• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tunele - lucrari

Rezultate pentru

Tunele - lucrari - Import export

 1. IP ENGINEERING GMBH

  Elvetia

  Compania IP ENGINEERING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunele - lucrari. Are sediul în Aesch, Elvetia.

 2. DELKOM DELICI MAKINALARI A.S.

  Turcia

  Compania DELKOM DELICI MAKINALARI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, hydraulic drills for mines and quarries, și Tunele - lucrari. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. GEOURB GROUP

  Serbia

  Compania GEOURB GROUP, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Lucrari subterane - antreprenori, Tunele - lucrari, construction of bridges, Lucrari subterane - antreprenori, și civil engineering. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 4. TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS

  Germania

  Compania TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Adaposturi antiatomice - constructie, Tunele - lucrari, reamers, și Adaposturi antiatomice - constructie. Are sediul în Hainichen, Germania.

 5. RÜMOO GMBH

  Austria

  Compania RÜMOO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunele - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Poduri - constructie, Drumuri - constructii, Poduri - constructie, și inner vibrators. Are sediul în Dorfgastein, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. K-BORINGEN

  Belgia

  Compania K-BORINGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Tunele - lucrari, pipes, pipes for drilling, și tunnel construction. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 2. STRABAG AG

  Austria

  Compania STRABAG AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, și Tunele - lucrari. Are sediul în Wien, Austria.

 3. KEJALI - CARDOX NON EXPLOSIVE ROCK BREAKING SYSTEM

  Japonia

  Compania KEJALI - CARDOX NON EXPLOSIVE ROCK BREAKING SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, rock crushing and drilling for reclamation, Tunele - lucrari, și blasting equipment for tunnelling. Are sediul în Fukuoka, Japonia.

 4. ILG ENGINEERING

  Elvetia

  Compania ILG ENGINEERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunele - lucrari. Are sediul în Horgen, Elvetia.

 5. CONSTRUTORA DO TÂMEGA

  Portugalia

  Compania CONSTRUTORA DO TÂMEGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Tunele - lucrari, și building and industrial construction. Are sediul în Bucelas, Portugalia.

 1. ATS-ARMATUREN TECHNIK SCHUMERTL HANDELS GMBH

  Germania

  Compania ATS-ARMATUREN TECHNIK SCHUMERTL HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, flexible waste water tanks, Tunele - lucrari, și warehouse systems. Are sediul în Essen, Germania.

 2. KUMPEN

  Belgia

  Compania KUMPEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Tunele - lucrari, Lucrari publice - antreprenori, Fundatii, general renovation work, Tunele - lucrari, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 1. CREUSEMENT ET SOUTENEMENT MECANISE BESSAC

  Franta

  Compania CREUSEMENT ET SOUTENEMENT MECANISE BESSAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Tunele - lucrari, tunnel construction, tunnel formwork, și tunnel headers. Are sediul în Saint-Jory, Franta.

 2. DENMAK MAKINA LTD STI

  Turcia

  Compania DENMAK MAKINA LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunele - lucrari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. NASKU GMBH

  Germania

  Compania NASKU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, Lucrari publice - antreprenori, Tunele - lucrari, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, Lucrari publice - antreprenori, și Tunele - lucrari. Are sediul în Dachau, Germania.

 4. ANT CONSTRUCTION MINING INDUSTRY INC.CO

  Turcia

  Compania ANT CONSTRUCTION MINING INDUSTRY INC.CO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunele - lucrari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. MANCINI & MARTI SA

  Elvetia

  Compania MANCINI & MARTI SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunele - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building construction, și road building. Are sediul în Bellinzona, Elvetia.

 6. IMB-SPIRK GES.M.B.H.

  Austria

  Compania IMB-SPIRK GES.M.B.H., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Beton - masini si instalatii pentru preparare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Pompe de beton, Pompe, Tunele - lucrari, Utilaje pentru constructii, Pompe de beton, Pompe, și Tunele - lucrari. Are sediul în Henndorf Am Wallersee, Austria.

 7. DIENSTLEISTUNG KOCH

  Germania

  Compania DIENSTLEISTUNG KOCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Cai ferate - lucrari si intretinere, Tunele - lucrari, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Cai ferate - lucrari si intretinere, și Tunele - lucrari. Are sediul în Artern, Germania.

 8. SUPERIOR GUNITE – SHOTCRETE – LOS ANGELES

  Statele Unite ale Americii

  Compania SUPERIOR GUNITE – SHOTCRETE – LOS ANGELES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunele - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, cement, și Constructii din beton. Are sediul în Sylmar, Statele Unite ale Americii.

 1. BLUE CUBE PORTABLE COLD STORES LTD

  Regatul Unit

  Compania BLUE CUBE PORTABLE COLD STORES LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Parcuri si rezervatii naturale, Tunele - lucrari, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în Stafford, Regatul Unit.

 2. MEDINGER ET FILS TRAV PUBLIC

  Franta

  Compania MEDINGER ET FILS TRAV PUBLIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri si sosele - antreprenori, Tunele - lucrari, Puturi - constructie, Poduri si sosele - antreprenori, Tunele - lucrari, și Puturi - constructie. Are sediul în Fleury Merogis, Franta.

 3. JONES SERVICES

  Regatul Unit

  Compania JONES SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Parcuri si rezervatii naturale, Tunele - lucrari, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în Oldbury, Regatul Unit.

 4. SPIE BATIGNOLLES EUROPE (SUCURSAL EM PORTUGAL)

  Portugalia

  Compania SPIE BATIGNOLLES EUROPE (SUCURSAL EM PORTUGAL), este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, road and motorway viaduct construction, și Tunele - lucrari. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. PERASSO

  Franta

  Compania PERASSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Lucrari subterane - antreprenori, Tunele - lucrari, Drumuri - constructii, Lucrari subterane - antreprenori, și Tunele - lucrari. Are sediul în Marseille, Franta.

 6. D SMITH

  Regatul Unit

  Compania D SMITH, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Parcuri si rezervatii naturale, Tunele - lucrari, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în Brentwood, Regatul Unit.

 7. BRIAN J JOHNSTON

  Regatul Unit

  Compania BRIAN J JOHNSTON, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Parcuri si rezervatii naturale, Tunele - lucrari, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în Penrith, Regatul Unit.

 8. SMARTVAN

  Regatul Unit

  Compania SMARTVAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Parcuri si rezervatii naturale, Tunele - lucrari, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. STEPHEN SANDERSON LTD

  Regatul Unit

  Compania STEPHEN SANDERSON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Parcuri si rezervatii naturale, Tunele - lucrari, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în Market Harborough, Regatul Unit.

 10. PUDSEY TRANSPORT

  Regatul Unit

  Compania PUDSEY TRANSPORT, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Parcuri si rezervatii naturale, Tunele - lucrari, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit