• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tutun - instalatii si materiale pentru industrie

Rezultate pentru

Tutun - instalatii si materiale pentru industrie - Import export

 1. INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Mechanical ventilation, și Cold rooms. Are sediul în Middlesbrough, Regatul Unit.

 2. D3 TEKNIK

  Turcia

  Compania D3 TEKNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Atasehir, Turcia.

 3. K G DISTRIBUTORS LTD

  Regatul Unit

  Compania K G DISTRIBUTORS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun si articole pentru fumatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, și Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Whitley Bay, Regatul Unit.

 4. TMQS GMBH

  Germania

  Compania TMQS GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Büchen, Germania.

 5. HERBAS D.O.O.

  Croatia

  Compania HERBAS D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si accesorii agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, medicinal herbs, food industry driers, și Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Pitomača, Croatia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A&V REFRIGERATION CORPORATION

  Statele Unite ale Americii

  Compania A&V REFRIGERATION CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water ice block and flake machines, ice shards, industrial machines, și ice-makers for shops, bars, restaurants. Are sediul în Hialeah, Statele Unite ale Americii.

 2. NO.1 EJUICE

  Regatul Unit

  Compania NO.1 EJUICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Bexley, Regatul Unit.

 3. STOPFMASCHINESHOP

  Olanda

  Compania STOPFMASCHINESHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Maastricht, Olanda.

 4. AIRINOTEC GMBH

  Germania

  Compania AIRINOTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente si bauturi - aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje pentru transformare, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, Hartie - utilaje pentru transformare, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, și Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Bayreuth, Germania.

 5. WINICKER & LIEBER E.K.

  Germania

  Compania WINICKER & LIEBER E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical cutting machines for raw tobacco, și tobacco cutting machines. Are sediul în Varel, Germania.

 1. MUZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania MUZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. PRIMPOL

  Polonia

  Compania PRIMPOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Poraj, Polonia.

 1. ORCHID TOBACCO MACHINERY DUBAI

  Emiratele Arabe Unite

  Compania ORCHID TOBACCO MACHINERY DUBAI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 2. SCHLUMBERGER INC

  Statele Unite ale Americii

  Compania SCHLUMBERGER INC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Alaska, Statele Unite ale Americii.

 3. PADILLA SERVENDING S.L.

  Spania

  Compania PADILLA SERVENDING S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. TUNIBRIDGE

  Tunisia

  Compania TUNIBRIDGE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile numerical control machine tools for bending sheet metal, și mechanical bending press for sheet metal. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 5. SHANGHAI PINXING EXPLOSION-PROOF MOTOR GROUP

  China

  Compania SHANGHAI PINXING EXPLOSION-PROOF MOTOR GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Shanghai, China.

 6. TOBACCOLAND AUTOMATENGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Germania

  Compania TOBACCOLAND AUTOMATENGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun si articole pentru fumatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, și supplies for tobacco growing. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 7. GALA INTERNATIONAL TRADING

  Italia

  Compania GALA INTERNATIONAL TRADING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Greve In Chianti, Italia.

 8. CENTRAMAN

  Maroc

  Compania CENTRAMAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 1. SOLVAIR LTD

  Regatul Unit

  Compania SOLVAIR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, și Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Littleborough, Regatul Unit.

 2. NEW WAVE INCOMPREST SRL

  Romania

  Compania NEW WAVE INCOMPREST SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile repairs, și Automation. Are sediul în Bucharest, Romania.

 3. QINGDAO PRECISION PLASTIC MACHINERY MANUFACTURING CO,.LTD.

  China

  Compania QINGDAO PRECISION PLASTIC MACHINERY MANUFACTURING CO,.LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Qingdao, China.

 4. MONTRADE S.R.L.

  Italia

  Compania MONTRADE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for the production of cigarette filters, și tobacco cutting machines. Are sediul în Bologna, Italia.

 5. BLAKEMAR BRIARS

  Regatul Unit

  Compania BLAKEMAR BRIARS, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun si articole pentru fumatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun, Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, Tutun, și Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Towcester, Regatul Unit.

 6. CIGARETTE BINS DIRECT

  Regatul Unit

  Compania CIGARETTE BINS DIRECT, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun si articole pentru fumatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun, Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, Tutun, și Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Walsall, Regatul Unit.

 7. COMAS S.P.A.

  Italia

  Compania COMAS S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dryers for raw tobacco, și plants and equipment for tobacco fermentation. Are sediul în Silea, Italia.

 8. YUSUF FAJJAL

  Turcia

  Compania YUSUF FAJJAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Konya, Turcia.

 9. CO.M.AN. SRL

  Italia

  Compania CO.M.AN. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sprayers. Are sediul în Assisi, Italia.

 10. SHENZHEN ZHONGLICHANG TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN ZHONGLICHANG TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Shenzhen, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tutun - instalatii si materiale pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

1.555 Intreprinderile