• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • deseuri din abatoare - colectare si reciclare

Rezultate pentru

Deseuri din abatoare - colectare si reciclare - Import export

 1. PROTELUX

  Belgia

  Verified by europages badge

  Protelux, situated in Nevraumont in the Province of Luxembourg, collects and recycles food oils and fats, as well as handling butchery waste. The purchase and recycling of used cooking fats and oils is environmentally friendly. Our customers win from all points of view. Technical know-how, organisation, quick and thorough service. Requests for collection / replacement of cooking fat and oil barrels can be made on our website.

 2. CONSULTANT DECHETS SPECIAUX SERVICES

  Franta

  Compania CONSULTANT DECHETS SPECIAUX SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri radioactive - retratare si depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Beville Le Comte, Franta.

 3. CENTRE ENFOUISSEMENT TECHNIQUE IROISE

  Franta

  Compania CENTRE ENFOUISSEMENT TECHNIQUE IROISE, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri radioactive - retratare si depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Guilers, Franta.

 4. VAN HESSEN

  Olanda

  Compania VAN HESSEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Packaging of food products, și Flexible packaging materials. Are sediul în Nieuwerkerk Ad Ijssel, Olanda.

 5. RENTEC

  Belgia

  Compania RENTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, autoclaves, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Pittem, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AKIOLIS GROUP

  Franta

  Compania AKIOLIS GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Le Mans, Franta.

 2. VALORE PIEMONTE S.R.L.

  Italia

  Compania VALORE PIEMONTE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Caluso, Italia.

 3. DEST ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania DEST ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Modena, Italia.

 4. VITTADINI S.R.L.

  Italia

  Compania VITTADINI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, collection and treatment of slaughtering scraps, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Travaco' Siccomario, Italia.

 5. ECORECUPERI S.R.L.

  Italia

  Compania ECORECUPERI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste collection services, și asbestos disposal. Are sediul în Caltanissetta, Italia.

 1. MERI GRASS 2000 DI MARIANO ESPOSITO E FIGLI S.A.S.

  Italia

  Compania MERI GRASS 2000 DI MARIANO ESPOSITO E FIGLI S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Casavatore, Italia.

 2. GASSER S.A.S. DI GASSER THOMAS & C.

  Italia

  Compania GASSER S.A.S. DI GASSER THOMAS & C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, collection and treatment of slaughtering scraps, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Cornedo All'isarco, Italia.

 1. CUCCUI GAVINO S.A.S.

  Italia

  Compania CUCCUI GAVINO S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Langhirano, Italia.

 2. ADRIAGRASS S.R.L.

  Italia

  Compania ADRIAGRASS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, road transport of merchandise at controlled temperatures, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Silvi, Italia.

 3. MIGLIO S.R.L.

  Italia

  Compania MIGLIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, edible animal fats, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Pandino, Italia.

 4. SA & PI S.R.L.

  Italia

  Compania SA & PI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Lumarzo, Italia.

 5. MAVITEC B.V.

  Olanda

  Compania MAVITEC B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Heerhugowaard, Olanda.

 6. ATLAS-STORD DENMARK A/S

  Danemarca

  Compania ATLAS-STORD DENMARK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faina de peste pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Herlev, Danemarca.

 7. B.P. TRADING S.R.L.

  Italia

  Compania B.P. TRADING S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, collection and treatment of slaughtering scraps, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în San Miniato, Italia.

 8. E.T.F. S.R.L.

  Italia

  Compania E.T.F. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Cividate Al Piano, Italia.

 1. FONDOIR DE SUIFS BUCHEZ FILS

  Franta

  Compania FONDOIR DE SUIFS BUCHEZ FILS, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Estaires, Franta.

 2. SNP JAGEL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SNP JAGEL GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Jagel, Germania.

 3. SARIA BIO-INDUSTRIES INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania SARIA BIO-INDUSTRIES INTERNATIONAL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Selm, Germania.

 4. STEIRISCHE TIERKÖRPERVERWERTUNGSGESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG

  Austria

  Compania STEIRISCHE TIERKÖRPERVERWERTUNGSGESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Ehrenhausen, Austria.

 5. PETRACCHI ROBERTO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania PETRACCHI ROBERTO & C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, collection and treatment of slaughtering scraps, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Livorno, Italia.

 6. ASAVET A.S.

  Republica Ceha

  Compania ASAVET A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, și Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Praha 2, Republica Ceha.

 7. SEBOL - COMERCIO E INDUSTRIA DE SEBO, S.A.

  Portugalia

  Compania SEBOL - COMERCIO E INDUSTRIA DE SEBO, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din abatoare - colectare si reciclare. Are sediul în Santo Antao Do Tojal, Portugalia.

 8. BIOCEVAL

  Franta

 9. A.L.S.A ABRUZZO LAVORAZIONE SOTTOPRODOTTI ANIMALI S.R.L.

  Italia

 10. BETA AMBIENTE

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit