• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • uleiuri alimentare - masini si materiale

Rezultate pentru

Uleiuri alimentare - masini si materiale - Import export

 1. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Presently GAI has a 200 people workforce. The personnel is considered as human capital, a resource. It's selected from the most highly-rated universities and vocational schools. Engineers, technicians, testers and fitters. It's obviously a virtuous circle as the investment in human resources results in machines that are designed internally with the highest know-how, this has led GAI's machines to improve continuously during the course of the years.

 2. PPA INTEGRAL SRL

  Romania

 3. ASFAR HOLDING

  Malaezia

  Compania ASFAR HOLDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile edible vegetable oils, și palm oil. Are sediul în Selangor, Malaezia.

 4. LORUSSO & SCALERA SRL

  Italia

  Compania LORUSSO & SCALERA SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oil machine spare parts, oil system assembly, și olive oil machinery. Are sediul în Altamura, Italia.

 5. CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri alimentare - masini si materiale, decanters, și Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Köln, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANTON FRIES MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania ANTON FRIES MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Meitingen-Herbertshofen, Germania.

 2. NOWACO AS

  Danemarca

  Compania NOWACO AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for the food industry, și soybean milk. Are sediul în Aalborg, Danemarca.

 3. FILTERTEX TUNISIA

  Tunisia

  Compania FILTERTEX TUNISIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile biomass. Are sediul în Ksour Essef, Tunisia.

 4. GLOBAL COLDPRESS

  Turcia

  Compania GLOBAL COLDPRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile olive oil machinery. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. HUATAI CEREALS AND OILS MACHINERY

  Statele Unite ale Americii

  Compania HUATAI CEREALS AND OILS MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Zhengzhou China, Statele Unite ale Americii.

 1. ARSELON NON-STICK KITCHENWARE COMPANY

  Turcia

  Compania ARSELON NON-STICK KITCHENWARE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Kahramanmara?, Turcia.

 2. TECNOLIVA S.R.L

  Italia

  Compania TECNOLIVA S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decanters. Are sediul în Spello, Italia.

 1. SYNERGY GRILL - ACTIVE FOOD SYSTEMS LTD

  Regatul Unit

  Compania SYNERGY GRILL - ACTIVE FOOD SYSTEMS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Offord Cluny, Regatul Unit.

 2. PORCELLI MACCHINE OLEARIE

  Italia

  Compania PORCELLI MACCHINE OLEARIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile olive oil machinery. Are sediul în Andria, Italia.

 3. QUICKPIZZ

  Franta

  Compania QUICKPIZZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stilisti, și Stilisti. Are sediul în Pierre Percée, Franta.

 4. CONTIFRAC

  Belgia

  Compania CONTIFRAC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri - colectare si reciclare, plants and equipment for refining edible vegetable oils and fats, plant and equipment for the production of food animal fats and oils, și Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Charleroi, Belgia.

 5. ELENCO-PLUS

  Tunisia

  Compania ELENCO-PLUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Gabes, Tunisia.

 6. ALLIANCE INDUSTRIA MECANICA LTDA

  Brazilia

  Compania ALLIANCE INDUSTRIA MECANICA LTDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crushing, și bolting machinery. Are sediul în Ourinhos, Brazilia.

 7. PRIMO SOLE PRODOTTI DELLA TERRA S.A.S. DI DI PALMA ARIANNA

  Italia

  Compania PRIMO SOLE PRODOTTI DELLA TERRA S.A.S. DI DI PALMA ARIANNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oil system assembly, fillers, rims for oil mills, și filtration machines. Are sediul în Conversano, Italia.

 8. WOOSHIN NTI

  Coreea de Sud

  Compania WOOSHIN NTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen equipment, systems and equipment for frying for the food and conserving industry, și plants and equipment for refining edible vegetable oils and fats. Are sediul în Seoul, Coreea de Sud.

 1. OILLIA LIMITED

  Regatul Unit

  Compania OILLIA LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri vegetale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri alimentare - masini si materiale, wholesale, Rapeseed oils, Uleiuri alimentare - masini si materiale, și Cooking oil collection. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. OFFICINE MECCANICHE TOSCANE S.P.A.

  Italia

  Compania OFFICINE MECCANICHE TOSCANE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lifts for oil mills. Are sediul în Bagno a Ripoli, Italia.

 3. VICTORIA BENOIT S.L

  Spania

  Compania VICTORIA BENOIT S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Communidad De Valenciana, Spania.

 4. SIGMAPROLAB

  Tunisia

  Compania SIGMAPROLAB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Bizerte, Tunisia.

 5. GOYUM SCREW PRESS

  India

  Compania GOYUM SCREW PRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Ludhiana, India.

 6. CL OVERSEAS

  Franta

  Compania CL OVERSEAS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Lamorlaye, Franta.

 7. HENAN VIC MACHINERY CO.,LTD

  China

  Compania HENAN VIC MACHINERY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Henan,zhengzhou, China.

 8. SDT (SUSTAINABLE DEVELOPMENT TRADING COMPANY)

  Arabia Saudita

  Compania SDT (SUSTAINABLE DEVELOPMENT TRADING COMPANY), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Riyadh, Arabia Saudita.

 9. BRACCO SRL

  Italia

  Compania BRACCO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri alimentare - masini si materiale, și Uleiuri alimentare - masini si materiale. Are sediul în Bagnatica, Italia.

 10. VON-HARRIS

  Statele Unite ale Americii

  Compania VON-HARRIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soybean oils. Are sediul în Shaker Heights, Statele Unite ale Americii.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Uleiuri alimentare - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

122 Intreprinderile