• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii

Rezultate pentru

Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii - Turcia

Turcia
 1. TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

  Turcia

  Verified by europages badge

  Waste bins from 80L to 5000L. Quality made in Türkiye! Specialist in high-end waste management products. Established in 2013, TEKNIK KONTEYNER is a premier manufacturer based in Istanbul, Turkey, specializing in top-tier waste management solutions. We specialize in plastic and galvanized metal waste containers ranging from 80L to 5000L capacities. Our portfolio: •Metal Galvanized Waste Containers •Plastic Waste Containers •Underground Waste Container Systems •Packaging Waste Products •Overground Waste Containers •Wooden Zero Waste Recycling Bins •Plastic Zero Waste Recycling Bins •Metal Zero Waste Recycling Bins •Medical Waste Products •Zero Waste Recycling Boxes •Waste Retrieval Centers •Battery Waste Pharmaceutical Waste Products •Trash Bins •Plastic Crates •Barrels At TEKNIK KONTEYNER, we are committed to maintaining the highest levels of customer satisfaction. Through our meticulous and disciplined approach to work, we have consistently upheld our reputation for quality since our inception. All our products, including Metal Galvanized Waste Containers, Garbage Containers, Trash Bins, Metal Litter Bins, Plastic Bins, Mobile Garbage Bins, Hot Dip Galvanized Waste Containers, Garbage Bins, Recycle Bins, Trash Cans, Waste Bins, Plastic Bins, Garbage Trolleys, Dumpsters, Plastic Waste Containers, Dustbins, and Waste Management solutions, are manufactured in Turkey. For further details explore our high-quality waste management solutions today!

 2. FIMAK PLASTIK MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI.

  Turcia

  Compania FIMAK PLASTIK MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare - utilaje si instalatii, și Reciclare - utilaje si instalatii. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de aer, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Conveyors, conveying systems, cheese storage, Filtre de aer, și Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MIMSAN ENERGY

  Turcia

  Compania MIMSAN ENERGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boilers, steam generators, Industrial waste - collection and recycling, și burners for waste. Are sediul în Malatya, Turcia.

 5. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Turcia

  Compania TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare - utilaje si instalatii, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Macarale mobile, Reciclare - utilaje si instalatii, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, scrap metal, și Macarale mobile. Are sediul în Izmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASE GRUP

  Turcia

  Compania ASE GRUP, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants, machinery and equipment for the plastics industry, recycling, industrial waste, și Plastic injection. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. FASAMAK A.S.

  Turcia

  Compania FASAMAK A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bale presses, Baling presses, hydraulic, și Bale presses for waste disposal. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. POZITIF ATIK YOENETIMI

  Turcia

  Compania POZITIF ATIK YOENETIMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crushers, și shredders. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. CAGLAK MAKINA

  Turcia

  Compania CAGLAK MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. Are sediul în Çorum, Turcia.

 5. BIRIM MAKINA

  Turcia

  Compania BIRIM MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare - utilaje si instalatii, și Reciclare - utilaje si instalatii. Are sediul în Ulucak K Pasa, Turcia.

 1. PLAN PACKAGING & MACHINE INDUSTRY LTD

  Turcia

  Compania PLAN PACKAGING & MACHINE INDUSTRY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. AN-SA MEKATRONIK MÜHENDISLIK

  Turcia

  Compania AN-SA MEKATRONIK MÜHENDISLIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile numerically-controlled mechanisation. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 1. STAR MAKINA SAN LTD STI

  Turcia

  Compania STAR MAKINA SAN LTD STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ISMAIL GÜNDÜZ PLASTIK MAKINELERI IML. TIC. LTD STI.

  Turcia

  Compania ISMAIL GÜNDÜZ PLASTIK MAKINELERI IML. TIC. LTD STI., care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare - utilaje si instalatii, și Reciclare - utilaje si instalatii. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. ASMAS AGIR SANAYI MAKINALARI A S

  Turcia

  Compania ASMAS AGIR SANAYI MAKINALARI A S, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. Are sediul în Izmir, Turcia.