TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS - plastic & galvanized metal waste containers from 80L to 5000L

Turcia

Factory icon Fabricant/ producator

TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS
Web icon
3 Produse

Turcia

Verificat de Europages

1100 Litru Container de deșeuri din plastic Înălțime: 130cm; Lățime: 135cm; Adâncime: 103cm; Greutate: 51kg 1100 Litru Container de deșeuri din plastic este produs folosind materia primă HDPE prin metoda de turnare prin injecție. Este în conformitate cu standardele EN 840 2-5-6. Este produs din materie primă originală. Manșoane metalice. Gunoiul poate fi golit cu ușurință cu orice vidanjă standard. Este rezistent la razele UV, la frig, la căldură până la 60 Cº și la substanțe chimice. Există restaurante de Ø 200 mm, 2 cu frâne și 2 fără frâne. Are o structură de proiectare gata de utilizare pentru dispozitive de stocare a datelor.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Body and base are made of 1.50 mm sheet metal. The base is manufactured from a single piece of sheet metal, plastered in a press and given a strength-increasing form, and conical. Strength-increasing form has been given to the sides. The body mouth is surrounded by a 3 mm profile. Lift arms are manufactured to suit the vehicle lifting system. Carrier 200 x 50 size, wide tongs, thickness of minimum 3.5 mm. There are 4 wheels with 60° swivel, 2 of which have brakes and have TS EN 12532 standard conformity certificate. Wheel connection plate is 4 mm. The lid is manufactured from a single piece of 1.20 mm sheet metal, plastered in a press and given a strength-increasing form, with the edges completely covering the container mouth. The welding process was carried out using gas arc welding without slag. The container has TS EN 840-3 Conformity Certificate.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Container metalic galvanizat pentru deșeuri - Produsul nostru de 1100 litri este fabricat din tablă galvanizată de calitate A-1. Acesta poate fi produs ca galvanizat la cald sau galvanizat original. Culoarea capacului poate fi în diferite opțiuni. Poate fi produs cu și fără opțiuni de pedale. Corpul și baza sunt fabricate dintr-o singură bucată de tablă în formă conică pentru a crește rezistența. În plus,forma de creștere a rezistenței a fost dată părților laterale. Având în vedere greutatea și zonele de utilizare, brațele de ridicare sunt fabricate în conformitate cu sistemele de ridicare ale camioanelor de gunoi. În plus, 4 roți, dintre care una este cu frână, sunt plasate pentru ca containerul nostru de gunoi metalic de 1100 litri să fie ușor de mutat și transportat. Sudat cu ajutorul sudurii cu arc metalic cu gaz.

Solicitați o ofertă

Domain icon Fabricant/ producator

TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

Ataturk Mh. Sehit Beyhan Topcu Sk. No:12-14, Sancaktepe

34785 Istanbul - Turcia

Contact