQUIPEMENTS ET TESTS PORTATIFS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smoke detectors, manometers, Thermal cameras, și opacimeters. Are sediul în Douai, Franta.

 4. REDFERN HEAT PUMPS

  Regatul Unit

  Compania REDFERN HEAT PUMPS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boiler installation, heat pumps, boilers technical service, și Underfloor heating. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

 5. TEMPLARI S.R.L.

  Italia

  Compania TEMPLARI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energii alternative - echipamente si instalatii, Energie din surse regenerabile, Energii alternative - echipamente si instalatii, și Energie din surse regenerabile. Are sediul în Rubano, Italia.

 1. MAXNELL SRLS

  Italia

  Compania MAXNELL SRLS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industrial temperature sensors, atex certified sensors, industrial machines, și International trade. Are sediul în Sesto San Giovanni, Italia.

 2. STRUCTURA 34 -SARL

  Franta

  Compania STRUCTURA 34 -SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. Are sediul în Aniane, Franta.

 1. KLIMAAT TECHNIEK NEDERLAND

  Olanda

  Compania KLIMAAT TECHNIEK NEDERLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. Are sediul în Gennep, Olanda.

 2. TERMO SHOP D.O.O.

  Slovenia

  Compania TERMO SHOP D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura industriale, Air conditioning and heating, heat pump heating, Pompe de caldura industriale, și heat pumps. Are sediul în Šempeter v Sav. Dolini, Slovenia.

 3. ROCCO

  Luxemburg

  Compania ROCCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, sanitary fixtures, air conditioning, aeration, ventilation, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, și Wood pellet boilers. Are sediul în Flaxweiler, Luxemburg.

 4. CHAUFFAGE-SANITAIRE SCHMIT NICO

  Luxemburg

  Compania CHAUFFAGE-SANITAIRE SCHMIT NICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie solara - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Cazane pentru locuinte, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, sanitary fixtures, Cazane pentru locuinte, și air conditioning and ventilation systems for buildings. Are sediul în Hoscheid-Dickt, Luxemburg.

 5. BRIOTHERM

  Belgia

  Compania BRIOTHERM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, floor heating systems, și Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. Are sediul în Waarloos, Belgia.

 6. ELCO BELGIUM

  Belgia

  Compania ELCO BELGIUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Arzatoare pentru incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, solar energy collectors, și Gas - domestic boilers. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. VAILLANT

  Belgia

  Compania VAILLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, condensation boilers, photovoltaic solar panels, și hot hydro cleaners. Are sediul în Drogenbos, Belgia.

 8. NOVASOLAR A/S

  Danemarca

  Compania NOVASOLAR A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat pump installation, heat pump air conditioning system, și air heaters for civil use. Are sediul în Risskov, Danemarca.

 1. GUANGZHOU SPRSUN NEW ENERGY TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD

  China

  Compania GUANGZHOU SPRSUN NEW ENERGY TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. Are sediul în Guangzhou, China.

 2. ETS RENE BOEL

  Belgia

  Compania ETS RENE BOEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile materiale electrice, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, materiale electrice, domestic heating, sanitary fixtures, și Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. Are sediul în Peruwelz, Belgia.

 3. SANICALOR

  Luxemburg

  Compania SANICALOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, sanitary fixtures, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, solar energy collectors, și condensation boilers. Are sediul în Fentange, Luxemburg.

 4. EKO-CIEPŁO S.C

  Polonia

  Compania EKO-CIEPŁO S.C, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile renewable energy sources, și heating system. Are sediul în Białystok, Polonia.

 5. ROLLINGER CHAUFFAGE SANITAIRE

  Luxemburg

  Compania ROLLINGER CHAUFFAGE SANITAIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazane pentru locuinte, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Energie solară, sanitary fixtures, Cazane pentru locuinte, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, și Energie solară. Are sediul în Steinsel, Luxemburg.

 6. BLU SKY

  Belgia

  Compania BLU SKY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile solar panel, Solar Water Heaters, heat pumps, și boilers. Are sediul în Gent, Belgia.

 7. AMBRAVA

  Belgia

  Compania AMBRAVA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat pump heating, air conditioning and ventilation systems for buildings, household air conditioners, și ventilation systems. Are sediul în Brecht, Belgia.

 8. HEATLINK

  Belgia

  Compania HEATLINK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice on refrigeration techniques, refrigeration engineering services, heat pump heating, și heat pumps. Are sediul în Stabroek, Belgia.

 9. CHAUFFAGE SANITAIRE BOHR

  Luxemburg

  Compania CHAUFFAGE SANITAIRE BOHR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Robinetarie sanitara, sanitary fixtures, chimney cleaning, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, și Robinetarie sanitara. Are sediul în Wasserbillig, Luxemburg.

 10. CLOET KOELTECHNIEK

  Belgia

  Compania CLOET KOELTECHNIEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile domestic refrigeration equipment, industrial refrigeration plants, industrial ventilation, și ventilation systems. Are sediul în Hulste, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Pompe de caldura - incalzirea locuintelor - Import export

Număr de rezultate

274 Intreprinderile